Share

Baju GengBlogger di TV

Baju GB di TV??? ya, terima kasih kepada bro sukor kerana secara tidak langsung mempromosikan bahu GB sampai masuk tv. Semalam ada segmen khas dalam rancangan tv 3 yang menceritakan insan terpilih dan bro sukor antara tetamu undangan rancangan sempena maal hijrah itu.

Daaaaaaannn

Ada kelihatan bro shukor memakai baju GB semasa ditemu ramah =)



Ramai yang bertanya semalam, mana nak dapat baju ni. berapa harga dia. saiz apa yang masih tinggal. Jawapannya disini!! ahaa, cerita sikit, baju GB ini merupakan baju rasmi GengBlogger yang dijual semasa 1st Gathering dulu. Ada buat tempahan sebanyak 100 helai dan tak semua dijual. Jadi, kebetulan dah masuk tv ni, dan aku pun tak berapa nak busy 2 3 hari ni, hajatnya untuk menghabiskan stok yang masih tertinggal


  • Saiz S - 2
  • Saiz M - 7
  • Saiz L - 2
  • Saiz XL - 1

Lelaki berbaju GB

tak banyak lagi yang tinggal, jadi, siapa cepat dia dapatlah. Caranya mudah, bagi email kepada joegrimjow@gmail.com dan nyatakan


  • Nak saiz apa
  • Delivery (bagi alamat) atau pick up


Harganya masih tak berubah, masih sama walaupun masuk tv. hehe. jadi, rebutlah sementara masih ada. Kainnya sangat berkualiti dan aku sendiri dah basuh 2-3 kali dan baju tu masih ok. wahaa =)


  • Pick up - RM 25
  • Delivery - RM 32 (guna pos laju)



Untuk pick up

Ok, untuk pick up, senang saja, skrg ku berada di putrajaya dan janji nak jumpa mana-mana pun ok. msg la ya senang. 12/12/2010 ni akan diadakan mini gathering blogger di times square. Dari pukul 12 hingga ke petang. Simple2 je, nanti aku update pasal ni kemudian. So, kalau nak pick up, boleh jumpa kat sana.

Stok terhad, so dapatkan segera. Waha =)


pss : malam ni akan berada di hentian kajang. nak bas? bukan-bukan. hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

41 comments:

ProfHariz said...

Wow! Promosi tuh beb... Terima Kasih Bro Sukor!!!!!!!!!

http://profhariz.com

-ROCKprincess- said...

nak shirt...
heh...

i terkejut bila nampak iklan tuh...
ingatkan news pasal gathering...
haha...

joegrimjow said...

@ProfHariz

thx tu bro sukor

andyhowtt said...

apasallah tak tunggu aku balik dulu baru buat minit gathering tu huhu

joegrimjow said...

@-ROCKprincess-

email2
hehe

Skype Crew said...

shukor de gtau dia akn msk tv hr tu tp ak xtaula plak kul brp siaran tu..alih2, da tlepas siaran...

papepun thanks to shukor krn sudi pki bju tu dan ak bangga dgn shukor. dia sorang yg tabah.

sama2la kita support dia k.. ;)

SpaQue said...

joe, hak demo pkai 2 saiz gapo??

Jejaka Terhangat said...

ehh..brader shukor ni aku pernah jumpa ngn dia dulu kat function kat titiwangsa..mmg superb pon brader ni..

Jejaka Terhangat: Inilah Yang Berlaku Bila Perempuan Bertemu Cermin..

rhapsody LiN said...

bju tu mmg elok.. :D

yeah! thanks to you and few bloggers yg susah payah organised gath blogger haritu :))

good job!

Kie-yu said...

weewit! weewit!

Lyana MK said...

kalo nak beli...pick up kt mane?

suffer8zine said...

adehhh 12.12. ni ade weeding pulak, bro den nk tempah size L satu.huhu

::dAuZsHaNLeY:: said...

salam bro!
saya nak btau,
kami dtg 1st gathering hari tu,
tapi kami balik awal sebab ada hal sket,
kami dah order baju tu tp xdpt lagi,
kami order atas nama blogger
nana chan ni,
2helai t-shirt
ni blog dia
http://ciputsedut.blogspot.com/
so, nak tanye lah,
ada lagi ke tshirt kami tu...

jinkamen said...

salam..

saiz XXXXL ada tak?

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhh promosi pree tuh! Hebat!!
Update me pasal gath k, ada masa Pojie join..
Thanks :)

atty's said...

memang tshirt tu cantik..

Catherine- said...

ahhh time kaceh atas info ini...
i mmg tgk rancangan tu semlm..
:) n naMpak baju tu terus ingat nak carik la belog bro sukor ni..


tq tq tq~

Tuan Din said...

ituhari masa futsal ngko bawak 1 jer, aku ingat nak gak sammbar 1.
Nnt kalu gatherin bawak ek, kalu ada rezeki aku nak 2, L & M

Hasrol Nizam said...

aku pun ada baju tu satu. tapi tak pernah masuk tv.hehe..

bagus bro sukor, promote GB sekali =)

Pendapat anda?
blog Serol-Nizam

- zuriey - said...

sempat promote lagi..harga leh kurang lagi tak..hehe

Queen said...

@::dAuZsHaNLeY::

Sama dengan daus..kata nak refund duit pun tak refund.. i made payment utk delivery...since tak dpaat pegi masa tu...

tapi baju tak dpaat (katanya dah takde stock)...duit pun tak dpat..
quite frustrated..

Nik
Damansara

FiNa said...

simpan utk aku xxL eh.. hehe..
mini gathering tu datang terus eh? ke nak kene daftar kat mana2 dlu?? huhu... teringin nak g... huuuu

lea said...

bg free je bleh?

Skype Crew said...

cpt2 dptkn bau tu..dh xbnyk dah tu..

murah pun murah...

Gathering Blogger Futsal

Wan Gerrard said...

ada mini gathering ea nanti, rasa nak join je.. ^_^v

Elia Si Jejariruncing said...

salam. gengblogger dh ok ke dari anasir2 virus? sbb elia dh brape kali try bukak tp xboleh..mcm ada virus lg je..bole tlg sy? rindu nk ber-gengblogger ;)

sfatimahzj said...

perasan juga..hehe

intan izani said...

i tengok jugak time tu.
shukor tu 1 matrix ngan i dulu.
eh, tibe2 ;p

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

d_LA said...

dla dah email, harap2 ade lg stok :)

joegrimjow said...

@SpaQue

saiz M
=)

joegrimjow said...

@rhapsody LiN

xnak beli lebih?
wahaa
=)

joegrimjow said...

@Lyana MK

times square atau presint 11

DaHLia said...

joe, yg komen atas2 ni ckp mereka dah tempah dan buat payment, so settlekan hal mereka dulu ek..kalo ada extra yg L atau XL tu simpan kat akak :)
a.s.a,p akak buat payment...

joegrimjow said...

@jinkamen

ahaa
kena tempah khas tu

noorafzan said...

macam sikit je tinggal.
dah la nak amik L atau XL.
M takut senteng.
huhu~

/Dayah//Nurul/ said...

dah beli! yeay, gb in memories :)

Mohd Sukur Ibrahim said...

memang saje promosikan gengblogger dalam tv3 haritu..traffic memang terbaik..baju pun cantik..i sendiri bangga pakai baju tu..

joe..aku rasa memang kena print lagi la baju tu...

gathering akan datang kita pakai baju tu balik..kekalkan sebagai baju tema kita..amacam???

nur said...

wah.. siap promo lam tv tu.. nice nice
ALL IN ONE

IKRAM said...

wewit.. nak oder satu.. nak size kecik.. sama size mcm abg bermula dari kiri nombor 2 :) ada lagi x?

email: ikram.kecik@gmail.com

IKRAM said...

harap2 masih ada stok.. dah kempunan nak baju GB ni :) hihihi

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW