Share

Video : Pengumuman Puasa 2010 - Esok puasa!

Salam,


Alhamdulillah, Ketemu juga aku dengan Ramadhan buat kali ke 22 dalam hidup aku. 22 tahun sudah bertemu dengan Ramadhan, apa yang aku harapkan tahun ini akan menjadi tahun terbaik. Sama-sama kita doakan, agar kita mendapat manfaatkan Ramadhan ini dengan seeloknya


Program Ramadhan


Banyak sebenarnya yang akan berlaku sepanjang bulan yang mulia ini. Dari menolong kakak aku di gerai bazar Ramadhannya, WLC kelantan musim keduanya, Buka puasa GengBloggernya dan pelbagai lagi aktiviti aku di bulan yang mulia ni aka di update di entry seterusnya


Nak pergi solat terawih dulu
jom jom
=)


Kenal saya?





Sebelum itu, kat atas ni video pengumuman puasa. tadi sempat ku rakam video pengumuman puasa oleh pakcik ni. Bila tiba je nak buat pengumuman raya atau puasa, mesti pak cik ni akan diingati. Thank u pakcik sedia berkhidmat. Erk, dengar ada suara orang perempuan bernasyid tu, thats my mom!



pss : Jom berpesta IBADAH!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat berpuasa joe :)

I*K*T*I*R*A*F said...

alahai..rindu nak dengar pengumuman puasa kat tv macam dulu2. T.T

btw,selamat merebut ganjaran pahala di bulan mulia ni! :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak yang ke-22 dalam hidup mr.joe:) have a great ramadan yeah...

joegrimjow said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

slamat berpuasa lolly

joegrimjow said...

@I*K*T*I*R*A*F

kat atas ni kan video die
huhu

joegrimjow said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

thxs
u too

aZLiNa aZiZ said...

Ramdhan menjelma lagi. Selamat berpuasa joe.

*menyahut seruan, jom pesta ibadah, insya-ALLAH ;p

Ery Farieha said...

selamat berpuasa joe.

takmo ponteng2

ekekeke

joegrimjow said...

@Ery Farieha

perempuan slalu ponteng kan?

Hidup Seorang Blogger said...

emm, esok puasa dah.. selamat berpuasa bro.. moga puasa kali lebih baik dr yg sebelumnya..

eelobor said...

selamat menjalani ibadah berpuasa buat yang punya blog....dari eelobor sekeluarga

joegrimjow said...

@eelobor

thx u

Q said...

Selamat menyambut bulan ramadan al mubarak ini. tanamkan azam hindarkan kemungkaran dalam hati. moga dipermudahkan oleh Allah dalam segala urusan.

tengkorakemas said...

selamat berpuase joe! :D jual apa bazar?he

joegrimjow said...

@tengkorakemas

nanti esok update
huhu

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Selamat berpuasa joe..
Harap puasa penuh tahun ni..hih

Pak Cik yang Glamour di Bulan Puasa dan Hari Raya

Ann said...

salam ramadhan :)

Hazzy Ishak said...

Selamat berpuasa joe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW