Share

Diburu lelaki misteri - masam manis berblog (1)

Dah setahun lebih ku berblog. yeah, memang dah matang orang katakan. teringat dulu mula mula menjinakkan diri dalam dunia blogging ini, macam macam idea untuk di perahkan agar keluar isi isi blog yang benar benar bernas. ye la, nak tarik pembaca, bukannya mudah, perlukan daya tarikan tersendiri untuk pembaca datang membaca. idea idea ini akhirnya telah menarik perhatian abang anon....


hi abang


arjuna anon

mula mula setiap entry ku di komennya. ahaksss, dengan menggunakan gelaran anon, selalu memberi komen yang panjang pajang. kalau tak cukup 10 baris, bukan anon lah namanya. tapi anon ini cukup baik, semua komennya berbentuk nasihat dan penambah baikkan blog kita. dalam hatiku... oh baiknya perempuan ini.


suatu hari


ada seorang add aku di facebook lelaki. ehermmm, approve je walaupun tak kenal. *nama dirahsiakan* mula memberi private msg kepadaku -keep blogging, suka baca blog awak- erkk, kalau perempuan ok la kan nak bersaya awak, ni laki ni, takpe lah, mungkin dibesarkan di keluarga yang sopan santun, saya awak lah bahasanya. sehinggalah dia memberitahu, yang anon itu adalah dia! wahh, hati mula gelisah

gelisah gelisah


mula mula balas juga msgnya di facebook. bagai artis melayan peminat. hehe, tapi sedar tak sedar, cuma layan msg dia sorang je, mana boleh, artis ramai peminat, ni kalau layan sorang je ni, kes teruk ni! jadi layanan msgnya ku tidak berbalas. bila layanan di msg tak dibalas, dia buat kacau lagi di blog. dengan menggunakan nama samaran olie (bukan nama sebenar) dia meninggalkan jejak di blogku dengan sekerap mungkin


mula parah


sebab ku meninggalkan nombor talifon di blog, supaya gadis gadis di luar sana msgku, rupanya di salah gunakan oleh si lelaki tadi. walaupun berada di uk ketika itu (msg lebih kurrang rm2 sekali hantar) mesti ada msg yang dia hantar setiap hari. ishh, ku dah mula gelisah. adakah aku terlampau 'lembut' sampaikan di kejar oleh lelaki.


'joe, napa dah taknak layan saya? benci saya ke?'

'tak update entry lagi ek hari ni, update la, saya jadi silent reader dah sekarang'

'saya kecewa dengan gf saya, joe sudi mendengar, kalau sudi, saya call'


ini sudah kes parah! ku cuba bgtau kepada kawan2ku, apa lagi, diejek la. ishh, tak menjana minda betol kawan2 ni. kot ye pon, bagi lah cadangan solution. kes ini berlanjutan sampai berbulan bulan. memang cukup geli dengan msg yang ditinggalkan. di ulang sekali lagi, kalau perempuan, ok la jugak, ni LELAKI! eeeiiiwwwww


pergi ke paris


cuti esther tahun lepas, ku ke paris. eiffel tower. menghayati erti cinta di sana (masa tu xavailable, sekarang dah available, hakhak) ingatkan tiada msg dah masuk ke hp, ni.... semakin panjang msg yang dia hantar. jadi penghayatan cintaku di ganggu oleh lelaki ini. ishh, memang tak menyenangkan hati langsung. geram betol!


'ada kat paris ek? dulu saya nak pergi sana dengan gf saya, tapi gf saya dah khianati saya. saya benci dia. joe pergi dengan siapa? jelesnya... mesti pergi dengan gf joe kan. jangan buat maksiat tau. berdosa... joe balik bulan 6 kan? kita jumpa ek'


apakah ini?


bila msg masuk, terus aku ras gelisah. ni mesti mamat tu bagi, tengok2, memang betol. melampau kan. ku bgtau kepada kakakku, dan dia bagitau yang lelaki macam ni kena layan baik baik, maksud layan adalah jangan gunakan kata kata kesat untuk dia menjauhkan diri kepada kita. buat tak layan je. mendengar nasihat dari seorang PTD, ku dengar je la, memang 4 ke 5 bulan ku tak layan langsung, dia masih datang dengan msg dan komennya. tak jadi ke ni? sabar sabar sabar, akhirnya dia pergi


alhamdulillah

fuuuhh, lega


kepada lelaki2 di luar sana, aku masih normal dan memang nafsu kepada lelaki tiada langsung. ishhh, apa ke bodohnya perempuan cantik cantik, lawa lawa di luar sana, laki yang ko kejar? melampau gila kan? dunia dah nak terbalik dah ni. ada satu video 'comolot' yang ku baru tahu akan kewujudannya. menonton video pendek ni, buat akubterfikir yang aku ni sangat 'hot' sampaikan di kejar lelaki. hahaha, layan video


-kalau diberi duit banyak pon, ku takkan berlakon macam adam nur kasih tu!-


nota kaki : sindrom BLMB sudah pudar... hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

11 comments:

Nabihah Zaid said...

salam bro..
really made me laugh this post..it really did.lol xD

yg video 2 yg pling x thn 2..biar btul malaysia dh jd cam2..huhu..T.T
astargfirullah hal azhim..menakutkan!
anyways..hope c anon 2 dh mnghilang..
haha xD

Lifesaver said...

rasa2nya dia dah terlampau frust dgn pompuan, sampai kan mengejar lelaki pula. kalo layan lebih2..mmg parah..

hafizmd said...

arghh..tidak..seram sungguh post kali ni..hikss..mungkin die saje nak test kamu tuh..

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

mmm..menakutkan nya stigma ni,
ada lagu pulak melayan perasaan. xsngka ni la remy ishak punya video yg panas aritu. thanks sbb share info~ haha, xbole belah video tu

Anonymous said...

never seen such a video b4. it really is so sick! please protect us all from such an act.

Anonymous said...

never seen such a video b4. it really is so sick! please protect us all from such an act.

Nurrasyidah Binti Ahmad Fadillah said...

huhu..bahayanya..kalau girl kejar girl cmne lak tu? meremang bulu roma!

-ROCKprincess- said...

erk...
wow...
hot jgk ek you nih...
xsangka I...
haha...

paih ujey said...

erk,,abe joe lelaki hot..hehe..
Visit paihujey.com

aRoL said...

lawak tol video tu...lelaki gersang memang dasat...huhu..

Anonymous said...

argh...fuck gay

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW