Share

skype dengan kumpulan in team yang tak dapat datang

akhirnya weekend@sheffield melabuhkan tirai. dapat juga berehat dengan secukupnya selepas ini. tak dapat nak update banyak sangat sebab badan terlampau letih.
penat.
lelah.
semput.


tapi mendengar ucapan terima kasih dari kawan kawan yang datang, hati rasa lega. mantap la SG tahun ni, NEXT kami semua puas hati sangat sangat dengan penganjuran. komiti tahun ni mantap! ooh, badan yang penat tadi seakan di boost dengan tenaga sampai ke mulut untuk senyum


esok


akan start balik berblog cara normal. izinkan aku rehat dulu malam ni. tengok dulu video ni. kisah perjalanan in team di bumi uk, nanti ku tulis esok. malam ni mahu tidur sepuas puasnya. hujung minggu ni hanya sempat tidur 5 jam sahaja dalam 48 jam ni. huhu. thank u yang sudi lawat blog ni ;-) really appreciate it







ok
satu gambar dulu sebagai mukaddimah




dengan abang amin (in team), tak sangka dia sporting gile




terima kasih kepada kedua dua komiti untuk Sheffield Games dan juga Nasyeed Extravaganza for fantastic work! really really really appreciate it




anda mungkin meminati entry malam bersama dengan pengarah ini juga
contest akan diumumkan 2 hb march nanti


nota kaki : tahun depan nak jadi peserta pulak, berlatih menyanyi start sekarang!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

25 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

diperati muke kamu berdua cam adik beradik la pulak..hehe

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

serious mmg cam adik beradik~

ada gambar2 lain tak Joe?

gigih menunggu ni~

Faizatul Ema said...

Weekend @ Sheffield 2010: Tahniah!

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

mcm kembar ke ada unsur kekeluargaan abg in team tu dgn kamu jo~ best skype trus, mmg teruja tgk tadi and video yg best kat entry ni

Hazzy Ishak said...

cikit je gambo!
nak lagi...

MuNsYi SaMa said...

penah interview br. amin skali aritu kt inteam records. mmg sporting abes diorg ni. salute.

congrats SG & NEXT! mantap la!

Lifesaver said...

pernah jumpa kump inteam. time tu form 4 di rumah raja dihilir ipoh..ada function..hehehe

iniAmin said...

Assalamualaikum...
Memang kami sebenarnya adik beradik....

Lain emak dan lain bapak...
cuma saudara seislam... :-)
Terima kasih yang tak terhingga buat saudara Joe, dan warga komiti NEXT 2010 yang berhempas pulas menjayakan event ini..
Tahniah saya ucapkan atas kejayaan anda semua.. Masalah yang kita lalui adalah satu cara mematangkan lagi kita semua dalam problem solving..
Namun NEXT kali ini tetapp berjaya berjalan dengan caranya yang tersendiri dan unik berbanding NEXT yang lalu...
Saya mohon maaf atas segala kekurangan persembahan saya, tanpa sahabat inteam yang lain, siapalah saya, hanya sekadar pelengkap sahaja...
Namun saya telah mencuba yang terbaik yang mampu saya buat, semoga anda semua mendapat sedikit sebanyak manfaat dari persembahan tadi...
Terima kasih sekali lagi...
All da best untuk anda semua dalam pelajaran!!!

Wan Perlis said...

kemas n cantik template.cmna nak dapatkannya?

lea said...

ada iras la korg berdua

Kamsiah said...

alamak...sekali pandang seiras la...dua kali pandang...sapa yg lbh kacak hehe....

sharamli said...

bt0l2..mcm adek badek..

Jard The Great said...

abang amin single tak? ehehehe.. =p

saypOOL rafhtello said...

reaht2 dulu..jgn paksa diri..

[thah] said...

sangat iras muka abg amin ngan abg joe =)

uNIqIKA said...

a'a la ade iras..
tang spek tu.
hahahahaha =p

FarhanaDr said...

Erk.. Muka abang in team dah lain sangat.. Huhu.. Dulu ku minat giler depa ni.. Heehee.

lieya orange M.I. said...

....g la tidu dulu...=D

Mimpi said...

Rilek Joe. Tak cukup tidur sebab berusaha untuk dapatkan kerja terbaik memang berbaloi-baloi.

AzuanBudakMemandai said...

dulu kumpulan nasyid femes..skang dah kurang huhuuu

syafawani said...

muka nak sama la:)hehe..bleh join skali la pasni..hee

HEMY said...

in team mmg kat UK ke?ke datang dari malaysia??

hafizmd said...

Aku minat juge In team nie..pernah jumpe juge ngn abg amin tuh time study dulu2..peramah orangnyer..

p/s - sekali scan, macam adik-beradik kamu berdua ni..

hafizmd said...

Aku minat juge In team nie..pernah jumpe juge ngn abg amin tuh time study dulu2..peramah orangnyer..

p/s - sekali scan, macam adik-beradik kamu berdua ni..

hafizmd said...

Aku minat juge In team nie..pernah jumpe juge ngn abg amin tuh time study dulu2..peramah orangnyer..

p/s - sekali scan, macam adik-beradik kamu berdua ni..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW