Share

Testis Lembu

Salam,

Alhamdulillah, dah selesai sesi pagi beraya aidil adha yang mana sesi pagi tahun ni tak seperti tahun-tahun sebelumnya. Nak tahu kenapa, kena klik sini. Sesi tengahari juga sudah berakhir dengan makan pelbagai juadah lembu tadi. Ada daging masak merah, sup tulang, daging goreng kicap dan macam-macam hidangan lagilah. Memang sangat sedap.


Mood pun beraya lagi, petang ni nak ke pulai chondong pulak, update simple2 je la. Tadi masa nak ke tempat sembelihan lembu, tersekat agak lama jugak. Lebih kurang 10 minit tersekat sebab ada yang mengganggu ditengah jalan. Dah la dia besar, taknak ketepi pulak!


lembu mogok taknak disembelih



Oklah, dikesempatan ini, ingin ucapkan Selamat hari raya aidil adha kepada seluruh umat islam yang membaca blog ini. Terima kasih kerana sentiasa menyokong blog ini dengan membaca dan juga kongsi entry dengan orang lain. Terima kasih banyak-banyak. Waktu terdekat blog ini akan kembali beroperasi macam biasa =)




Cuba cari testis lembu. hihik



pss : erk, gambar 4 tahun lepas, sebab tu agak 'besar' sikit tu =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

43 comments:

cimut munniey :) said...

nasib baik ckp tu gmbr 4 thun lepas if tak... HIHI. baru nk komen! bahagia sgt sekrnggg :) paham x?

joegrimjow said...

@cimut munniey :)

haha, bukti dulu comel
=)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

haaa.. baru nak tnya.. seb baik dah gitau.. salam aidiladha joe..

cimut munniey :) said...

wah! org! 1st! HAHA

alah! dulu comel skrng encem! HAKHAK :)

joegrimjow said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan

kekeke

joegrimjow said...

@cimut munniey :)

wahaaa

syarifah radiah ibrahim said...

laa 4 tahun lepas ke
nasib baik bgtau
haha

salam eidul adha!

firuzLazuardi said...

waahh joe..beraya dgn joana ke?hehe

eqbalzack said...

selamat hari raya aidiladha joe...
testis? adeiii....

Mat Gebu said...

Selamat hari raya aidil adha "tuan" joe...

Puteri Iqa Izyan said...

haha..nk jgk bgtau gmbr 4 taon lps..
xpe2..comel..hek ;D

Anonymous said...

itulah, tgk gambar kt atas tu, apsal macam gemuk balik. rupa2nya gambar 4 tahun lepas. hehe..

Amir Said said...

itulah, tgk gambar kt atas tu, apsal macam gemuk balik. rupa2nya gambar 4 tahun lepas. hehe

p/s: sorry ter-anonymous plak.

Nadya said...

Patut la aku tengok lain macam je gambar tu..hehehe

Shitsurei Shimashita said...

hahaha..hati2 main dgn kepala lembu r...
apa2 pun selamat hari raya aidiladha n happy holiday bro

hazman aka species1980 said...

nampaknya ramai yang tertarik dengan pose dengan KEPALA LEMBU tu... ahaksss

/Dayah//Nurul/ said...

eew tajuk entry tekejutnya. ntah la jo, pic las tu seram. skang punya gambar raya aji mana..

noorafzan said...

raya kat pantai timur mmg best.
dulu tiap2 tahun balik kampung raya haji.
tapi tahun ni tak dapat balik sebab mak sakit.

sfatimahzj said...

testis tu untuk dimakan ke..
tak pernah tahu..huhuhu

The Sharkox said...

Terbaekkkkk lah joe kepala lembu tu..buat kepala lembu masak tepung sodap jugakk..hahaha

Selamat Hari Raya Haji JOE!!

Atirah said...

saya sgt sayangkan dembu hehehe

Salam Aidiladha Joe =)

maCy said...

err.. tajuk tu. xda kena mengena.. hee


ouh2 arini dah dgr 3 cerita lembu lari~ huhu

joegrimjow said...

@syarifah radiah ibrahim

beso snagt ke?
hehe

joegrimjow said...

@eqbalzack

cuba la cari

joegrimjow said...

@Mat Gebu

lol cmg

joegrimjow said...

@Nadya

lol, gemok ek?

joegrimjow said...

@Shitsurei Shimashita

kepala lembu comel

joegrimjow said...

@/Dayah//Nurul/

skrg punya xupload lagi

joegrimjow said...

@sfatimahzj

sedap kot, xpernah makan?

joegrimjow said...

@The Sharkox

wahaa
resepi baru tu
hehe

joegrimjow said...

@maCy

lol
ada lah
gambar tu ada testis lembu

Encik Tikus said...

joe aku perasan kau makin kembang laa, hehek

amirul said...

Salam Aidiladha...

+d.O.Y.A.h+ said...

samat hari raya :)

MuNsYi SaMa said...

Eid Mubarak joe~

geli ku tgk kepala lembu tu. -_-"

Anonymous said...

ces ingat ada betul gambar testis lembu...taktik tambah trafik yerr
ces

Wan Gerrard said...

hmm cam tak jumpa je testis lembu tu..salam aidil adha joe ^_^v

misz beauty said...

huh... baru je nak tegur da berisi ckit rupenye pict lama... ihihihi ;-p

Yatre Hayati said...

huhuhu...patut la besar semacam gambar lama ...

caprianne said...

comel btul kpala lembu 2...hahaha

Dee Zahari said...

eh umoh sy duk pulai chndong lass.. hehe

Dee Zahari said...

eh umoh sy duk pulai chndong lass.. hehe

Ayie said...

lembu mogok? Hohohoho

Mengikut pengalaman aku, kebanyakan binatang peliharaan yang bakal dikorbankan pada hari raya aidiladha, ia akan tahu bahawa hari tersebut ia akan dikorbankan. :D

Entri terkini : Arak didalam kek

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW