Share

Sean Kingston turun 75 pound dengan Herbalife

Wow, Sean Kingston dah turun 75 pound (lebih kurang 34kg) dengan menukar gaya hidup kepada lebih sihat, bantuan dengan produk Herbalife. Kat interview kat bawah ni korang boleh dengar sendiri bagaimana dia boleh nak turun berat dan menggunakan Herbalife untuk menolong dapatlan resultnya. boleh dengar interview kat sini



Banyak lagi tu nak kena turun, semoga dia dapat berat badan ideal dia. hehe



So, kepada korang yang masih mencari penyelesaian untuk dapatkan berat ideal, boleh hubungi pengedar Herbalife yang berdekatan. Nak coach melalui internet, boleh call aku terusssss. klik sini ya

raya ni, boleh pilih nak bentuk badan ketupat ke, atau lemang. hiksss

DISCLAIMER : HERBALIFE ADALAH MAKANAN, IA BUKAN UBAT-UBATAN YANG BOLEH MENYEMBUHKAN PENYAKIT, HASIL INDIVIDU TIDAK TIPIKAL

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

0 comments:

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW