Share

Anak PM dah start consume Herbalife?

Wah wah, anak teruna PM kita kat Herbalife Office tadi. Super excited! Pelik kenapa orang sesihat Ashman, takdelah kurus mana pun, jauh lagi gemuk orangnya tapi memilih untuk start consume Herbalife? Jawapannya sebab Herbalife is the best food! Cakap the best, siapa yang tak nak kan?

Yang bestnya, pak yang dengan mak yang yang close pulak tu. haha, lagi powerlah!



Tak tahulah siapa coach dia, tapi kalau pak yang n mak yang yang coach, memang akan dapat result yang super powerlah. Nak tengok gambar before n after pak yang?



amacam? semakin muda kan? alamak, tak jumpa pulak gambar mak yang :(

Actually terperasan benda ni sebab kawan aku si kirah yang share gambar dia dengan Ashman kat Herbalife Office tadi, amboi kirah, nak mengorat ke?




Siapa Kirah ni? Kirah ni kawan aku yang dah turun 29kg. ya, 29kg! tengok gambar sebelum dan selepas dia!




Oraite, tahniah aku ucapkan kepada anak PM kita ni sebab ditemukan juga dengan nutrisi yang hebat ni. Harap-harapnya papa n mama dia pun makan jugak lah lepas ni, baru boleh mentadbir Malaysia dengan mantap gitu. waha!


Need personal wellness coach? ask me now! 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

2 comments:

nur ayuni said...

b4 nh penah sharing dgn akak nurse pastu dgn selambe die ckp 'klu btol la ade ubat kurus yg betol2 jadik dh lama dh rosmah mansor tu kurus'
hahaha..moga2 lepas nh rosmah kurus diam la akak nurse tuuuu

Anonymous said...

haha. was just about to say that. klu RM kurus dgn HL, kira hebatlah HL berjaya me'nyah lemak'kan beliau. Wahkakah!!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW