Share

flymas.mobi.... semudah ketika akad nikah ;-)

entry ini adalah untuk penyertaan flymas.mobi untuk nuffnang. kali pertama ikuti 'contest' nuffnang dengan mengambil masa yang cukup panjang untuk menyiapkan entry ini. harap entry ini akan berjaya untuk meraih perhatian warga MAS. untuk lebih lanjut, boleh klik link ini untuk syarat dan terma


~~~~~

aku pertaruhkan video ini untuk menang. semoga terhibur





ada apa pada FLYMAS.COM?

jom kita terjah apa kata para pelakon flymas.mobi.... semudah ketika akad nikah ;-)



zakwan sebagai tukang wali



flymas di bangunkan dengan platform yang sesuai untuk telefon bimbit. jadi sekarang untuk membeli tiket, hanya gunakan telefon anda juga sudah mampu. inilah dinamakan mudah. saya sukakannya!!!



taufik sebagai saksi pihak lelaki


tidak perlu daftar untuk membeli! selaku pengguna yang selalu membeli barang di internet, saya sememangnya cukup tidak senang jika kena daftar diri dahulu sebelum untuk masuk. tapi dengan flymas, anda tidak perlu! hanya klik beberapa butang, destinasi sesuatu tempat di dalam diari anda


adam nur kasih sebagai cameraman



aplikasi yang dibangunkan ini selayaknya menerima pujian '5 bintang' sangat mesra pengguna. kalau tak percaya, boleh ke flymas.mobi dengan telefon bimbit anda, pasti aplikasinya akan memikat hati anda



iqbal hakim sebagai pak imam


dengan menggunakan flymas.mobi di telefon anda, banyak masa akan dapat dijimatkan. kerja akan menjadi efisyen, tidak perlu lagi untuk melayari webiste di komputer untuk menempah tiket. yaa, flymas.mobi adalah penyelesaian kepada pengguna yang sibuk diluar sana!




joegrimjow sebagai si lelaki yang mahu kawin


bukan sahaja untuk membeli tiket, dengan flymas.mobi, anda juga boleh melakukan banyak perkara yang berkaitan dengan penerbangan. contohnya untuk 'check in', semak status penerbangan, lihat jadual penerbangan dan pelbagai lagi. aplikasi ini cukup mesra pengguna. terima kasih kepada flymas.mobi!



~~~~~


dan ini video dari MAS yang kurasakan sangat bagus untuk ditonton sebagai promosi flymas.mobi ini. semoga terhibur







~~~~~


harapan

semoga dengan terciptanya video ini, mampulah tercapai cita cita ku untuk ke jepun!!!

flymas.mobi memang HEBAT!!


nota kaki : terima kasih kepada semua yang terlibat, terutama semua housemate, adam dan juga abang ruzai

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

50 comments:

|arieza| said...

nnt dh siap, mau tengok! hehehe

Hazzy Ishak said...

nk tengok jugak...

DeVoTeD LiLy said...

ade artis jmputan tak??
robert pattinson ke..

joegrimjow said...

baru siap shooting
hehe
tunggu nak edit

Lifesaver said...

shooting?siapa director?hehehe

saypOOL rafhtello said...

sempat x nk jemput aku watak utama??

saypOOL rafhtello said...

mamee satu!!

Ain Jemin said...

wow..ikut contest..
smga bjaya!
:)

enyheartsdiamond said...

tunggu :D

LotsOfLove-Pearls said...

share bila dh siap k.

i'msosupernotcool said...

pasal ape?
flymas?

fly n MAS@m'sia?
share t..
jgn lupe..

joegrimjow said...

dah siap dah
hhu
tido dluu

ariff said...

not bad. all the best la

YanTzYanTtiE said...

blog baru...
patutlah kat my link urs one tak pernah update...

joegrimjow said...

huhu
sorry xinpom

LORD ZARA 札拉 said...

joe~

aku gelak2 dah ni wei~~

joegrimjow said...

gelak jgn xgelak
hehe

mao tido dlu
slamat semua

pukul 2 pagi start shooting
sampai skrg (kul 9 pagi) baru nak tido

|arieza| said...

wah not bad! part yg mula2 b4 part akad nikah to very cute.. sbb ada bground song yg rancak, so the silent acting nmpk cute.. part akad nikah tu pjg ckit kot, if pendek ckit, n terus sraight to the point, mesti lg funny but not too bad! all the best!!!

Mr K said...

Tutup kesepahan bilik dgn sejadah ek? hehe. aku biasa buat bila ada org nk dtg umah sewa aku. haha

saypOOL rafhtello said...

gud luck!!!best!!!cayalah...
masa berak boleh x??

~niesa~ said...

good job joe...
but patutnye imam tye wali untuk pihak perempuan...
yang itu wajib ada and sah akad nikah..
ehehe...
tp ape pon menarik and steady..cumel monkey tu..ehehe...minjam leh;p

Faarihin said...

wah.. sangat2 bekerja keras.. good luck yer.. hehehe.. (^__^)

aLeen aVriL said...

ohhh kelako ler buat vid mcm tuh....

huhuhu..
asenyer joe bole menang....huhuhu

ween said...

nice video! good luck joe :)

Hayatito said...

iqbal2..haha.

baca entry kamoo lately rasa nak gelak je..

thanks. u made my day..after penat buat herbalife.i need this.haha

sya mansor said...

lol... nice one.
gud luck ye....

kawie2020 said...

hehhehehhee.. kawie pon br je nak study tentang bende nih... hehehhehehehe....

enyheartsdiamond said...

hahaha..pandai ang berlakon!!! :D

Jard The Great said...

ah.. ku tak join.. ehehehe

joegrimjow said...

thx u
;-)

tarikh tutup 11.59 malam
hehe
xsempat da nak masuk pun

Syima Syaz said...

support joe...yay!

Jard The Great said...

oit joe.. ku baru tingu smpi abess.. ahahaha... terselah kemachoan ko.. tp tang main patung tu.. terus ilang.. ahahaha...


psssssttttt........ gud luck.. tp as a beginner cum producer.. tang akad nikah tu cam panjang lak.. ehehe.. audio plak tak jelas..

joegrimjow said...

thx jard n syima,
ku pon amat amato lagi

akad nikah xde text n di buat pukul 2 pagi tadi
haha
melarut la jadinya

tp ku mao menangggg

miss lolly a.k.a luvfareda said...

joe kawen ngan saper nih ?

jeleshhhhhhhh aii :((((((

buwerks~


*video tak loading ag dah komen wakakakaka~

Hurul Ummi said...

semua pelakon kacak!!
hebakkk!

haha

Hurul Ummi said...

semua pelakon kacak!!
hebakkk!

haha

joegrimjow said...

kamo mmg terok la cik epal
erkk
cik lolly
kekeke

kacak cik ummi?
hehe

QuiRkY-Malaysia said...

Oh nice.... many ways to flymas :)

hisham said...

salam bro...moge ko menang...gud luck

FarhanaDr said...

Woooooo.. Paling best dua part.. Satu mase nak tidur tu.. Satu lagi bila hang ckap, SAYA NI DATANG NAK KAHWIN.. Wakakaka.. ;p

Gelak jek nengok.. Not bad.. All the best joe.. :)

i'msosupernotcool said...

wah.. hebat.. gudluck dude..

joegrimjow said...

hee
thx u all

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dah teg0k dah.

j0e cumil main anak pat0ng wakakakakakakakakakakkakakkakakakakakkakakakakakakkak gelak sama joe.

d0p tggu gak mane pngantin puan nye mane tau LOLLY yg muncul wakakakak~


t0k kadi tu muda sangat weh. sesuai jadi suami l0lly je. hik hik hik.

FarhanaDr said...

Wakakaka.. Lolly ni gatai sunggoh.. Joe.. Ape lagi.. Sila pinang si lolly secepat mungkin.. Hehehe.. ;p

Joe, ku mintak izin pinjam nama Pak Belalang hang ek utk entryku.. Heehee.. :)

joegrimjow said...

gatai nya kamo ni
ishh

pak belalng bukan hak milikku
huhu

Amar Amirah said...

haha..terbaekk!

et said...

haha.bile tgk iqbal mcm tu.gelak guling2.

flymas mobi kan ade!

boleh jadik bahan neh kalu jumpe time reunion nnt.hahahaa~ ^^

SuFy said...

woww!! video tu memang terbaek lah....gud job...

shapikapikabon said...

uhuk2.
dah dpt ticket nnt.
hulur2lah sekeping.
HAHA. :P

p.s : dpt 2 keping kan?HAHA. :P

BuDakHutaN said...

bro...ko amek hadiah no satu..aku nak yg no dua...hehehe...aminnnn

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW