Share

KEPUTUSAN akhir juara Akademi Fantasia 8

DAH habis. tahniah kepada pemenang, harap dapat sumbangkan suara ke arah medium yang betul untuk pertingkatkan mutu seni muzik Malaysia. Nak jadi artis, jadi artis betul2, artis yang ada kualiti, bukan artis yang sibuk kejar populariti semata-mata



keputusan akhir af-8




mantap juga video ni, kenapa aku baru tahu kewujudan video AF ni walhal dah habis dah pun skrg



pss : Tak semestinya kita tengok baru kita boleh update ;)Malam ni final UEFA, siapa yang menang agak2nya?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

22 comments:

*Laut China Selatan* said...

tahniah untuk shahir!!
hahaha.

tapi bola pilih bayern! go go go!

joegrimjow said...

inter2

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waahhh org jauh update akedemi fantasia.. hihihihi apapun slamat nuntun bola...

examm examm wei.....hehehehehehehe saja psiko.. :P

Hizami Rahim said...

wah.
haha.
tahniah kerana berjaya update pasal AF.
;)

Frodo Baggins said...

MU!!!!


>>___<<

cik EPAL said...

MU menang kot. hekk. joe tengok ke af dekat sana?

DaHLia said...

Video ni kuar masa sebelum mula konsert kalo xsilap..

FarhanaDr said...

Walawehhhh.. Dasat ni.. Laju update.. Huhu.. Ku silap fakta ni laa.. Ku ingat maulana number 3..

Encik Tikus said...

surelah inter menang !

ehh,orang jauh pon boleh taw pasal af dekat malaysia yee ?

bagus, :D

nik said...

sian maulana..haha

ChiLaBaey's said...

Wah joe layan jugak... :)

kembatolo™ said...

inter kompem menang..haha

mama zharfan said...

me tak minat af...tp me terlayan jugak masa musim yg stacy jd juara tu...sbb tak de apa nak tgk mlm2 kot kat tv hehehe

AMOI KUSUT said...

serius, tak layan af.
tak best laa..
huhuhu..

go faizal tahir!!
hahaha

Anonymous said...

Xlayn pon af. Saja update isi masa lapang :)

Ann said...

bayern! go bayern...

aku skong bayern psl ade ribery jer..hahak

tehais said...

aku pun taktau sal AF sbb umah sewa baru tak dop astro..s0b..s0bb..

Cayalah! :)

joegrimjow said...

inter dah menang
;)

Ilidina.. said...

yeahh..maulana to my friend from jb..hee..dlu 1 skolah agama dgn die..btw,tahniah inter!

milimilo said...

pandai joe main seo.gilalah.no 1 dlm google.hihi.mmg shahir patot menang.suare die best,die pakai braces lg nmpk ensem.haha gila.

Mohd Adziim said...

Haha~ camne nka tahu..kat UK ada tunjuk show AF ke?

nursarah said...

hi joe, aku datang dari google search. amboi, tak tengok tapi pandai pancing trafik google yep. tahniah2!

btw, aku tak pernah kenal bebudak af, selagi konsert tak abis. hoho

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW