Share

Baju Gathering Gengblogger untuk di tempah

Baju untuk gathering nanti sudah ada. Ada 5 design dan akhirnya design pertama yang berjaya menang dengan 51 vote menewaskan design baju yang lain. Dijangkakan 100 lebih yang akan hadir gathering ini nanti tetapi baju ini terhad untuk 100 helai sahaja. Jadi, kena cepat2 dapatkannya!




Untuk Harga baju ini adalah RM 25. Keuntungan dari duit ini akan digunakan untuk menguruskan Gathering itu nanti termasuk makanan + minuman + lain2 hal. Sebab ini event non-profit, yang mahu sponsor lebih untuk memeriahkan lagi acara ini amatlah dialu-alukan ;)


No acc : 162106705998 (Maybank)
Nama : MOHD FARIDZUL ASYRAF BIN MAT ARIFIN
(Bagi yg mahu sponsor juga acc sama)


Lengan pendek : RM 25
Lengan panjang : RM 28


Selepas membuat bayaran (Minimum adalah separuh dari harga, nak bayar penuh sangat dialu alukan) sila email


Nama
Saiz
Lengan panjang atau pendek
Masa pembayaran


Kepada joegrimjow@gmail.com. Ingat, buat bayaran dulu supaya baju anda SECURE. Hanya terhad kepada 100 yang terawal sahaja! Tarikh tutup untuk penempahan baju ini adalah pada pukul 11.59 malam hari Sabtu (26 hb 6 2010) Bagi membolehkan baju di print


Baju boleh diambil semasa Gathering nanti pada 10 July 2010!


Bagi yang tak dapat datang, tapi juga mahukan t shirt ini, boleh juga menghantar detail dan postage sebanyak RM 7 dikenakan. murah la tu kot.


Sebarang pertanyaan juga boleh di tanya di ruangan discussion di page gathering ini.


Untuk tahu siapa ajk gathering ini boleh tengok senarai di bawah, yang hantar ramai tapi yang ni hanya komited termasuk hadiri meeting online setiap ahad


AYIE - Baju

FAIZ - tempat

LYLA - registration

SYAHIRUL - aktiviti

AZRUL -media

pss : nak jadi ajk sile email ke joegrimjow@gmail.com



okesss, boleh start menghitung hari dah. hehe ;-)


pss : terima kasih pada ayie and the geng dan juga kon yg meeting semalam

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 comments:

Hazzy Ishak said...

nak beli jugakkkk
insyaAllah akan bank in duit petang nanti

masih confuse dgn saiz baju mana nak amik nanti
HEHE

joegrimjow said...

xxxs?
;)

Hizami Rahim said...

okay.
;)
haha.

Hazzy Ishak said...

kahkahkah...ada ke saiz tu joe?

joegrimjow said...

hizami, jom dtg jom

hazzy, errk, ada kot :)

rhapsody LiN said...

x sabar nk g!
tp perasaan bercampur baur
hee,..

♥ Vee Violet ♥ said...

vee nak join gathering tu boleh?

Faizal The Newscaster said...

insyaAllah nak join!!
nanti nak diskus ngan wife size baju..kekeke

kakinakl said...

salam..akak insyallah datang tapi kena tgk jadual..skrg ni 50-50 lagi..

Fyzal said...

wah.. nice baju GB ni...

Fyzal said...

nice bro.. dah ade widget entry baru yang panas kat sidebar tu.. :)

joegrimjow said...

fyzal, thx u bagi link, hehe

joegrimjow said...

kak ina, kena datang, baru sronok ramai2

Nur Su'aidah said...

ku bukan gengblogger punya ahli sebab sampai kini aku tak leh daftar. tapi boleh ke nak join? jeles tgk blogger kumpul kot! hoho

joegrimjow said...

jom2
bleh je

ibnu marzuki al firdaus said...

CUN GAK... WA MAU? PAKAI SUKA2!

DaHLia said...

nak jugakkkk...
ada lagi ke????

AyongQiela said...

macam best je. heee. nk join klu free. tu pon syah yg ajak. hee. :D

mohdisa said...

boleh tempah lagi ke?

Aini said...

alaaaaaa terlambat... Boleh tempah lagi dak? Nak la beli baju ni walaupun tak dapt pegi gathering tu

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW