Share

Imam Muda (2) : Senarai 10 peserta diumumkan

Terlupa nak tengok rancangan pelancaran Imam Muda musim ke2 hari tu. 20 April. Sibuk dengan benda peribadi lain. heh. Untuk rancangan seterusnya dan awal-awal aku dah record pakai astro b.yond PVR. Lain kali mesti tak miss lagi! Rancangan sesuai untuk tontonan seisi keluarga. berkualiti dan ada input yang dapat


Senarai 10 Peserta akhir

Dah diumumkan baru-baru ini senarai akhir 10 imam muda musim kedua ni. Semua muda-muda dan pelbagai peringkat umur. ada yang terlalu muda, ada yang betul2 muda dan ada yang terlebih muda. Macam-macam ada. Jom berkenalan dengan 10 peserta akhir ini












sumber dari astro

Dari semuda 20 tahun hinggalah yang dah berusia 27 tahun, wakil brunei dan singapura pun ada jugak sudah pasti pencarian Imam Muda musim ke2 ni lagi menyeronokkan. Harapnya pihak penerbit dapat menyajikan rancangan yang betul2 berkualiti dan tidak bosan untuk ditonton. Kalau perasan, takde peserta dari Kelantan =)

Gud luck kepada para peserta, semoga dapat menjadi ikon masyarakat yang hebat suatu hari nanti 


pss : hari tu masa kat Kelantan, tak sempat nak pergi interview. waaaaa. musim ke3 lah join. hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

16 comments:

Amiera Zulkefli said...

Ada wakil SMAP LABU!
Alhamdulillah, sebagai salah seorang bekas student SMAPLABU, sudah tentu saya berbangga. =)

Lutfi Lokman a.k.a kamitaken said...

saing aku pom ada jugop. hahaha.. mekasih berkongsi joe. kita try musim ketiga deh!

masturah idrus said...

20? muda nyaa... its ok muda, harap nya berkualiti. :)

Semoga sukses!

laskar pelangi said...

adui..ha'a takde peserta dari Kelantan...

tak sabar nak balik tgk nie Imam Muda 2 :)

Arisa Mihashi said...

pergh.mudanya. nama pon imam muda. semoga mereka dapat menimba pengalaman.

ain fathihah said...

muda juga 20tahun tu ya..

hehe
xsabar nak tengok

pepatungbiru said...

semoga bukan dr kalngn yg mengejar populariti..

z a k w a n said...

hidup najod!! aka najdi

joegrimjow said...

@Amiera Zulkefli

aceceh
bangga tu

joegrimjow said...

@Lutfi Lokman a.k.a kamitaken

haha
bereh2

joegrimjow said...

@masturah idrus

semangat muda sentiasa ada

joegrimjow said...

@laskar pelangi

kat youtube pun ada
hehe

joegrimjow said...

@Arisa Mihashi

dan kita memanfaatkan rancangan ni

joegrimjow said...

@ain fathihah

nanti akan sentiasa diupdate

joegrimjow said...

@pepatungbiru

ac mizal cakap kena popular, baru senang nak berdakwah

joegrimjow said...

@z a k w a n

member?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW