Share

Live Update : Berbuka puasa Blogger di Times Square

Salam,

Tadi baru je habis main bowling dengan 8 orang blogger lain di Times Square. Memang best. Walaupun kalah, tapi still puas main tadi. Siapa yang main? nantikan full update. ada ariffshah, syahirul, azrul, gadis-gadis pun ada =)

Sekarang kat Chicken Rice Shop, tengah tunggu untuk berbuka puasa ramai-ramai. Ada 14 Blogger semua yang join. Dah bincang pasal gathering besar-besaran berbuka puasa blogger tadi dan nantikan full update nanti.

Sekarang kita tunggu waktu berbuka dulu!




Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

Huwaaa~

Aku nak tuntut hadiah aku~

Kujie said...

menu ape Joe?

Mohd Adziim said...

Siapa yang hujung skali belah kiri tu ye?

I*K*T*I*R*A*F said...

wow~

memang rajin lah!
sampat lg update blog tuu. :P

chanz said...

perghh best gile wat offline meeting buka puasa~

m.i.a said...

alaaaa.. len kali nak join laaaa! na jugaaakkkkk

tengkorakemas said...

ai..nampak gadis2 je hehe

selamat berbuka puasa!

lya said...

ini baru live update nama dia..

JAI said...

uihh..bro dikelilingi gadis2 wehh..hehe

fiQ Froz said...

cisss sungguh...
saya baca entry bawah ni..
nak ckp..kalau gadis serunding tu baca entry ni mesti dia cam malu2..n bangga cerita die masuk sini and keen puji2 lak tuh..hehe

noor afzan said...

wah..
seronoknya dapat buka puasa ramai2..
eden susah sikit nak berbuka di luar selalu sebab memang duk ngan family kan.
tapi, kalau berbuka puasa GB tu kena masanya mmg akan join la.

. said...

ala... nak jumpa ariffshah ):

. said...

nak jumpa
nak jumpa
nak jumpa
nak jumpa
nak jumpa

ariffshah ):

AMOI KUSUT said...

joe di kelilingi dgn wanita2!!
wweee wwiiitt..

joegrimjow said...

@Kujie

chicken rice shop
;)

joegrimjow said...

masa ni blogger yg main bowling p solat, ku dah solat jama n gadis2 ni baru datang. so amek la gambar dulu

fiD said...

hebat2... persaudaraan yg tinggi!

jemputan kepada semua blogger:
kontest contact lens raya!

Bro Framestone said...

ini tidak adil.. sume gurl je masuk blog die huhuhu

ingat joe.. kauta 4 je ek

Maliq said...

chewahhh..awek jer ni..ni aku nak join gak ni..haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

great gathering!!!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW