Share

thank you KAMO semua!!

entry ni di publish pada 9hb11 pukul 9.11 pm (waktu uk)


credit : pak cik G





tengahari tadi
selepas habiskan masa mengemas bilik
on desktop
bukan blog
terkejut tengok follower
dah
.
.
.
.




punya lah happy
angka tu memang menarik
999
;-)




dan petang tadi
on balik blog
dah 1000
wahhh
wahhh
terharu sangat sangat
tercatat lembaran sejarah hidup
9hb 11
follower dah cecah ribuan ;-)



thank you so much ;-)




credit : pakcik G-string, oppssssss




pss : orang lain dah beribu tak sebuk pon, aku ni yang sebuk2. takpe la, aku budak kecik lagi , so boleh dimaafkan dan layan je laaa;-)




projek joegrimjow.com baru


setelah diberi kesempatan untuk berguru, nampaknya sudah mula untukku melancarkan projek joegrimjow.com versi baru. ecececeee, tengok je la nanti macam mana rupanya. hehe, jangan korang dah tak datang jenguk sudah la ye, ku akan cuba untuk hasilkan entry-entry yang lebih mesra pembaca dan mengurangkan lamunan ku yang mengarut ni kadang2 (ke selalu ek??hehe)




sifuku


sementara ini sifuku kena dirahsiakan. motif? supaya korang rak ganggu dia dan dia boleh fokuskan masa untuk mengajar aku dengan riangnya. hehe, kejam kan? susah ok nak cari dia ni, dah la aku dah buat offer kat beberapa blogger, semua di tolak. nasib baik la ada dia ni, nyaman sentosa hidup




live blogging


aku akan manfaatkan iphone dengan sepenuhnya dengan melncarkan live blogku. huhu, sebab dah ambik package line telephone yang unlimited wifi, ku akan buat manfaatkan untuk berlive blogging. ahaa, macam mana la rupanya ya. tutorial kat blog khai ku tak guna la sebab ku punya jenis baru n free, khai punya kena bayo. kekeke! tapi kredit to him perkenalkan live blogging ni




website herbalife


ooh, website herbalifeku dah lama tak berupdate. bukan apa, sebuk dengan benda lain. dengan pelancaran joegrimjow.com baru ni, website ku ni juga akan diupdate dengan secomel-comelnya. haha, macam mana rupanya? nantikannnn. siap ada WLC lagi. opsss, apakah WLC?? nantikannn




contest sempena joegrimjow.com yang baru


nantikan..... ;-) skrang duk pk entry apa sesuai untuk contest lumut ni. haishh, ku masuk bukan untuk kalah, tapi untuk menang!!! yang contestku ni dah takkan berbelit belit macam contest kedua ku dulu. huhu, memang sambutan agak sedikit. nanti pelajar u malaysia dah habes semua dah exam, boleh la buat blog untuk join contest ku ni. haha, jom jom berblog!!



last but not least


sekali lagi, ku ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada kawan-kawan blog yang menyokong joegrimjow.com dengan seadanya. banyak kenangan yang best best semasa berblog ni dan umur berblog yang tak cukup setahun lagi ni perlukan sokongan anda semua. teruskan membaca sehingga mata lebam. hehe.



ThAnK YOu GuuUUyYSS
MUAAHHH
~gaya gediks~




nota kaki : sampai skrg masih terharu... hukhuk...thank u thank u

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

55 comments:

Hayatito said...

hari kebesaran ek?
haha..
mencipta sejarah di hari 'kebesaran'ku juga..=p

Lady Dyla said...

Tuan Joe..
Bole sy dapatkan email YM @ Skype anda..

Trime kaseh atas kejayaan anda *tetiba*

Jard The Great said...

ehehe.. ko mmg budak kecik..

Privacy_Resident said...

joe jadi gediks!
ahaha.. :P

chah~ said...

wahh.. tahniah2x.. (menyokong keterujaan tuan blog.. haha)

izzahfarhana said...

joe link la izzah.kahkahkah.nak join entry nanti!yeay!

'AQILAH said...

hahaha...congratz joe!

ada_hairuni said...

Follow diri sendiri tak? hehe..

Taniah2.. Suke bace blog dia.. (tersipu-sipu)

Boneka tak sakit said...

DAMN! asal ko mcm artris nie padahal org biasa je bapak jeles!!!
tahniah lah wei.. apa2 pown blog ko kdg2 aku layabn lah cerita menarik good job tak sia2 aku ajar ko! hikhiukhik

misz beauty said...

x sabar tunggu contest joe buat... nak menang lagik!! hehehee ;-p

saypOOL rafhtello said...

thaniah dah seribu ye..
rajin2..bagus!
buat contest yg best2.. =)

NAJ HEBAT said...

x suke!!! jelez..
saya ni baru ade 14..
mane aci!!!
nak jge 999.. bleh share??
[x tau malu]

Super HaNa said...

ahaksss
byk tuhhh

Super HaNa said...

ahaksss
byk tuhhh

Just_najmiE said...

congrats!! =)

kenkadang best gak layan ur blog yg kejap stabil kejap gila nih.. hehehe.. keep it up!.. dah ada contest nnt, tell me ek?.. (^^,)

Solehah said...

all the best joe..

sueanne said...

cayalahhhh joee.dah seribu followers tueeee..
10 kali ganda dari kite..hehhehe..

miss izan said...

tahniah! ;)

*perasaan ngah tak sabaq2 nak nantikan yg baru*

Lifesaver said...

tahniah2...ramai pengikut..leh sebarkan ilmu yg baikkan?

nursarah87 said...

sudah menduga..joe pasti akan wat entry khas sempena ke'seribu'an follower...

tahniah...weh,contezz bila tuh?..wat pas raya haji la weh!

baincardin said...

thank you joe! thanks so much for ur 10-star votes! yay! ^_^

*Bain betul² desperate nak menang ni! yay! ^_^'

Sis-Lin said...

sama2...mmg byk giloss le pengikut dia..

klu cite dn info bagus..mmg x rugi kita mengikuti kan..walupun jd silent reader...syabasss

{lumut} said...

kali ni aku join okkkeeeeyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!heheheheh...

cpt aku tggu entry kau.haha

Farhana said...

Sama2.. Mmuuuaahhhh jugaks.. Hehehe.. ;p

~ contest??? hohoho..

ezzati said...

waa..congrats2...

xpe2..aku cecah 100 pn dh kecoh..hehe...sbb aku remaja lg..xpela

Sitisifir10 said...

Tahniah..mesti sangat sukkka kan??

Syima Syaz said...

kita igt blum follow..skali dah lame follow.nak jadi org ke 1000 sebenarnye...congratz joe...

cik intan (◡‿◡✿) said...

.wuuu otai2 ;p

sharamli said...

k0men penah sampai 999 x?

geeds said...

wah.
welcomies~ haha.

yew mata sudah lebam bce entry.
sila ganti my garnier eye roll on dgn yg bru.
tenkiu.
haha. ;p

♥Hernee Nazir♥ said...

tahniah2..wat n3 best2 lg k..

baincardin said...

Congratz a thousands for a thousands followers! ^_^ banyak tu....

*and thanks a lot for ur 10-star precious votes! ^_^

joegrimjow said...

sharamli, tak pernah lg

joegrimjow said...

lady, ym ad kat tepi tuu

joegrimjow said...

thank u semua

izzahfarhana said...

eh yeke?xpasan.hekhek.blog joe x berat pun.pic utk entry kot menyumbang.heheh.apalagi mnum herbalife lah!ekeke

Sharif John said...

Dasyat.... follower gua 10 kali kurang... hahahaha

et said...

wah3..hebat..tahniah~ ^^

green said...

tahniah!!!!

Nazra~ said...

bila nak buat kenduri kesyukuran? :D

Firol said...

perempuan dapat muahhh smartlah..jantan?
hehehe

Anonymous said...

gedik gile ko
xyah la gedik2
bodusss

PinQib said...

Kmu sudah ribuan2 da,
kami bru puluh2 an..
hahah..


smuga kcemerlangan sentiasa berpnajang dalam dunia blogginggggg~!!

MAJUUUU

kawie2020 said...

hehehehe.. bile nk buat kenduri nk celebrate nih.. dah 1000 tuu.. aku 100 pun x sampai lagi..hahahaha...

katahatiku said...

suke ngat ye

joegrimjow said...

mesti telebih happy
;-)

{lumut} said...

kau punya ayat

"nak ayah.."

tuh buat aku sebak je la..
isk.

Cik Amy Sensei said...

tahniah...hehe

Lili Puteh said...

budak kecik yg dah besar, congrats!!

teruskan berkarya..
slalu nantikan cite pelik kamu.
hihi~

vidadarisakura said...

gila ar.memang hebat la tu.

LiNda said...

salam joe...

wahhh ! saya suka gaya gediks awak.. hahaaaa

actually.. saya suka kegirangan dan kesukaan yang awak tonjolkan . Tidak hipokrit ! . Saya pulak yang terasa keterujaannya.

tq singgah blog saya .

eazy said...

tak sanggup nk reply kegedikan muah tu.hihi

Fatt Chin Choy said...

contest tu yg buat aku semangat
haha

BabyJane[The Juliet] said...

its my pleasure to follow ur interesting blog
:)

sophie said...

w0w!!1000 laa.. congrats!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW