Share

dirogol bergilir-gilir

-ini gambar hiasan-


ainurily memang hebat. setiap jejak langkahnya pasti memikat setiap yang memandang. tak kira muda, tua atau pun kanak-kanak, pasti di toleh dua kali untuk melihat kejelitaannya. kalau mahu dibandingkan dengan artis kita? tidak sapa buleh mengalahkan ke"cute"an ainurily

tapi malang, dia selalu berpakain menjolokkan mata. terdedah disana-sini. bonjol-bonjol jelas kelihatan. dah la cantik, sexy pula tu, cuba bgtau kenapa orang tak pandangnya buat kali ke3? tiada sebab melainkan orang itu nafsunya kundur, atau mahu menjaga otak yang masih jernih.

dijadikan cerita, ainurily berjalan-jalan untuk window shopping. ooh, pemandangan yang indah bagi sesiapa yang berada di tesco ampang kerana boleh melihat ke"sexy"an dan kecantikan ainur.

6 jejaka yang gersang menoleh. wow, kata dalam hati. keputusan untuk merogol ainurily telah dikata sepakati.

hurmmm...

agak-agaknya dapatkah jejaka-jejaka itu meratah bahagia tubuh ainurily? yeee, mereka dapat. setiap inci tubuh ainurily diratah dengan penuh nafsu... ainurily tesungkur...keletihan
sexy membuat dia rugi, hilang kegadisan....

kejadian? di tempat parking kereta



















~~~~~

9 bulan telah berlalu. pak belalang gembira dengan usahanya selama ini telah membuat hasil. bakal peroleh cahaya mata yang baru!!! hamdan dan pak belalang di ruang tamu. ketiadaan ruang untuk belajar terpaksa hamdan belajar di ruang tamu

"hello hamdan"

"ni apsal abah tersengih sorang-sorang ni? teringat kat sapa plak ni malam2? ish2..."

"ala, abah nak tgok anak abah belajar je, sengih kan sedekah. study apa?"

"yer la... esok ada test bio. cikgu bio hamdan tu garang. kalau tak lulus, kami kene duduk bawah kerusi. ade ke patut. berdiri atas kerusi ok la jugak..."

"aiyok, ni salah konsep ni"

"konsep apa plak ni?"

"yer la, hurmmm, hamdan tahu makna riak?"

"buat untuk orang lain tengok."

"bukan! riak adalah tak buat sesuatu perkara takut orang lain tengok. kalau buat untuk orang lain tengok, tu namanya syirik"

"iye ke bah?"

"yupppaaaa"

"ye jugak kan, tadi hamdan study sebab takut cikgu bio hamdan denda.bukan kerana allah. nyaris-nyaris syirik. mengucap-mengucap....mekasih bah"

"no worries. kan menjadi tanggungjawab abah untuk bgtau apa yang abah tahu"

"adehhhhhh"
-mak belalang menjerit-

"alamak, apa plak ibu kamu tu"

"ayang, anak kita nak makan nasi beriyani kambing dengan mempelam cecah dengan kicap taruk gula"
-jerit mak belalang dari bilik lagi-

"mana nak cari sayang oiii, dah pukul 11 malam dah ni"

"sayang kat sayang ke tak??"

"sayang..... ok la, ayang cari"

-hamdan tersenyum-

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

59 comments:

faNna said...

wahh enchek joe, pandai reka citer kat ats tuh..mati2 ku igt betul, rupanya kucing.wahaha..

sharamli said...

geli melihat kucing2 tersebut..hu3

milimilo said...

ade ke nasi briyani kambing?xprnah mkn ouh..jakun2..huhu

mati2 aku ingt ko nak ckp ainurily tu maknyah.haha.kucing upenye

Naim Wahab said...

memang hot giler aaa ainur tu..kaler oren pulak tu.mane xramai kucing2 gilerkan dia.

analogi & contoh yg bagus utk menerangkn talk semalam.syabas

asis said...

astaga..sungguh kurg sopan..
ahakss.

~Cinta Cukulet~ said...

kuatnya mak belalang mengidam huhu

atty's said...

huhuhuhuh..aksi melampau nie

joegrimjow said...

nak adew anak kene la pandai2

FARIE said...

cian tgk 'gadis' tu dirogol berekor2..

sitekateki | dD said...

kena report kat polis nie...
polis haiwan...
hehehehehe

moonie said...

wei kucin 2 wat per..apa jadik pada mangsa..

ish x penah kejadian cam tuh..sian kat kucin yg kene tuh..haha

anas.愛 said...

adoi. buat saspen je

Marcella Raymond said...

kasihan miaw betina...
cis! miaw2 jantan yang hampang teh!! durjana!! rakus!! tikus masyarakat!! =='

<-- rasa takut2 dengan miaw2 jantan apabila balek rumah malam2..huuu..waaaa aku stress. tulun tulun

Ivy Metaga said...

musim mengawan dah sampai lah tu huhu...

joegrimjow said...

polis kucing cutii

Marcella Raymond said...

kamek miak kuching bah
huahaha.
so pak polis pun kerja bah..
huahaha XD

musim kuching mengawan yang memberahikan. hati2lah kamu!! uhu..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

haloo. tima kasih singgah blog aku.
aku tau napa nuffnang ko tak jadik.
kau dh daftar blom??
daftar atas nama blog kau. pastu baru dia bagi URL based on kau pnya blog. tak jadik ni sbb mybe ko copy URL blog lain.

nnt aku link blog kau kat blog aku yek?

one said...

Huaha2..aku pn. Mti2 ku sangkakan harimau, rupe2ny c kucing brcaler oren yg dgrami skmpln pnggersang jalanan..
Sgguh mlang nsb bdn c kcing itu,ku xksian sbb c kcng kna tut2 brgilir2..bcoz mmg dh lmrah c J skakn c B. c B pn ape krengny, asyik tmbul2 je..ha3..
Tp ku ksiankn c kcing 2 trpksa thn mlu, sbb sume pic lusyah2nye trpmer dlm n3 c joe nie..nk bg lris blog ktekn.. Xlok2 cplak hk owg jd hk sndr, 2 pn nmenye riak kot...kot2 jer..
"Adoi..ade lg, nie dh ngidam thp trauma dh ni..."c pk blalng brkta dlm ati.

P3tani is my nama said...

bulan sedang mengambang..horman meningkat....

musim mengawan telah tiba..

yeeeba yeeeba..

™سوفي said...

joe~ cepat hantar kucing2 ni p pusat pemulihan.


koata masih dibuka.

joegrimjow said...

xperlu taku padaku...

no-name, nanti aku buat entry khas untuk ko

mc'eja said...

aoe nasib ainuraly skrg? masih seksi?

green said...

betul kt anas..wat saspen je

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahaha~

sian dia...LOL!

★ Nu♥ℜul ★ said...

allo .. night .. :D

muhammad aneff said...

dasat tol koceng tuh...
koceng org sume org ajo silat gayung...
self defence..yeah!!!

♥ sOFIa ♥ said...

gila extreme kucing2.
ngehahahahahah

lm knl yach :)

xuen adyla said...

saspen je cter kat atas tu

hahahha

kalu cter betul tu la joe i hempuk u coz xtolong that girl..

hahah

HuRuL_Aini said...

salam...
haha..x faham ajaran pak belalang...
pasal nuffnang, baik pakai adverlets...aku pasang nuff sebulan, 1 sen pun x masuk...adverlets baru 3 hari dah 57sen...haha

MuhD NoR AzyM said...

Pergh..sadis siot kucing tu..

Jd Black Hole la nnt..haha

miss yee said...

kalo la tgh2 membuta..
tetibe je mak belalang kejut...
t'sangat kesian la kt pak belalang nak pegi mencari..hehehe

nur-al-AIN said...

mempelam cicah kicap + gule..
mmg tersangat lah mengiurkan..
walalalalalawei!
nk nk nk!
kalau ngndung dh suh suami lari2 ank crk ni..
hihi x)

joegrimjow said...

kuasa bini

lya said...

sedih + geli membacenya

KhairiL's said...

aku rasa kalu nak tau lebih lanjut pasal nuff masuk blog ni http://x-poshop.via.my
ada apa2 boleh tny kat dia, aku pasal nuff x eti sgt sbb aku pakai advert

~cik manis~ said...

trima kasih kerna mmbuat aku trtipu akn cerita kucin di atas =_=

mizzy N Naderiey said...

aku selalu usik mereka kalau buat aktiviti orgy kucing ni.

tehais said...

Teh ais simpati dgn ainur.Kesian beliau ;P

Sila jgn mention nasi beriyani dan mempelam lagi untuk mengelakkan blog ini terkena shot akibat air liur yg meleleh.hehe

Eazy Izzuddin said...

hiks..
kucing d kene rogol ka?
aha..
igt story len la td..
=P
xD

ayien.. said...

nice blog joe!!!
me likeyyyy
;]

dejavu said...

hahaha..
kucing ke...

mesti zuriat nnt kuar warna warna pelangi kan..kan?

*cutenyer...

BudAk hijAu said...

ainurily la sngt!!

aku tertipu...cis!

joegrimjow said...

camne agak2nye xc kucing 2?

Monkey D Luffy said...

best gak ko nonton kucing tu ek

Faiz Shukri said...

aku igt mung rogol anak org td joe. kalu faridzul rogol org aku x pecaya la.

tp kalu joegrimjow, boleh jd betul.haha

aku gurau jah, dude. keh3

NIMI♥ Co. said...

kucing pon reti merogol ehh..

NIMI♥ Co. said...

nway buat r shoutbox

Festivamente Cantabile said...

Wah~
Kucing2 neyh.. Haha..
Pnah skali kucing mane ntah nk wat perkara xsenonoh kt ruang tamu FeCa~ Haha! XD

white_butterfly said...

ish3..ksian kucing betina tsbut...

dara diragut scara paksa...

epalgreen said...

kucing yg gila ekstrem..
huhu

syuhada said...

sian kucing tuuu..

• rOozu • said...

kasihan kucing tu...

sy amat suka membela kucing tp bukan betina..
dn kucing jantan sy tidak seRAKUS itu...

yuhuuu~!

nk di tulung pasal nuffnag ke?

meh cni~!

SuFy said...

haha..melampau punya jantan kucing...nasib bek haku x jd kucing..

p/s:joe, kalo istri mengidam mesti tunaikan taw..kalo x, engko yg ketulahan...betul ni(mak aku ckp)..ngee~

Anis Mohd said...

hahaa...

Ma'am_Chelsea said...

Kesian....

Jadik lauk si ainur tuh... (nama x hingattttttttt!!!) =P

ikiqzalia said...

lepas tu, mesti kucing betina tu bunting kembar.. hehehe...

farhana said...

hahaha
klaka la yg part kucee2 tu
sengal tol kucee jantan tu..

td tgh sedih2 psl cinta tpi bila dah baca en3 ni da happy balik plak..ngehehe
naseb baik terjumpa en3 yg boleh hiburkan hati ku
^_^

wahaha :P

Anonymous said...

The author of joegrimjow.blogspot.com has written an excellent article. You have made your point and there is not much to argue about. It is like the following universal truth that you can not argue with: Universal Truths are not necessarily consecutively numbered Thanks for the info.

madrasatuna said...

joe...bukan riak tu syirik juga ke joe..syirik kecil..kalau tak silap la..dua2 situasi tadi..tu di kira riya'/syirik kecil

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW