Share

LIVE : Off to Malaysia

Salam

Boleh salahkan internet di Heathrow sebab kemudahan internet free di airport TIADA. Dah type entry panjang berjela guna laptop semasa dalam flight ke london tadi tapi tak boleh nak publish sebab takde internet. Online guna phone je lah :(


Kejap lagi akan naik Kapal terbang pulang ke Malaysia. Sampai dalam pukul 5 petang disana. Harap perjalanan selamat tanpa sebarang gangguan. Tadi dah ada masalah sikit tapi nasib baik semua satel. Terima kasih kepada gadis bernama Laura yang membantu :)


Terima kasih warga Sheffield


Ini entry tak rasmi sebab entry rasmi tak sempat nak publish. Apa apa pun terima kasih banyak2 kepada semua kawan2 di sheffield yang banyak bagi bantuan dan kerjasama masa di Sheffield. Nanti masa kat Malaysia jangan lupa roger2 ok


Off to Malaysia


Beberapa minit lagi nak masuk gate dah, mungkin dah tiada 3G dan nak online pun susah. Jadi ini adalah entry last kat sini, memang agak sadis sebab tak boleh nak tulis panjang! Nak menaip guna phone faham2 je lah 'keseronokan' dia macam mana! Pape pun, tunggu kepulanganku MAlaysia!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 comments:

Anonymous said...

selamat pulang,...nanti nak tumpang kete ye,..;p

ChiLaBaey's Spot said...

Welcome home bro... Bolehlah jumpa2 nanti sambil main bowling... :)

Skype Crew said...

blk nti smbg bt gathering joe...ak da tlepas 2 gathering da nie..adooii.. ;)

mR Gee.!! said...

selamak keLik kapom bohh... ngeee...

FarhanaDr said...

At last.. Welcome to home sweet home.. Hujung tahun leh kawen.. Ekekeke.. :p

Azrul Hisham said...

aku dan bro framestone dah plan nak gathering ngan ko nanti :)

suffer8zine said...

welcome home bro

MR Bang Miji said...

welkem back t mesia.hehe

Nabiel said...

welcome back bro..
ak dh smell gath nie~haahaha

gadisBunga said...

keretanya bila mau pulang donk? huuu~

miss_ummi said...

selamat pulang...

Lelaki Ini said...

slmat pulang!!!!

joegrimjow said...

@ChiLaBaey's Spot

boleh2
kena berlatih dulu

joegrimjow said...

@Skype Crew
wahaa, ko la plak incharge
=)

joegrimjow said...

@mR Gee.!!

berehh, putrajaya xkapom lagi. hehe

joegrimjow said...

@Azrul Hisham
wokey2
nanti roger aje

joegrimjow said...

@Nabiel

wahaa, sape yg buat?
ekeke

joegrimjow said...

@miss_ummi

yeah
dah selamat sampai

CendawanAkrab said...

salam singgah bls...slmt berkenaln, ada mse jenguk2 r ke blog sya, http://rahsiawindows.blogspot.com

Hazzy Ishak said...

ada gath ke?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW