Share

perbandingan part 2 ...... terpaksa di tangguh

yeee haaaaaa!!!

im coming babe
haha.
setelah 2 hari tak online
dah boleh online ni excited die lebey


ooh, ku dah buat dah schedule entry pasal perbandingan part 2, pasal raya. tapi sebab ni ku berpeluang nak online, ku spend kan sikit masa untuk update. yang tu kite tangguh dulu la ek



update pasal perjumpaan blog


kali ke2 mengikuti perjumpaan seumpama ini. dan kali ni lebih meriah sebab ramai org! jumpe john iverson (kacak dan peramah) kueh (sungguh kiut kekecikan dia) shahrul (ooh, teman sematrix dulu rupanya!) hemy (warak tapi makan kuat, kekeke!) ada sorang brader tu xsempat nak bual2.


perempuan?

ahak ahak. ku kan penyegan. mana sempat nak berkenalan lebey2. kekeke. korang bley baca sini untuk tahu ku ni jenis tahap apa penyegan(klik sini guna open in new window). entah berapa kali nama joe disebut di enry ini pun ku tak tahu ;-)



meriahkan??
jom la jumpa2 lagi wahai blogger2
;-)



update contest


wahaaa, banyak feedback ku baca susah nak paham. waaa, mesti ramai yang tak nak join ni. alaaa, join la join la.... hehe. macam minta simpat plak kan? hehe. yang masuk tu, ku jamin kalau menang akan puas hati dengan hadiahnya ;-)

korang baca lah betul-betul. sekali imbas memang takkan paham punya. baca lah dua kali ke, 3 kali ke sampai paham. ok?

tunggu 9hb nanti!!!


update sekarang kat mines


ye, pagi2 lagi kat sini. cari sedikit nafkah untuk dibawa ke taiwan. kekeke. boleh camtu? kite cari duit sendiri ni, barulah kita akan tahu betapa peritnya mak bapak kita cari duit untuk besarkan kita! u do it, u will feel it babeee



update bisnes herbalife

msg untuk ahli group ;-)





nota kaki : banyaknya ;-) digunakan...hehe ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 comments:

farah said...

wpon baca byk kali pon tak faham2.

nak join gak contest tue.

waaa

milimilo said...

alahai..ramainye blogger dah jumpe joe..aku bile plak??hurm3,contest kali ni mcm susah je sbb aku nak exam..xleh r nak rembat adiah lg..heeee :)

sharamli said...

si jard tu asek ckp psl kamo0 je..ha3

aim-a said...

wahhh...rasenye kite tak sempat nak ckp pun kan time gath tu..mmg pemalu hang neh :P

momentinlife said...

tandany ako mmg bahagia.. ;-)

=p

Lili Puteh said...

wah, meriahnya.
bila ada kesempatan ye...

ezzati said...

ko yg plg tinggi...hehe

::Mish ShaZz:: said...

take care joe, shz doakan joe berjaya sentiasa..fokusla pd ap yg joe impikan...

hasni said...

cari duit memg sush
stuju ngan joe
huhu

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

cmne bsnes herbalife nih?
tingin gk nk taw...

SuFy said...

john iverson mn satu?hurm, joe paling tinggi la...gud2..hehe

-eLyNhere- said...

hye, nak tanye...

ade ke org yg gune herbalife tp xturun2 beratnye?
erm.. ape istilah tu.. sensitive karbo?
jarang ke ade kes mcm tu?

Koyuki said...

ala...jeles btul..

;(

hehe~

HEMY said...

gambar ni pn tak sume ada kan??ok la..kita dpt sembang skit2 kan..nk tnya pasal herbalife..tp aku plak segaannnn.ahahah

{lumut} said...

mesti aku tak sempat jmpe ko...cti kite kan x same..best2..ak pon nak jmpe blogger2 jugak la...

shinawawa eyenie said...

wak ska lepak dkt mines rupanya...

Hayatito said...

semoga berjaya untuk dapatkan tempat for cruise nti..

John Iverson said...

Nice bro... tggl sy kot yg x update psl gathering ni... wkaka

Jard The Great said...

hemy warak dan kiut ja pakai kopiah.. apsal yg lain tak pakai hah? ehehe..

been nice meeting u! ;p

Masy said...

mmg pemalu giler ah! hahahah

Lifesaver said...

kalo boleh permudahkan la ayat kuiz tu..senang org nak faham..hehehe

+akufobia+ said...

banyaknya digunakan?

al-Wann said...

mslh aku cme transport n xtau jlan jer..klu x,mmg aku kan pergi ke gatherg tue..(alasan jer laa kau ni Wann kan..)ahax..

geeds said...

one word-best!
ok maybe another word... meriah!
:))

Shahrul (Nama Sebenar) said...

joe:
lepas ni la anjur.
sponsor kitaorang lawat ko kat Sheffield tu.
ada beran?
lol.
:P

Shahrul (Nama Sebenar) said...

joe:

tambahan.
cerpen berkenaan gathering,
baru je aku siapkan.
kalau ada masa dan 'kerajinan',
sila lawat belog aku dan baca ya.
diulang 'kerajinan'.
ahaks.

misz beauty said...

ermmm... xsempat nak join... padehal dah dekat sangat =(

joegrimjow said...

@6208095881585637987.0
xjoin jugak kan?
heehe

joegrimjow said...

@8366876251446727108.0
exam lagi pentg
hehe

joegrimjow said...

@6566603245986595358.0
memang pon ;-)

joegrimjow said...

@5870200685843009488.0
fun + simpe +magical
hehe

joegrimjow said...

@5394602361682789897.0
nanti ku pi aussie

joegrimjow said...

@7899821799696541798.0
heheek

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW