Share

Weight Loss Challenge (WLC) di Malaysia!!

Salam,


Ada berita best untuk pencinta berat badan unggul! Akan diadakan WLC di sini (Malaysia) Formatnya mudah, dalam 4 minggu, siapa yang paling banyak turun berat badan, akan menang hadiah wang besar. APAAA?? ya, sekarang ni turun berat badan dapat duit! haha, sebab tu ni berita best. Cabaran akan bermula esok (19 June 2010), sesiapa yang berminat, tahu siapa yang berminat, boleh hubungi aku di no 016-9640972. Perghhh, kalau aku masih tidak capai berat badan unggul, konpem aku masuk ni! hadiah??


Pertama : RM 700
Kedua : RM 500
Ketiga : RM 300
Saguhati : RM 100 (2 orang)


Tukar lemak kepada duit. hoho. Menarik ni! Lagi satu, biasanya cabaran akan dibuat selama 12 minggu, tapi kali ni hanya 4 minggu je. Jadi, manfaatkan cabaran ini dengan sebetulnya. Siapa berminat, hubungi no aku di atas atau kat facebook aku kat sini. Jom Jom.


Mahu baca WLC versi UK punya? baca kat bawah ni ;)


******

Baru saja menamatkan Season kedua WLC. kali ini lebih besar dari musim pertama iaitu kami menambah cabaran WGC juga (WLC- weight loss challenge dan WGC - weight gain challenge) penamat yang memang mendebarkan tadi, campur dengan musim exam, memang sesuatu yang mencabar bagi organaizer.


sedikit latar belakang


WLC dan WGC ini dibuat di sheffield berdasarkan format WLC dari herbalife. cabaran 12 minggu kepada para peserta untuk menaikkan atau menurun berat badan yang paling idea.l Di Sheffield ini diketuai oleh seramai 4 orang distributor herbalife dan para peserta adalah dari sekitar sheffield dan juga luar sheffield. Jom layan gambar!


penghargaan untuk para peserta



tetamu dah start datang



set up tempat




'pejabat' sementara



sha sha datag sebagai pemerhati




mampukah aku menang? mampukah??



antara peserta yg hadir


pemanang WLC musim pertama


stat yg menggerunkan!


Untuk kali ini, pemenang WGC akan memenangi cash 100 pound dan WLC akan menang cash 150 pound. duit sponsor dari herbalife distributor. tahniah pada pemenang! Untuk WGC, pemenang adalah dari Brunnel (luar Sheffield) yang gain weight 5.2 kg. Manakala untuk WLC, pemenang adalah ikram zahari yang turun 5.6 kg. tahniah pada semua pemenang!



pemenang WGC




pemenang WLC





pemenang WLC ini bersama coachnya. siapa tu? hehehe


jom tengok video testimoni darinya





TAHNIAH PADA KESEMUA
nantikan 3rd season !!!!



bakal coach anda?? hoho


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

14 comments:

Mohd Shahnom Ismail said...

ada kaca ada simen
dah baca dan komen

semoga maju jaya joe, 5% :)

http://www.zaharuddin.net/content/view/518/72/

iman said...

waa sanom pegi rupernye.ko dah nampak kurus la sanom.haha
- ikram rupernye menang.ingat org lain plak.lol

joegrimjow said...

hehe, mekasih yg datang

muhammadthoriq said...

mule2 dah excited denga dapat F1.
skali milk shake dah...;p

joegrimjow said...

lol
F1 tu lagi sedap dari f1 kete
hehe

Kie-yu said...

ouh~
ni mcm prog the biggest loser eh?

FYMSO said...

It was nice to finally meet you!

ardinihumaira said...

dni selalu ikut perkembangan HL melalui sis iza.. adakah u ols satu team? dni pernah try HL shake kat Muhibah Cake House kat depan pantai timur tu... kat situ ada HL tau... best juga... ^__^

joegrimjow said...

ooh, ye ke dini?
xpernah tahu plak

DaHLia said...

wohoooo jelesnya tengok body semua coach tuuu..huuhu

Mohd Adziim said...

Joe suar tu dah terlalu besar ke pinggang hang dah makin kecik. Nmpk pelik skit.

joegrimjow said...

ku nye pinggan kot nampak kecik
hehehe

IERA HAJERAH AZMAN said...

turun 10 kg dalam masa 1 sem :| boleh kiire menang x joe? hehehe

joegrimjow said...

ierah, kena join daftr semua bru bleh menang\huhu

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW