Share

Selamat bertunang coursemate!

Salam,

WOh! Siapa yang nak bertunang ni? haha. kakak aku cakap, orang yang lahir tahun 1988 ni memang semua gatal-gatal. Semua nak kahwin cepat cepat je. Hehe, walaupu tahu itu hanya statistik yang diperolehnya melalui spupu spapat aku yang sebaya kawin dan bertunang awal, tapi ada betul jugak. entahlah, ada kawan-kawan korang yang lahir 1988 ni dah kawen?


Yana dengan Iman


Cik yana ni pernah keluar dalam beberapa entry aku sebelum ni. Dialah yang perkenalkan aku dengan herbalife dan banyak ajar selok belok perniagaan ni selain dari cik mira wardiah. Sifu aka mentor. Paling penting, kawan satu course! dan petang ini, dia akan langsungkan pertunangan dengan jejaka pilihan, encik iman


Encik iman yang tidur sebilik dengan aku memang seorang yang baru saja jumpa tempoh hari di Bali. Sempat berbual sikit-sikit saja dengan dia, maklumlah tak rapat sangat dan aku tahu dia lelaki baik. acececeh, ku puji ko ni man. hehe.


gambar nak jiwang je


Jadi, dikesempatan ini, joegrimjow ingin mengucapkan, selamat bertunang kepada cik yana dan juga encik iman. semoga pertunangan ini membawa anda berdua memahami erti tanggungjawab terhadap pasangan masing masing sebelum kahwin yang sebenar. ayat power =)




Student VS Kahwin

Dah ramai sangat sebenarnya kawan aku yang kawin + bertunang semasa student lagi ni. Masa kat Sheffield hari tu, ada 3 4 majlis aku terima undangan. Aigoo, sekarang ni memang dah musim mengawan, eh, musim kahwin awal. kan kan? Aku ni memang semangat nak kawin awal, tetapi macam mana kesudahan cerita tu, tak payah la buat masuk blog. Tak sesuai untuk tatapan orang. hehe. doakan terbaik sudah ya


apa-apa pun, congrat kat 2 2 kawan aku ni, semoga terus kekal sampailah kawen nanti.


pss : faridah, ko bile lagi? wakaka

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

.alie. said...

joe pun gatal nak kawin jugak kan?kan3?



:P

Oong-ong said...

huhu...ade lah 3-4 org mmber skolah dlu..dah berkahwin..and baru2 ni...ade gak yg bertunang..we are same 1988 toooooo...huhuhu..

joe dah d pilihan ke? heheh

masturah idrus said...

nak kahwin mude jugak :)

emm..tak nak kumpul dose, nak tamat kan dgn ikatan sah, tapi die tak bersedia, dan kitorg no idea how to approach our parents.. haiyaaaa..

syahdu kan.. haha

ChiLaBaey's Spot said...

Joe... bila lagi ni... :)

LORD ZARA 札拉 said...

Joe, kamu bila?

:)

joegrimjow said...

@.alie.
x
x
x
hehe

joegrimjow said...

@Oong-ong

ada ada
;)

joegrimjow said...

@masturah idrus

sepatutnya macam tu la
=)

joegrimjow said...

@ChiLaBaey's Spot

coming soon

Sharinginfoz said...

semoga semuanya berjalan lancar

joegrimjow said...

@Sharinginfoz

hendaknya macam tu

LiFe KaMi said...

kena kawen cepat takut melepas jer..hehe

RUBY said...
This comment has been removed by the author.
RUBY said...

macam betul juga apa yg kakak joe ckp...sbb kakak2 senior sy yg lahir tahun 1988, ramai dah kawen tym study...hehe...

oReNdeViL'89 said...

salam,
tahniah dgn dorg ber2.joe bla plak? ops! hahaha.

mama zharfan said...

joe nak kawin sblm sempat grad ke :p
adik bongsu me baru nak kawin bln 10 ni (dia lahir thn 1984) :p

Lelaki Ini said...

teringin mau kawen gaks!

joegrimjow said...

@LiFe KaMi

ok ok, kawen2

joegrimjow said...

@RUBY

da ramai yg stuju dengan statement ni
huhu

joegrimjow said...

@mama zharfan
ooh, kena tunggu umo matang kot ni

joegrimjow said...

@Lelaki Ini

apa lagi, isi borang!

noor afzan said...

kawen umur 22 thn..
ada2..
ramai gak member kawen masa belajar.

tapi my coursemate kawen umur 23 paling awal.

rhapsody LiN said...

cik tanah?

;p

ieQa sWetLuv said...

tunggu entry joe tunang @ kawen lak huahua

joegrimjow said...

@ieQa sWetLuv

nak hua hua jugak la
hehe

mek_michi said...

haha
abe joe gatal

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW