Share

Jumpa orang Halimunan di London

Masa tengah jalan-jalan kat kota London semalam, jumpa orang halimunan ni. Pelik tapi memang mengkagumkan! (Maaf la ye, tak sempat nak update, bercuti katakan)




Cuba teka camne dia buat?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

35 comments:

muchang said...

dekat London keeee?? saya jugaaa... jom jumpa! :)

..hizamirahim.. said...

topi tu sangkut kat besi tu kan ?
:B

APi said...

style tuh..
macam mana beliau buat?

joegrimjow said...

@muchang

jom2
esok nak p sheffield dah

joegrimjow said...

@..hizamirahim..

muka tu camne xde tu. hehe

joegrimjow said...

@APi

ce fikir ce fkir

Blog Hangit said...

mencabar minda sungguh gambar ni..aku rasa bukan orang..maybe patung

Syat0za Zai said...

err, maybe muka dia di cat? hohoo

joegrimjow said...

@Blog Hangit

mmg org,
huhu

Anis izyan Abd Rahman said...

tipu nie , patung yg dilukis latar belakngnye yg knon2 jd transparent

joegrimjow said...

@Syat0za Zai

x x
bukan cat. hehe

joegrimjow said...

@Anis izyan Abd Rahman

xde la, ni mmg btol, guna trick skit je

K O R I E said...

besi tu bley dijadikan suspek utama tpi muka dia cmner plak bley jadi halimunan?

guna kain harry potter tu kot ;D
AH. xlarat nak fikir dah. buntu!

FaRHaN SyAHiR said...

sebab die pendek jek..muke die disebalik tie tuh...topi ngan spek trgantung ngan benda kt blakang tuh...-

Daus said...

dah tau macam mana!

cuba korang tengok lengan dia, pendek nak dibandingkan ngan tangan org normal, sebenarnya baju kot tu dah tutup semua bahagian sampai atas kepala org tu, maybe org tu letak frame yg bentuk cam bahu atas kepala dia nak bagi nampak cam bentuk badan la kan.. pastu letak dawai yg halus atas frame tu bagi nampak cerminn topi terapung gitu... korang x pasan ke badan die lagi panjang dari kaki dia, sebab org tu nyorok kat dalam =P

chenurulhusna said...

hebat.

[z@ck] said...

huish.lagu mana dia bt ni joe? huhuhu

Kamil Kahar said...

@Daus

setuju...mmg logik jwpn anda... :)

belogkiter said...

emm.. menarik lah..

Faris CJ said...

dia gantung topi dia.. setuju! :)

Cikya said...

fikir macam Daus,

dia ada kat dalam baju...
dah besi kat atas tu suspicious lar..
hehe :D

oPiE iSa said...

Erk, kepala dia takat bawah tuje, yg halimunan tu bukan kepala dia kan?

SyazwanSarawak said...

setuju dengan Daus..!

Miscellaneous Smiles said...

huh..kepala dlm baju pe nihh~

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

kretif

joegrimjow said...

@K O R I E

cuba lagi cuba lagi. hehe

joegrimjow said...

@FaRHaN SyAHiR

=)

joegrimjow said...

@Daus

wahaa
hebat2

joegrimjow said...

@chenurulhusna

kan?

joegrimjow said...

@[z@ck]

org kat atas tu dah gtau dah
hehe

moonie said...

syabas daus. x lemas ke orang lam baju tu?

Aku Ibu Muda said...

ohh...gitu ke jawapannya...hehe

hidayahjamal said...

setuju kat daus..dpt teka dpt jwpn ni

anyss said...

Assalamualaikum,
Nak bergambar ni kena bayo kan? hu hu hu depa memang tau je cari duit la la la

madammondoq said...

tapi org tak pasan ke ada dawai halus tu?

JOM BACA NI : MADAMMONDOQ DI MALAM GALA SIMPLYSITI

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW