Share

Contest : Aku + Macbookpro + Blog

Salam,



Setelah contest menangi iPad hari tu macam susah je nak menang, ada satu lagi contest yang dianjurkan oleh all it hypermarket untuk menangi iPad juga. Huh, kali ni senang skit dan sebab contest ni baru berlangsung, peluang agak cerah untuk menang. Harap-harap kali ni bleh la menang!



Gambar di gunakan
Aku + Macbookpro + Blog


Syarat pertandingan

  1. ambil gambar anda @ orang lain @ haiwan peliharaan bersama apa apa produk IT
  2. Upload dan share di wall http://www.facebook.com/allithypermarket
  3. Share dan 'paksa' kawan2 anda like gambar tu (paksa? kekeke)
  4. Gambar paling banyak like die menang iPad


Senang kan?

Tadi usha-usha, yang paling banyak like pun 200 lebih. Sebab gambar ni baru upload... orang yang like gambar ni hanyalah..... 0??? LOL. takpe takpe, tarikh tutup lama lagi, 31 August pelbagai cara boleh digunakan untuk menang contest ni. Tunggu last last skit. hehe. SO, tolong like gambar atas ni dengan

  1. Like page all it hypermarket disini (banyak promosi boleh dapat)
  2. Lepas tu like gambar atas disini klik sini



pss : Tak sabar nak berGathering GengBlogger ni =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 comments:

Hazzy Ishak said...

joe ada peluang menang. mesti ramai yang 'like' that pic.hehe

joe, nape lama tak masuk blog ku.huhu

joegrimjow said...

hehe, susah gak sebab die kena like page die dlu baru bleh like kite nye gambo
;)

bARdbOO said...

ok joe..dh like gamabr ko.. =)

rhapsody LiN said...

wahh.. follower dh 2000! tahniah! hehe..


gd luck bro! jmp kt gath nnti amek adiah birthday. =)

Nur Su'aidah said...

gmbr dah smart dah! gmbr profile kt fb nih.. hehe :D

noor afzan said...

dah like kat pic and dah like juga kat post ini..
haha..

good luck joe..

IERA HAJERAH AZMAN said...

tag ramai2 member lepas tu paksa like. macam selalu kawan2 I buat T________T

Sebab Dia Punya Tanda-tanda buaya Walaupun Tiada Kaitan Dengan Jenayah Ponteng Kelas

ieQa sWetLuv said...

bagus2 gud luck okeyh for the contest ngee~



agak kecewa x dapat join gathering GB.. sedey sebab jao wawawawa =(

joegrimjow said...

bard, thx uu

joegrimjow said...

lin, haah, baru pasa, huhu, okes, jumpa sana

joegrimjow said...

ieqa, rugi la xpergi
hehe

fiD said...

style! ada harapan ni bro, header dah cantik, huuu

joegrimjow said...

like ye
huhu

Faizal The Newscaster said...

style la bro!

joegrimjow said...

hoho
thx u
jgn lupe like

LORD ZARA 札拉 said...

nak kena like kat mana ni?

ciK LyndaWawa igUana said...

saya tolong vote boleh?
kat mane2?

Liyana said...

meh nak tolong like jugak. haha.. tolong2 orang...

+akufobia+ said...

nak like kat sini je la.boleh?haha.

joegrimjow said...

tolong2,
like kat sini


Me + Macbookpro + Blog
1st go here http://bit.ly/bzu99J, then click like the page, then go here http://bit.ly/a7wssA and click like the photo =) thx u

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW