Share

Digi Angel Gathering Update

Baru habis gathering atau lebih tepat makan malam dengan orang-orang digi dan juga nuffnang. wahh, ramai betul jumpa dengan blogger yang tak pernah jumpa sebelum ni, jumpa disana. Antaranya GTO, Jai, Che Armster, Jen, Afra Yuri dan jumpa balik dengan beberapa blogger yang pernah jumpa seperti jard, andyhowt, kaizenshinobi dan miro. Memang meriah lah!


Keputusan iPhone 4

Sebenarnya tujuan utama ke gathering ni selain makan malam yang berharga RM 50 yang DiGi bayarkan (waha, thx u DiGi) adalah disebabkan masuk top 5 finalist. Hari tu dah luahkan perasaan kat si khairil yang memang tak menaruh harapan tinggi sangat kat entry tu. maklumlah, ramai penyertaan. Tapi bila dah ada dalam top 5, wahaa, memang best sangatlah. dari 2000 lebih entry yang masuk, nama tersenarai di top 5. ada peluang nak menang?

Malangnya, kalah. haha, takpelah, takde rezeki. ayat pasrah biasa. Tahniah pada Ho Wei Ji yang menang. Entry semua memang mantap-mantap, lain kali kena join lagi bagi menang!! Yang agak kecewa tadi, tak dapat review untuk phone2 yang lain dari DiGi. Biasalah, orang yang q lebih lama lah dapat. hehe. baru nak masuk q ni, kenalah tunggu masa yang sesuai =)


GTO dapat review iphone 4
Jai dapat review blackberry bold (ke??)
Miro dapat review blackberry curve (ke??)


Aku?? pulang dengan tangan kosong. wahaa! tak pelah, pasrah dengan apa yang ada. Ohh, sebelum terlupa, tadi jumpa dan sempat bercakap dengan founder Nuffnang. heh, patutlah nuffnang boleh pergi jauh, dia punya founder memang seorang hebat. Apa lagi, gambar sekeping amek aura blogging dengan orang hebat =)



gambar besar sangat, tak tahu macam mana nak kecikkan. 


Gambar lain?

Sebab tak menang iPhone 4, terpaksa guna camera 3g biasa je, hasil camera sangat tidak memberangsangkan. Dahlah d60 ku diambil orang, jadi semua kualiti gambar memang hampagas. kita tunggulah blogger2 lain update, nanti usha kat sana. ok, sekali lagi, terima kasih DiGi for the scrumptious dinner. Nanti ajak la lagi ya


pss : esok kelantan final. siapa ke stadium? jom buat mini gathering =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

25 comments:

khairil said...

yeahhh, aku jadi tempat joe luah perasaan =.=" haha

xpe tokei herbalife boleh kot angat sebijik iP4, x kalau dapat dr digi n nuffnang lagi best sbb hasil dari blogging

Jard The Great said...

sbb aku baik.. aku tolong klikkan iklan nuff ko spy cpt dpt duit beli iphone.. ehehe..

Adam said...

menang kalah adat pertandingan. heee...

neyra shazeyra said...

apesal takleh kecikkan pic

akuzle said...

inilah rupernyer yg dh dihadiri..... lom ader rejeki now, joe... maybe in the future....

hazman aka species1980 said...

Bro... tahniah sebab shortlist top 5 finalist.... anyway saya akan pegi stadium esok.... ade rezeki kita jumpe... dan pastinya akan pakai baju merah.... ;-p

Azizwan said...

contest BB torch dah masuk? kot2 boleh menang yg tu pulak.. yer la, yg iphone 4 boleh buat smpai masuk top 5, takkan yg bb torch tu tak boleh.. aku jamin ko boleh menang punyalah. huhu..

hamzah ian said...

waaahhhh... che arm ade jgk..

Encik Tikus said...

pehh gempak

kaizen shinobi said...

keh3... takpe2... weh2... dah submit untuk 2nd chance untuk review tak? hehe

aq dah wat dah~ wahaa! ntah ade luck ke takdek~ ahaks~

Nabiel said...

dapat top 5 tuh pn kre oklah kan bro?hehehe..
dari tk dpt lgsg..=)

Sachi Asukai said...

takpe..camera biase pon cumill gak:)slm singgah n kenal:)

nabil_potter said...

xpa2 joe..cuba lagi..
t kalau nak angkat i-phone 4, yang lama tu jual la..hihihi

aYu said...

JOE byk duit..
xyah risau..
leh beli sndiri..

Anonymous said...

to be listed as top5 is more than better :) tngu je iphone5 masa g uk nti (mcm akan ada la kan)

tanah

JAI said...

adeyy..demo nie..demo resize kat dashboard tu tang bahagial HTML daaa..

kelhome said...

mantap dah tu masuk top 5. tapi lagi mantap klu menang. haiyaa.. best sangat ke entry yg menang tu.. ke sbb dia pun chinese..hahaha

joegrimjow said...

@khairil

mintak2 la bro. macam tu la

joegrimjow said...

@Jard The Great

haha, aku sayang kamo jarddd

joegrimjow said...

@Adam

wahaaa, sedih jugak sebab kalah yg selalunya :(

joegrimjow said...

@hazman aka species1980

xjumpa ek smlm
huhu
rugi2

joegrimjow said...

@kaizen shinobi

eh, apa email die ek?
hhuuu

joegrimjow said...

@kaizen shinobi

eh, apa email die ek?
hhuuu

joegrimjow said...

@nabil_potter

menang nak buat contest
wahaaa

joegrimjow said...

@JAI

xleh r masalah die
huhu
dah try dah

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW