Share

Pemenang Contest Selamat Hari Ibu dari Joegrimjow

Alhamdulillah, pertandingan peringkat pertama dah selesai. Nama 7 Pemenang juga aku ada kat bawah ni. Terima kasih kepada semua 40 peserta yang sudi join. Sememangnya sangat sukar nak pilih kemenangan. Boleh mak aku nak bagi semua pemenang. 40 x 50 = RM2000, mana anak dia nak cari duit banyak tu? haha. Apa-apa pun, keputusan adalah muktamad.


Tahniah kepada 7 peserta yang dapat CASH RM 50

Hari ibu perlu sambut ke?



Peringkat kedua bermula!!

Ketujuh-tujuh peserta ni semua aku dah email mengenai peringkat seterusnya. Basically, duit yang dapat tu perlu digunakan oleh dieorang untuk menghargai mak dieorang. Tak kiralah beli barang ke, bagi duit terus ke atau belanja itu atau belanja ini. Terpulang pada dieorang. Yang paling menarik, akan dapat RM 150 HADIAH UTAMA yang disponsor khas oleh Denaihati.com dan Faridzulasyraf.com.

Contest ini dibuat untuk pertandingan DiGi Wow Award untuk kategori BEST INTERNET FOR GOOD AWARDS. bantu saya untuk menang dengan vote di link ini (http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=020511221520692) Kalau boleh, tiap-tiap hari. Kalau menang, kita buat contest yang lagi best =)

Harap sangat ketujuh-tujuhnya dapat menggunakan duit yang diberi tu walaupun sikit untuk menggembirakan hati mak dieorang. Nanti kalau menang DiGi tu, kita buat contest lagi gempak. Hehe, kenalah tolong vote okeh! 

Selamat Berjaya kepada semua peserta, terima kasih yang lain sudi join. Terus kekal di blog ini untuk pelbagai lagi contest menarik =)


pss : 1 rejab dah!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

13 comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Aaaaa!

>.<

Alhamdulillah menang!

:)

Terima kasih pada ibu Joe, pada Joe, pada bang Denaihati.

Tapi paling penting, thanks Puan Mulia yang sedang buat umrah skang ni.

:)

Wanita Mutalib said...

:(

Sis-Lin said...

takde rezki nampaknya....huhuhu

l a d y d i l a said...

Alhamdulillah.. rezeki mak saya.. dah ade plan dh nk wt ape dgn duit tu. x sbar nak taip entri utk pusingan berikutnya. Thanks Mr.Joe, mak Mr.Joe dan sponsor2 hadiah..=)

SofieyAzwa said...

Alhamdulillah. Terima kasih yea Joe,mak Joe dan Denaihati. X sabar nak balik Ipoh jumpa mak. Weee. ;)

MuNsYi SaMa said...

tahniah zara, neyra and winners. tak dapat join contest ni sbb tgh writer's block. :P *alasan*

nursayidatina said...

bagusnye :)

MoHaMaD $y@F!e said...

Alhamdulillah menang jugak. Sory abg joe tak sempat baca email pagi tadi. Baru baca tadi..Bdw thanks kat Joe, Mama ngan Denaihati..

Mama Zharfan said...

Alhamdulillah, tq joe sbb sudi pilih my entry --rezeki my mom :) nak kena tanya my mom nak beli apa :)

Marcella said...

terima kasih enchek joe.. tahniah kepada para pemenang..walaupun tak menang, enjoy juga join contest.. =)

Dba Ghani said...

jalan2..heeeee

Min Masri said...

Eh?
WAAAA~ Alhamdulillah..

Mekasih bebanyak Mr. Joe. ;D

*masih terkejut bila balik2 matrik tgk email*

shahjiehan said...

alamakkkkk !


kalahhh


la


pulakkk


tapi yang mng tu mmg hebat... tahniah..


heee jom baca dan komen Bulan Rejab bulan haram. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW