Share

niagakit - sistem kedai online yang terbaik!

internet merupakan medium terbaik dalam hal penyebaran maklumat pada masa sekarang. ramai yang memiliki kemudahan perkhidmatan internet ini membuatkan hidup tanpa internet tidak akan lengkap. statistik yang menunjukkan penggunaan internet semakin hari semakin lama membuatkan perkhidmatan ini diyakini keberkesanannya


perniagaan online


menyedari kuasa internet yang tanpa batasan ini, pelbagai pihak telah mengambil peluang untuk menjadikan internet sebagai platform utama dalam menjual barangan mereka. kaya dengan internet? ya, itu bukan lagi angan angan mat jenin dan sudah ramai yang mendapat habuan dari perniagaan internet.


bagaimana memulakan perniagaan di internet?


cuma 3 langkah mudah. 1 - ada barang untuk dijual. 2 - punyai website yang sesuai. dan 3 - promosikan website dengan berkesan. ramai antara 'otai otai' dunia internet yang membuat duit dengan hanya memahami ketiga tiga langkah mudah ini. berjaya menguasai ketiga tiga langkah ini, kuasa internet akan berada di tangan anda


bukan mudah!


bunyinya mudah. hanya ada 3 langkah. tetapi ramai yang tidak berjaya. kenapa? disebabkan langkah kedua dan langkah ketiga tidak dikuasai dengan elok! ada produk yang bagus, tetapi reka bentuk website dan promosi tidak mencapai kriteria yang memuaskan. anda termasuk dengan golongan ini? saya pun sama!



NIAGAKIT - penyelesaiannya!






satu website yang menyediakan 'pertolongan' untuk memasarkan produk anda telah diwujudkan. niagakit! satu website yang menjual kepakaran dan juga sistem penjualan internet secara online yang begitu mudah dan berkesan. kini untuk menyediakan website dan juga bentuk promosi tidak susah lagi. dengan sistem yang ada, semua itu berada di hujung jari anda!




KELEBIHAN NIAGAKIT


klik untuk paparan lebih jelas


1) variasi warna

kepelbagaian warna yang boleh dipilih untuk membuat website anda sudah pasti akan menarik minat lebih ramai pengungjung ke laman web online anda. sifirnya mudah, semakin ramai yang masuk, semakin tinggi peluang untuk produk dijual! terdapat 10 variasi warna di beri dan boleh menukarnya pada bila bila masa.




2) rekebentuk yang professional

sememangnya penat untuk mencari sesuatu yang nampak professional. niagakit menyediakan tamplate yang kemas dan tersusun. sebagai 'newbie' anda tidak perlu runsing kerana niagakit boleh membantu anda!




3) pelbagai cara bayaran

niagakit juga menerima segala bentuk transaksi dengan selamat. produk anda boleh dijual dengan selamat dan pembeli di web anda tidak perlu ragu ragu. antara cara bayaran yang disediakan adalah MayBank2u, CIMB Clicks paypal dan juga kad kredit.




4) mesra pelanggan

laman web yang niagakit sediakan memberi kepuasan kepada pelanggan anda. tidak serabut dan cukup mesra pelanggan. tekan beberapa butang, pelanggan anda akan dapat apa yang dihajatinya. mesra? sudah pasti kerana niagakit juga pelanggan seperti anda




5) promosi produk terbaik

dengan dilengkapi dengan platform pemasaran laman sosial web 2.0, anda boleh mempromosikan website anda di facebook, myspace, dig dan pelbagai lagi cara promosi. kaedah beginilah yang menjadi tulang belakang kepada promosi yang berkesan untuk memperkenalkan website anda kepada orang ramai




6) jualan secara sistematik

pelanggan yang membeli di website anda sudah pasti akan datang kembali ke website anda untuk membeli barangan lain kerana sistem jualan yang disediakan oleh niagakit cukup sistematik. apabila sudah sistematik, semakin ramailah yang akan datang dan bertambah tambahlah produk anda yang dijual




7) mesra SEO

search engine optimazation memainkan peranan penting dalam pencarian website anda di internet. niagakit adalah mesra SEO dan inilah antara faktor utama kenapa ramai pelanggan berpuas hati. tidak perlu pening untuk urusan teknikal begini, niagakit akan membantu anda!




8) pelbagai pilihan bahasa

tidak tertakluk kepada bahasa melayu atau english sahaja, dengan memilih pelbagai alih bahasa yang disediakan, sudah pasti bisnes online anda akan mendapat pelanggan international. takut tidak paham? niagakit menyediakan pilihan bahasa yang banyak untuk anda pilih




apa tunggu lagi? jom daftar di Sistem Kedai Online Niagakit sekarang!!!







TESTIMONI PELANGGAN


Banyak yang telah mencuba niagakit ini dan kesemuanya berpuas hati dengan sistem yang mesra ini. baca sendiri testimoni dari mereka!



1) www.SoccerPitStop.com




2) http://jomshopping.net/




3) http://www.kedai-manik.com/




4) http://ubishoppe.com/


dan banyak lagi boleh klik disini





cubaan DEMO?


ya, di niagakit, untuk memastikan pengguna berpuas hati dengan perkhidmatannya, demo cara pengendalian sistem ini ada disediakan. sudah pasti jika demo ini anda berpuas hati, pembelian tanpa penyesalan boleh dilakukan. kebanyakan website sistem kedai online tidak menyediakan demo, tapi niagakit ada menyediakannya! mahu cuba? klik sini. hanya daftar email dan mengesahkannya, anda layak untuk cuba demo yang disediakan!


cepat daftar, cepat dapat habuan!


'Sistem



KONTES


entry ini ditulis untuk pertandingan Sistem Kedai Online Niagakit. banyak hadiah menarik yang ditawarkan. boleh klik disini untuk lanjut. sebab baru beli buku pasal internet tadi, memang tersangat teruja dengan kepesatan internet sekarang. perniagaan online? bila lagi mahu cuba kalau bukan sekarang


Peraduan Ulasan Sistem Niagakit adalah anjuran Flarebiz Network




Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

Nur Su'aidah Bachok said...

wahhhhh.. ni dpt dlm buku ke..??

joegrimjow said...

hehe
x x
ni kontest
dalam buku nanti2 la share
bile dah habis

Nur Su'aidah Bachok said...

owhhhh.. baiklah !! ;D

ddy the writer! said...

wah. interesting

joegrimjow said...

jom join
;)

adikeica said...

lajunya update~

joegrimjow said...

laju sebab kempunan
hehe

eqbalzack said...

hmm...mcm best je joe...

nak jual apa ek? nak ajar physics online blh? hehe

joegrimjow said...

hehe
perkhidmatan ni untuk produk je
buku ok kot
;)

Mr PenyuBiru said...

niagakit ni mmg bagus cuma harganya...aduss.. terlampau mahal tuk mereka yg baru nak berjinak² dlm dunia online.

ardinihumaira said...

dni pernah hendap niagakit ni sebab nak iklankan dini's wardrobe tu.. tapi.. tengok yang iklan kat situ bisnes maju2. bisnes dni baru merangkak2... huhu.. duk ingat lagi kat herbalife tapi belum cukup bajet :'(

fikaryna said...

joe x join ker bisnes online?

ainShahajar said...

skang ni nak beli raya ke. ape2 lah.. order kat tenet je..hehe

masing2 nak save duit minyak. window shoping dlm blog je lah =p

shahrinabd said...

niagakit ni macam best. tapi aku masih terpikir apeka produk yang aku nak jual. haha....

neway....semoga dapat ipod nano tu...

Ajwin Ajeera said...

uhhhh master in marketing ke?

joegrimjow said...

mahal tu sebab sistem ok
barang baik mestolah mahal
hehe

joegrimjow said...

dah ada bisnes online sendiri
cume xguna niagakit
niagakit ni baru je tahu kewujudan dia
hoho

kasmin said...

Mr PenyuBiru - niagakit ni mmg bagus cuma harganya...aduss.. terlampau mahal tuk mereka yg baru nak berjinak² dlm dunia online.

bagi saya harga tu tidak amat2 tersangatlah berbaloi sebab?? charge harga tu untuk sekali sahaja.. tidak seperti sistem ecommerce yg lain yang mengenakan charge tiap2 bulan atau tiap2 tahun. tapi niagakit tigak.. huhuhu.. yg tu best tu...

joegrimjow said...

yup2
stuju2

AyanaAsham said...

aku tgh pk, nak jual ape ni?macam besh je

joegrimjow said...

asalkan ada produk
semua jalan
pastikan produk menarik r
;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW