Share

Ke Galas Untuk Berjuang!!!

Ada beberapa kawan mengajak untuk ke Galas. Ada yang suruh berkempen untuk UMNO dan tidak kurang untuk parti pihak lain. Ini antara kelebihan tidak pro mana-mana parti, ada je orang mintak tolong. Apa boleh buat? Memilih untuk tidak pergi

Tapi seteleh kecewa dengan tindakan Najib yang akan menjadikan Malaysia negara Hiburan international, aku bertekad akan ke Galas. Nak berpolitik bukannya cukup umur, tapi memberitahu akan hal sebenar, itu adalah kewajipan. Betapa teruknya negara jika dipimpin oleh pemimpin yang tak makan nasihat. Ada penasihat agama, ulama' muda, tak buat kerja!! u should pay me Najib, im better then them!


Klik sini untuk mengetahu cerita Malaysia bakal rosak
Bukti? memang dah ada, klik sini





Aku tak pasti apa pendirian korang dengan politik, aku pun masih mencari identiti. Cuba untuk bersangka baik dengan kerajaan memandangkan biasiswa mereka yang beri, tapi itu tidak bermakna sebagai tiket untuk aku menyokong kemaksiatan. Doakan perjalanan selamat, doakan Malaysia aman damai


pss : jika blog ni tidak berupdate, anggaplah aku dah di ISA kan, jangan risau, akan ku update juga dengan guna iPhone dalam penjara. Muahahaha!! pukul 2 petang baru gerak

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

31 comments:

fahmi ibrahim said...

galas galas..! boleh bawa iphone ek gi kamunting. hahaha

cik selamah kundang said...

takbir

aried said...

hahah.. joe, aku dah duk di kota bharu tapi sal exam kena batalkan niat untuk pergi ke galas.. argh...

p/s: ak skong tok guru..hehhehe

Mak Su said...

sy mmg tak campo hal politik, tp lately rasanya kena ler amik tahu gaks...

eNaSaN said...

kuatkaN semanGat juaNg joe...go go Joe....

encHIx laNDax said...

GO joe~!!!KekalKan Pemerintahan Pas!

kakchik said...

selamat berjuang joe. semoga selepas ini pendirian politik joe akan terang lagi bersuluh.

p/s: sedih tidak dapat cuti untuk mengGalas amanah.

d_LA said...

jom pakat galas beg ke Galas !

Tuan Tanah said...

Aku setuju sangat la ko gi kempen kat Galas tu joe. Ape nak jadi ngan negara kita ni. Takutnya kalau Allah turunkan bala..

Fina said...

jangan lupa bwk charger

nabil_potter said...

teruskan berdakwah.. :)

Ann said...

niat x menghalalkan cara...
penin pale ngn tindak tanduk pmimpin cmni

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

sorok2, boleh kot

joegrimjow said...

@aried

ohoo, rugi2

joegrimjow said...

@Mak Su

mmg kena amek campo dah mak su
bahaya nanti

joegrimjow said...

@eNaSaN
thx u

joegrimjow said...

@encHIx laNDax

yg benar kena bagitau

joegrimjow said...

@kakchik

insyaAllah, doa2lah

joegrimjow said...

@d_LA

erk, galas2

joegrimjow said...

@Tuan Tanah

takut jadi macam negara bosnia

joegrimjow said...

@Fina

bleh charge kat sana kot

joegrimjow said...

@Ann

entah apa diniatkan pon xtahu

Wan Gerrard said...

Gerrard sokong Joe =P

mR Gee.!! said...

kawe supo skalow bohh.... hehehehhe....

noor afzan said...

pepun, semoga joe selamat pergi dan selamat balik!

yup, pepun maksiat sifar!

Tuan Din said...

Dapat ku baca pandangan politik mu bro, kerana aku juga begitu...
Duduk atas pagar kadan2 jauh lebih seronok.. sebab kita boleh nampak orang sebelah sini makan apa, orang sebelah sana kenduri apa... kan?? tapi hati tetap tak berganjak./... heheeh Salam Perjuangan kepada yang BENAR...

mR Gee.!! said...

@Tuan Din

supo skalow.... hehehehe

suffer8zine said...

alahai bro, x kn la setakat buat entri terus ke isa, x pe bro yg penting semangat kebenaran ada,

Panas! : ENTER

YobSumo said...

ade orang pernah cakap, kadang2 kita vote ni jangan tengok pemimpin tapi parti. pemimpin akan bertukar ganti, orang yg ada vision baru akan jadi pengganti pemimpin sekarang, tapi parti yg betul2 membela nasib kita tak boleh sesenang kita nak bentuk, makan masa.

kalau tak suka Najib, rasanye berapa tahun je dia jadi PM ye tak? kalau sokong parti lain, tak semestinya PM kita nnt bukan bersikap mcm Najib ye tak?

Pak Lah pun tak lama kat atas, orang lain pun tak mustahil...

make wise decision young man. hehe.

just sharing my thoughts ;)

joegrimjow said...

@YobSumo

klu tengok parti, UMNO memang sangat rosak. melayu melayu melayu. depa jugak yg rosakkan melayu sebenarnya

atok said...

tapi itu tidak bermakna sebagai tiket untuk aku menyokong kemaksiatan -

suke ayat ney heh ;DD

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW