Share

Majlis berbuka puasa anjuran Herbalife di Kelantan meriah

Alhamdulillah, baru balik dari majlis berbuka puasa anjuran Herbalife di Kelantan. Penat bukan kepalang lagi tapi tetap bersemangat nak update blog. Entry ni nak share dengan korang pasal event tadi, memang sangat best!

Pagi tadi lebih kurang pukul 10 macam tu dimulakan dengan focus group team Kelantan. Lead by 20k pres team, pak yang. Walaupun tak berapa sihat tapi still turun kat Kelantan ni. memang luar biasa betul. Banyak ilmu baru yang dia share tadi terutamanya mengenai perkembangan Herbalife sekarang ni kat Malaysia



Lepas focus group tu, terus solat jumaat kat masjid muhammadi, jalan kaki je dari hotel tu sebab belakang tu je tempat dia. selesai solat, balik rumah mandi untuk bersiap sedia event buka puasa pulak!

Jam 4 sepatutnya dah start. Tapi sebab ada masalah sikit tadi, basic training terpaksa tangguh dan terus buat Mega HOM. Mega HOM kali ni menampilkan penampilan istimewa new GET Team dari utara, kak suhana yang memang stylo habislah. Suri rumah je tapi still dah jadi GET Team. Perkongsian yang best sangat tadi dari dia. 

Ok, layan gambar dulu beberapa gambar





Habis tadi on time pukul 7. Apa lagi, acara dinantikan - buka puasa!

Tapi serius, orang Herbalife kat Kelantan ni luar biasa betul. Cuba korang tengok gambar kat bawah ni, ni aku amek gambar masa dieorang berato untuk ambil makanan. tak ramai sangat!



Tapi cuba tengok gambar kaunter shake kat bawah ni - penuh yang amat sampai tak menang tangan yang buat shake tu. haha. memang orang kelantan gilakan shake semuanya ni :)




Herbalife di Kelantan semakin meningkat

Dah setahun lebih aku buat Herbalife kat Kelantan ni, hari ni baru aku rasa 'WAH, RAMAINYA!' Biasalah, bisnes ni nak buat kerja ground tu yang penat, nak adakan hom kecil-kecil tu tak ramai yang boleh maintain tapi Alhamdulillah team di Kelantan kali ni boleh bekerjasama dan hasilnya tengoklah event tadi - SOLD OUT 210 pax!

Sebenarnya kiteorang nak tempah 250 sebab demand tinggi tapi pihak hotel tak mampu nak sediakan tempat. Sama jugak dengan event yang sama akan dibuat pada 4 Ogos nanti kat Rangnok Restaurant, 150 SOLD OUT jugak! Memang tengah meletup-letup!

Jadi, bagi korang yang nak buat bisnes ni kat Kelantan yang mana pasarannya sangat-sangat luas lagi ni, sangat-sangat aku alukan. Apa lagi, contact la ye 0169640972 :) 

Ada berita baik, nanti kiteorang akan adakan Jamuan Mega Raya Herbalife 25hb nanti, hari raya ke5 kot, so jemput ramai-ramai untuk datang dan sertai keluarga kami yang semakin besar ni. Nanti aku update ya.

pss : terima kasih kepada kawan blog yang datang tadi, dari kawan blog jadi kawan Herbalife :)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

6 comments:

dak eina said...

dh update blog? lajunye... hikhik tetibe rasa rugi sebab lmbt dtg! huhu.. pape pon herbalife terbaik!! tq sebab jemput kitorg :)

Kalamhati said...

Mmg tersuntik semangat setiap kali baca blog rakan2 yg buat herbalife..

Kat kuantan pun skang herbalife tgh rancak..penah join STS dan HOM kt kuantan sekali. Akak bawah Bro Fadzil Muda.

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@dak eina
sama2
kena datang lagiiii dan awal :)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Kalamhati

jangan tunggu lama2
:)

fikah © said...

Salam bro Joe.
I'm a new distributor.
Haritu dpt tahu ada basic training n mega hom kat grand riverview, tapi bile saya pegi, orang hotel ckp, takde apa2 pun.
Schedule ade tukar ke?

Kalau mcm tu, mcm mane ye saya nak tahu aktiviti2 yg ada kat Kelantan ni?
Dan siapa yg saya kena hubungi kalau ada apa2 pertukaran ke?
:)

Boleh tak balas kat emel saya?
:D

Thank you in advance! :)

Paul Adhikarla said...

Mmg tersuntik semangat setiap kali baca blog rakan2 yg buat herbalife.. Kat kuantan pun skang herbalife tgh rancak..penah join STS dan HOM kt kuantan sekali. Akak bawah Bro Fadzil Muda.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW