Share

Komik : Kisah Arnab dan Kura-Kura versi panjang



Salam,

Satu lagi komik hasil dari karya yang ku dapat semasa satu program motivasi. Memang menarik kisah ni dan sangat bergarap agak versi komik ini tidak menjejaskan maksud asal penulisnya. Untuk dapatkan slide asal (power point presentation), boleh tanya ku di twitter atas facebook. semoga bermanfaat

;-)

enjoy reading














pss : Jangan lupa masuk contest ini untuk menangi iPad!! Himpunan Komik boleh baca di pages komik ini.

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 comments:

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

wahhh....siap ada iklan penaja lagi...macam mana nak buat kotak dialog tu joe??

cam menarik je...

ada software khas ke??

niway,satu motivasi santai yang cukup berkesan...

AJ. said...

hahaha
mula sudah sudah buat komik ya

Hassanah said...

ni perlumbaan ketiga ke
haha

adikeica said...

cantik2

Hizami Rahim said...

first,
komik tu sempoi.
second,
mesej dia mudah dan senang difahami.
;)

joegrimjow said...

tajuddin, haah, ada software die ;)

joegrimjow said...

hizami, harap2 msg pesanan penaja pon daat dofahami. hehe

MuNsYi SaMa said...

serius best. msg pon snang paham. kudos.

joegrimjow said...

thx ya

tutttutt said...

wah, bagus ni. boleh jugak jadi tips untuk exam.

ramai tak puas hati bila ada orang dapat markah tinggi2 tapi tak belajar sgt pun --"

nak je aku kasi dorang baca benda ni biar insaf. kalau dah kalah jangan kutuk yang menang, heh. eh lari topik kaa?

joegrimjow said...

sangat lari topik

mier@merr said...

mesej disampaikan dengan baik n berkesan~ :)

joegrimjow said...

time kasih

Jard The Great said...

dakwah islamiah rasanya guna slow and steady but surely kot? huhu

ieQa sWetLuv said...

fuiyoo boleh buat kisah teladan untuk anak2 ni kecuali tang promot bisnes tu x sesuwei ekeke

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

erm pernah dengar cerita nie... memang kreatif lah jeo... nice2x...

joegrimjow said...

Nabi rasanya buat fast and consistent, sebab tu dari ada kepada ada

mgkin alasan kite ckp kite bukan nabi, sebab tu banyak dalih nak pilih yg lambat

joegrimjow said...

zikr, ni ku ambil dari satu ceramah motivasi
;)

kella said...

ohhh ceritera ini sangat baguss.. ohh sungguh bagus ceritera ini! i really2 like it la joe! u re so so laa... :D

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhhh kata² dari orang kuat nih :)

Love,
PojiePooh Abdullah

joegrimjow said...

thx u

erkk
orh kuat apa ya?

HUDA said...

errr..pakai software ape? cam nak tahu jugak jer ;)

*∽ IZAN ∽* said...

aha ha haa.. memang mendalam maksud komik nihhh! he he

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW