Share

Siaran Astro percuma 10 hari - 27 April hingga 6 Mei

Sekarang ni, bermula hari ini (27 April 2012) hinggalah 10 hari akan datang (6 Mei 2012) astro bagi lebih 130 channel yang ditawarkan dalam pakejnya secara PERCUMA. Wah, memang best habislah. Lagi best kalau astro first pun bagi free :p


Ini adalah sebagai tanda penghargaan Astro kepada semua pelanggannya kerana memenangi anugerah baru-baru ini. So, korang yang ada Astro kat rumah tu, bolehlah pulun habis-habisan. Yang subscribe untuk pakej PVR, bleh record sampai pengsan :)


Selamat menonton!


pss : eh, apsal post pendek je ni? jeng jeng jeng 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)
 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW