Share

Apabila @najibrazak jumpa @joegrimjow


No 10 - Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin - Kelantan Weight Loss Challenge!

@najibrazak kelihatan terperanjat - audience pun nampak kagum - @joegrimjow naik pentas

@najibrazak : How much u mintak?
@joegrimjow : Thirty five je dato
@najibrazak : apasal sikit sangat?
@joegrimjow : -senyum sambil ambil sampul-

(kerajaan memang bagi full support kalau benda-benda camni, terbaik! nak mohon klik sini)


Wah wah, hari ni memang rasa sangat popularlah. Haha, semua paper ada gambar aku! Walaupun kat berita harian, NST kecik, tapi puas hati sebab kat Utusan dan The Star ada gambar besar. Yang tak tahan, The Star siap buat cerita lagi. Thank u very much =)


Boleh baca kat sini

Okeh, tu je update. Jom layan gambar

Wartawan tv9

Penerima dana lain

Bersama PM


Bersama PM lagi


pss : happy sehappy happynya =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

terbaikkk....

fahmi ibrahim said...

Kan pelangi dah datang.. tika redanya hujan lebat.. :) Congrats!

Zulfahmi Abidin said...

dana ape ko mintak joe? huhu. terbaik.

geeds said...

i'm proud and happy you grow from nothing to something.

semoga lebih success akan datang.
(:

Mohd Sukur Ibrahim said...

AKU NAK MASUK PERTANDINGAN KURUSKAN BADAN TU..

iman said...

Alhamdulillah.

Contact la encik serta miss paper balik, mintak dia promo program tu.he3

Peri PiA said...

tahniah3!!!

diba said...

wah...thniah2..gunakan dana tu leklok..all da best~

Anastasha said...

omg! best nya dpt jmpa PM.. im so jealous!

Faaein Talip Roy said...

wah.... tu je mampu katakan.. hehehe..

CikYana(",) said...

Tahniah joe
Terbaiklah =))

Aisumi Chan Kawa'i said...

huyo! terbaik lahh~

yusenze said...

ko nampak kurus joe dlm gambar..

kene kuat bersukan lagi joe.. hahha..
mcm biasa la, klu ade aktiviti sejagat di kalangan blogger jgn lupe rojer blogger pemalu ni.. kui2..

Azrul Hisham said...

congrats bro :)

pali said...

tahniah bro! =)

ecah said...

nak join lah bro... sy nak kurus mcm bro jugak....:(

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tahniah bro!..kagum =)

DaHLia said...

u deserve it bro!!

p/s: sis jadi bahan ujikaji leh?? hehehe

atok said...

all the best lah joe ;DD

HazHand said...

wau!! sries best!! huhuhu

►AdamXis◄ said...

assalam...wah tahniah.mmg gempak laa...mcm nie baru berwawasan...

aqie_cambest said...

wow!

tahniah!!!

semoga terus sukses dalam mnjadi usahawan islam yang berjaya!

akmalhilmi said...

terbaek joe :)

Noriz said...

congrats dear, awk mmg kuat!

moonie said...

bertuah anak mak...pengalaman hidup. seronot, happy, gumbira.. merasa dapat duit, jumpa najib,dapat publicity sekaligus nanti me'laku'kan bisnes incik joe. amin

penaberkala said...

congrat bro
terbaikk

Kelantan Weight Loss Challenge!
ambo nok join ni, bilo buleh daftar?

syaz shuk said...

congratulations.! :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

kagum Joe!

XD

pepatungbiru said...

Tahniah!!!

Zik said...

yang berdiri gelap2 sikit , sebelah kau tuh ..abang aku

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW