Share

Parlimen Belia : Siapa nak RM 5?



Contest yang aku masuk hari tu dah terima hadiahnya. Oklah dapat top up RM 150 kan. Tadi usha website dieorang, ada satu survey yang sedang dijalankan yang mana sesudah korang jawab survey tu, korang akan dapat RM 5 secara percuma.



Bukan RM 5 tu yang dipandang, tapi sebagai belia, program yang ingin pendapat kita ni sepatutnya kita orang antara pertama yang memberikan pendapat. Aku isi tak sampai 5 minit je dah siap. Cuma ruangan komen tu spend banyak skit nak bagi pendapat penambah baikkan semua. Harap-harap, apa yang mereka cuba bawa akan sampai ke 'destinasinya'

korang pon kena isilah jugak ok. eh kejap, apa tu parlimen belia?

ia lebih kurang macam tempat untuk para belia ni berbincang untuk menjadikan belia negara kita bertambah bermutu. Aku tak lihat benda ni sebagai tempat berbincang, tapi aku nampak dengan sertai benda seperti ini, kita akan dapat lebih ramai kenalan yang mempunyai misi yang sama seperti kita. Sedih jugak tak ramai yang tahu lagi mengenai benda ni. Apa lagi, jom tolong untuk sebarkan berita ini kepada orang ramai!


pss : esok nak ke Putrajaya lagi!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

0 comments:

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW