Share

Lawak makan dalam ayah dengan anak

Ayah aku dulu seorang yang serius. Nak melawak dengan dia memang sangat susah. Boleh korang imagine, masa majlis persaraan dia, dia sempat lagi pagi tu pergi penampar sorang budak ni yang memang buat salahlah. Kot ye pun buat salah, dah hari terakhir kita, biarkan je lah kan. Tapi bukan macam ayah aku, prinsip dia sangat lain!

Ni satu lawak aku jumpa kat internet yang aku jadikan dalam bentuk komik




5 hari lagi genap 7 tahun aku sambut puasa tanpa ayah. Kecewa jugak sebab tak sempat nak beli baju raya kat dia pakai duit sendiri. Korang yang masih ada ayah, berbaktilah pada die baik-baik sebelum dah takde macam aku. 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

Farhani Mazlan said...

kalo joe 7 tahun,hani 5 thun.setiap kali 29 syaaban,mesti teringat kt arwah :')

Dawa said...

berdoa byk2 kt ayah joe. jgn putus doa. tu je bekalan dia di sana.

kartun tu mmg lawak xhengat

aNaYaNa said...

hehe..pedas molek perlibahasa ayah beliau..
alfatihah untuk arwah..abah saya 15years dalam kenangan..:)

azrijohan said...

hahaha...kelakar mak ai

dalam hummer tu Bieber kan?
pftttttt

Lea IsNaw! said...

tak faham lah lawak tuh

haha

*buat-buat enesen...*

♥CIK SHA♥ said...

saye pulak dah 12tahun sambut puasa tanpa seorang ayah..T_T


semoga roh mereka tenang di sana..bulan puasa ni banyak2 kan sedekah untuk mereka..^_^

tieha ismail said...

aishhh sedih plak dengar...alfatihah

reez-zwan said...

masuk sosej kuar lembu...mseti kaye dapat jual lembu..nak try la..hehehe

Bagaimana Menghidarkan Perut Buncit??

Akim Iqbal said...

woo, makan dalam tu.. duk peringat kat orang kita kena peringat diri kita balik na..



sapa lembu sapa lembu ?

Akim Iqbal said...

makan dalam
makan dalam !

joegrimjow said...

@Farhani Mazlan

uhuu
same lah kite kan

joegrimjow said...

@Dawa

doa anak mmg xkan putus kan

joegrimjow said...

@aNaYaNa

perlibahasa internet

joegrimjow said...

@azrijohan

xtau la
ye kot
google je

joegrimjow said...

@Lea IsNaw!
saya ponnnn

joegrimjow said...

@♥CIK SHA♥

lagi lama :(

joegrimjow said...

@tieha ismail

thx u

joegrimjow said...

@reez-zwan

lembu menyusahkan susah jugak

joegrimjow said...

@Akim Iqbal

mesti

Kembang Perawan 3288 said...

memula aku gelak2.. pastu terus sedih.

oPiE iSa said...

Joe, dah ramadhan nanti kena stop buat lawok macam ni. Hahahahaha...

p/s:perbykkn doa pada bulan ramadhan yg bakal menjelma.Semoga anak dia yang sorang ni mampu buat dia tenang disana

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW