Share

Komik : GengBlogger Gathering Buka Puasa

Salam,

Janji nak update penuh kan? ok, dah tunaikan janji. Semalam just update sikit-sikit. Kali ni dalam versi komik pulak. Perjalanan lebih kurang komik kat bawah ni. Enjoy reading. Banyak gambar lagi kat Joegrimjow facebook











































Terharu sebab ada yang datang dari Johor untuk gathering ni

Terharu sebab ada yang turun dari Melaka untuk berjumpa kali ke2

Terharu baru habis kelas terus bertolak dari gombak ke tempat gathering

Terharu sebab walaupun malu, siap bawa anak sedara lagi untuk ke gathering ni

Terharu sebab walaupun patah tangan jatuh basikal masih mahu juga join gathering ni

Terharu ada yang berpenat lelah dari Segamat terus ke tempat Gathering untuk jumpa-jumpa

Terharu siap bawa suami anak untuk sertai gathering walaupun tak sempat nak cakap2 sangat

Terharu sebab ada yang rela tak berbuka puasa lagi untuk berbuka puasa sama-sama walaupun waktu tu dah jam 8 malam

Terharu.... sebab 2nd Gathering lebih ramai dari 1st Gathering!!!

Jumpa lagi untuk next gathering


pss : andai aku pergi, taburlah bunga di atas pusara. acececehh =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

73 comments:

akmalhilmi said...

hahahaa
joe
siot jewh
mention sexy aku 2
hahahaha

joegrimjow said...

@akmalhilmi

seb bek xgtau nape dapat gelaran sexy kan?
hehe

nursarah said...

haha. nice. nice kartun btw...

thanks joe atas susah payah anda. thanks tolong blikan nasi ayam semalam. thanks untuk semuanya!!

happy dapat kenal bloggers yang b4 ni mmg tak penah kenal pun. thanks to all!

joegrimjow said...

@nursarah

hehe, sarah malu2 lagi smalam. =)

SweetyMui2 said...

wah wahhhh..best!!! huhuuhh..buka puasa ramai2 mmg masyukk!! kan kan
sayangnya xdapat join :(

joegrimjow said...

@SweetyMui2
thx u RT
=)

len kali kena join jugak ya sweet mui

mama zharfan said...

99% geng2 bujang jer ni kan..malu lah me nak join kalau mcm ni..

Hizami Rahim said...

hehe.
best betol nampak dia.
:)

neyra shazeyra said...

ko terharu tak aku tak dtg? hahaha

Lya said...

haha.. kalau macam ni patut nis pergi je.. huhuhu.. balik dari gath terus ke sentral, naik tren balik arau..

tapi tak rasa rugi kali ni sbb mmg plan nak balik umah sambut birthday dgn family. 2908, me & kak zara.. hehe..

cimut munniey :) said...

best nyaaaa. nak join tapi maluu. maklumlah blogger xterkenal. hehe

cyberfly said...

wakaka part gambar syah tu mmg lawak. +9999

puteri cahaya. said...

ala, sedehnye joe.. xdpt nak snap. first gi solat asar, second xdpt jumpe u all waktu buke.. sob3x.. :( tp, xper.. tq wat kat s.alam.. dpt juga snap gamba sikit.

liyana aziz said...

yg jauh pun datang kan, yg dekat x menyempat nak dtg.. hopefully next time boleh join.. =)

molmolla said...

:) terharu sebab baca komik nih. TQ joe~

eelobor said...

jika umur masih panjang, Insya Allah akan joint next gath

Cik Angah said...

kuciwa x boleh datang..igtkan tarikh 28 tue hari ahad....so semalam cik angah dok sebokkan diri dalam lab jer...till joe upload gamba antara blogger yg sampai awal kat fb, trus...tgk tarikh....aisyeh cane boleh salah hari...adoila...anyway, its so nice to see u guys...hope nxt gath bole jumpa...inshaALLAH

AyongQiela said...

komik terbaik la joe! :D

Ery Farieha said...

hahahahaha

marah suda azizan x amek gmbr group die
yg group terpinggir lg sedeh taw
huhuhuh

haha ade jgk gmbr ery tu, tu laa x bg ery main
kan da join aie
haahhaha

HaFizRahMaN.com said...

dari Kedah tapi xdapat pergi...huhu

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/08/kejelesan-melampau-terhadap-blogger-kl.html

RedBoys said...

wahh.. bestnya..
tahniah joe..
pandai joe handal gath ye..

suffer8zine said...

gile beset la!!! thnx joe

joegrimjow said...

@Cik Angah

jumpa lg next gathering =)

joegrimjow said...

@HaFizRahMaN.com

kena buat kat kedah plak
huhu

syahirul said...

joe, smart la ko nya entri komik ni.. gyahahahhahaa~ pics pu3 biru ngan aku lak ko pilih eh.. hehehe... bila demo dtg kl gtaw deh..

zool said...

Ok tu.. ada juga aku cakap ek.. huhuhu

YuSeNzE - KniGhT said...

hahhahha..
klu ko pasan joe.. kulit aku dah putih mcm kulit ariff sebelah.. hahha..

aku tau sape mastermind nih..
anak kelahiran tanah merah.. duk sebelah aku buat muka x bersalah je sebelum sesi mandi zarah putih berlangsung.. hahha..

Terbaek joe.. gath yg happening!!!

Selamat Beraya di Macau.. kem salam andy lau weh.. hahha..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

kan best kalau dpt join

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

: papa joe..sori sgt2 x dpt join.. busy ngn make up.. x sempat nk terjah ke shah alam...x pe next buat lg insya'Allah myra mai ye....ahakssss

Azrul Hisham said...

nice work joe :)

akmalhilmi said...

@joegrimjow uish
da gtaw la
huhu

ko nieh yg xalert
haha

azizan4444 said...

saya tahu kenapa group saya xde, sbbnye group saya yg paling hebat..joe jeles..hahaha;p

Mia Liana said...

seronok nya... ntah bila plak mia leh join aktiviti macam ni...

heheheh... jelesnya

Mr K said...

Yang bawak anak saudara tu, comellah orangnya.

~ ReD ~ said...

hehehe..seronok tengok tapi lebih sronok kalau dpt join. aiseyyy..sempat join yg 1st je. diz time, xleh join...sadiss... T__T

"Mama... Janganlah Menangis Lagi.. T__T" Versi Luahan Hati Seorang Ibu Kepada Anaknya...

APi said...

naseb baek joe tinggalkan no phone..
kalo x kompom dah aqu x join..
walaupun aqu datang paling lambat..
thanxz joe n geng2 yg laen..

idasm said...

tumpang seronok tengok pic u all bergathering. syabas dan tahniah atas penganjuran.

atok said...

ayam golek xde haha

Jard The Great said...

=)

baru hapdet pasal gathering ini.. ehehe

gathering gengblogger

Encik Tikus said...

si gadis bernama tia itu menawan ;)

oranglidi said...

gile rajin lu buat versi komik!

arrizz said...

next gathering hope can join..seriously, jeles aku tengok korang, hehe..

apis said...

buat la lagi joe weh! aku xleh gi yg ni..sob3...

akuzle said...

terharu coz dpt tgk secara live bloggers sme coz selama neh tgk kt blog ajer... so, akak jadik mandur jer kt blakang dok usha2 org sesmbil lyn imran...

tq, joe 4 ur effort... nnti buat kt Klate time cuti skoloh panje2 deh?

akuzle said...

@mama zharfan

sy x bujang, siap hangkut ank n hub lagik... next time mungkin ader jodoh mamazharfan plaks juin...

WZulhilmi said...

LOL!! kelakarr baca komik2 ni.. hahaha..Tiba2 rasa si joe ni ada crush dekat ajwin.. SILA MENGAKU SEKARANG!!! =P

Farihah Ahmad said...

tssssk tringin je nk pegi.....

ProfHariz said...

Terbaiklah bro..
Memang xde rezeki nak join.
InsyaAllaha da rezeki ceq join :)

sangat best tuh~

Nurulbadiah Lai said...

joe..jelesnye korang sume dpt berjumpa..
sorry joe..bout ur invitation..
actually nak pergi sgt..tp saya kat kedah and got many things to do..xsempat turun shah alam..
n nyesal huwaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nak pergi jugak..next time ade lagi..plz..inform me okey..sok..sok..sok

fikah mus said...

insya-Allah mau join next gath kalo ada, dan kalo tak de aral melintang.

p/s:
bro joe, kat kb tokse wat ko??

MuNsYi SaMa said...

org tu semangat pakai baju kurung siap :P

terbaik bro. jemput ke gombak bile2 free.

Faizal@PeJAY said...

sempoi le komik nie terharu baca..aku nak gmbar sorg2 haha

Anastasia Ann said...

terharu tengok tengok korang gather je. huk huk sob sob sob.

fiddeOmar said...

nice!

Hazzy Ishak said...

huwaaaa tidakkkkkk!!!
jelesnye

izee said...

beshh sgt.thanks yuolszz :P
sgt2 enjoy and hapenning!! harap dpt jmpa lg!

cik aiLebiu said...

oh saya jealous...part berbuka ala-ala picnic tu yang best..:)

ANDY said...

aku terharu sebab lepas kelas terus p gath...blogger terawal sampai P.A.S munsyi, andy dan mili..haha

milimilo said...

cepat gila edit komik.joe mmg terbaik.sampai skrg belum percaya dpt jumpa joegrimjow yg manis yg spjg gath asyik senyum je.nasib baik xcair.ahaha.hope dpt jumpe lg tp yg versi kecil2an punye. ;D

milimilo said...

cepat gila edit komik.joe mmg terbaik.sampai skrg belum percaya dpt jumpa joegrimjow yg manis yg spjg gath asyik senyum je.nasib baik xcair.ahaha.hope dpt jumpe lg tp yg versi kecil2an punye. ;D

darkbatman said...

ahaha.. sonok dikelilingi sume pompuan..heeee..

Cik Z@i Pen@nG said...

waaa...meriahnyaaaaaaa...

rizal jabai said...

sangat best..tahniah joe..komik ni superbbb

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

BEST!





dan






TAK BEST










SEBAB






















AKU TAKDAKKKKK!!!!

















(sejak bila aku pandai buat komen cenggini nih?)

nas said...

mesti lagi best kalau aku datang kat sane! hahahahahaha..
jeles2..


ekekekeke...

len kali buat gempak2 ea...


nak 200 orang datang!


hehehe

joegrimjow said...

@nas

200??? wowww

nas said...

tp nie pon nampak gempak..huhuhu :P

Chaon Cornerz said...

terbaik la gath kali nie.. kalo banyak2 kali buat lagi happening kot.. ahha.. eh.. yang baju merah tue perasan hensem je kot.. hahha..

cepat betol hapdate.. siap buat komik lagi.. nice bro..

atok said...

terharu joe dtg dr kelantan pastu conduct gath ney, its not an easy work, really ;DD

khairil said...

aku agak terkilan sbb balik awal...kalau x mesti lg best

sickchild said...

wakakakaka

statementtt ; Terharu sebab walaupun patah tangan jatuh basikal masih mahu juga join gathering ni.

ceitt.
aahaha.

apa2 pun mmg bestt =)

sickchild said...

wakakakaka

statementtt ; Terharu sebab walaupun patah tangan jatuh basikal masih mahu juga join gathering ni.

ceitt.
aahaha.

apa2 pun mmg bestt =)

Matjoe said...

wow, sakses ful btol gathering ni

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW