Share

Dah takluk Universal Studio!

Alhamdulillah, dah selamat sampai ke Malaysia!

Tadi dalam pukul 3 pagi sampai dari Imigresen ke KL dan pagi tadi pukul 6.30 pagi dari KL ke Kelantan. Nasib baik jugak tak terlepas flight gara-gara tertidur dan pukul 5.30 baru bertolak ke KLIA walhal pukul 6.30 flight dah depart. Macam biasa, orang terakhir lagi naik flight. Pagi tadi, qada tidur dan sekarang baru rasa segar sikit. Bila dah segar melepaskan rindu di blog :)

Banyak cerita nak cerita kat blog ni, nantikan entry seterusnya eh. Dari extravaganza yang TERSANGATLAH BEST, dapat semangat dari speaker yang hebat-hebat, menakluki Universal Studio sehinggalah menghadapi travel agent yang ntah-apa-apa. Walau apa pun, sekarang ni dah selamat sampai ke kampung ni, sangat-sangat lega rasanya.

Nah amek satu gambar dulu. waha!



Nanti kita update panjang-panjang eh. Nak pegi jogging-jogging dulu :)


pss : Dah 1 Rejab, pesta ibadah dah bermula!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

6 comments:

eZmALiZa said...

paling bestttt transformerrrrsss!!! ade masuk takkk??

Cat is Kucing said...

YESS..PALING BEST TRANSFORMERS..WPON BERATUR PANJANG N KAKI LENGUH TP BERBALOI2..

Rara Nasiha said...

bestnya. entah bila dapat jejak sana. :)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@eZmALiZa

mesti masukkk
hehe

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Cat is Kucing

transfomer tu ada la 50 minit berato
haha

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Rara Nasiha

next 2 years ada lagi
:)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW