Share

Dapat iPhone 6 sempena Birthday

Jadi 2 hari lepas genap usia 26 tahun. Wah, dah lebih suku abad dah usia ni. Rasa semalam baru umur 20. hehe. Plan nak celebrate dengan cik bini lah jadi bertolak ke Sungai Petani dari Kota Bharu sehari lebih awal - 19hb. Actually agak ‘gerun’ jugak nak lalu kat kawasan bukit bukau yang nyaris meragut nyawa dulu, tapi sebab kat SP ni nak guna kereta, terpaksa jugak redah

Bertolak pukul 2.30, jam 7.30 sampai. Memang berhemah betul bawak kereta!

Sampai je kat rumah mak mertua kat sini, badan memang penat. Nampak tilam nak tidur. Ingatkan nak tunggulah sampai pukul 12 kan manalah tahu ada orang buat surprise. kekeke. Tapi apakan daya, drive 5 jam, nampak pulak katil empuk, memang tidurlah jawapannya

Bangun je dari tidur ‘Sayang happy birthday!!!’

Aku nampak cik bini hulur sesuatu. Perghh, ni mimpi ke apa ni. Excited jugaklah dapat hadiah. Tua macam ni pun still dapat hadiah. Terus bukak dan tengok

‘iPhone 6?????’

Lagilah aku excited. Memang terbaiklah dah lama nak tukar iPhone ni dapat terus iPhone 6! Masa aku tengah nak bukak kotak tu, tiba-tiba terfikir…..

eh iPhone 6 mana keluar lagi!

masa tu jugak aku terjaga dari tidur

hampehhhh….. mimpi rupanya!


Aku bangun dari katil, cik bini ajak ke depan ruang tamu. 2 orang adik ipar aku tengah sengih sambil hulur kek. Ok lah tu takde iPhone 6 dapat kek dari pon jadilahhhh




abaikan rambut baru bangun tido!


okeh, selamat hari jadi kepada aku :)


pss : dulu buat contest bagai lagi untuk celebrate besday. sekarang ni 2 hari lepas besday baru teringat nak update blog. haha

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

5 comments:

~~DucKneSs~~ said...

alhamdulillah..semoga dipanjangkan usia, dikuatkan iman, dimurahkan rezeki, digembirakan hati dan ditenangkan jiwa dengan izinNYA..

oii..SP ktne?aku kt sungai lalang..kim slm kat puan bini..

sukaxplo said...

hepii birhday

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@~~DucKneSs~~

sungai lalang? kat amanjaya eh? haha. buta geo kedah

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@sukaxplo

tq tq tq

~~DucKneSs~~ said...

yup..area situ lah..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW