Share

blogspot terbaik : begitu senang biniku beraksi

kan dah cakap dulu yang blog merupakan biniku yang setia sekarang. hehe, title ini akan berubah setelah bini yang real ku dapat nanti. mungkin dalam waktu terdekat ini? apakah??? jo, belajar betol2 dulu. nak kawen je manjang!


pasal tajuk


tahukah anda bagi pencinta blogspot, kini blog anda boleh diubah dengan begitu mudah sekali. hahaha. dulu ingat lagi nak ubah keluasan blog ni pun makan masa. sehari duk belajar coding tu. last last, memang tak dapat dan terpaksa suruh orang buatkannnya. kini, blogspot datang dengan 'template designer' yang cukup mudah


apakah template designer ini?


ini merupakan satu aplikasi yang membolehkan anda mengubah 'rupa paras' blog anda dengan begitu mudah. boleh adjust warna, besar kecik blog, gambar background, berapa column dalam blog anda dan macam macam lagi la. best kan? jadi tak payah lagi la pergi ke website free template lagi untuk mencari layout yang sesuai, anda sendiri boleh mengubahnya (macam iklan pulak)


tak paham? tengok video ni. kalau tak paham lagi, baca kat sini







alamak, nasib baik tidak terlupa. template designer ini hanya ada di blogger in draft saja. klik sini http://draft.blogger.com/ --> layout -->template designer. jumpa? memang cool sangat! aku tersangat suka dengan perkembangan blogspot yang buat begini. thumb up pada perekanya!



senang beraksi


yeah, kini biniku yang seorang ini begitu mudah untuk diubah ubah. aku sangat suka! bila bila masa nak ubah blog, anytime saja. hehe. adakah pengguna wordpress jeles? apa apa pun, pendapat peribadi, wordpress masih terbaik. cuma blogspot kian mengejar dari belakang. jom biniku, kita beraksi sama sama!



sebut pasal bini


ada satu video yang ku dah buat. ni khas untuk bakal isteriku nanti. masa nak breakfast nanti, u tak perlu susah susah buat makanan untuk i. just sediakan 'ini' je untuk i. heehe. mudah kan? (layan video bawah ni)






ahaksss
;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

25 comments:

Jard The Great said...

ishhh.. ishhhh...... hahaha.. =p

Jard The Great said...

adakah klip tuh bermaksud bakal bini ahli Herbalife jugak? jeng.. jeng.. jeng....

Nur Su'aidah Bachok said...

hahahhaha... mcm2 la joe kamu ;D

FarhanaDr said...

Hahahahaha.. Boleh jadi pengiklan yg baik laa kamu ni joe.. Hik hik.. Sempat lagi kannn.. ;p

Armyrule said...

senapah jah minum...pergh...hebat tahap kardiovaskular...ahahahaa

bellar0ssa said...

huhu bangga dengan blogspot.

blogspot kene bagi credit kat kau ni joe.hehe

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

jo..
lu ada potensi kawin lebih dari 3...

aYu said...

hak3~
breakfast tu mmg easy sgt~
sedap x?

Airina Nisrin said...

air apakah itu?
sgt x faham..

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

haha. senang je air herbalife :P
sapa laa yg rekkod kan video tuk jo ni. mak aku minum ngan air soya je tambah ngan air herba life supplemen.
xsangka la kena siap belend.
Jo, minum bc bismillahx...bole masuk iklan minum milo la~

aduka said...

promo tersirat d dlm entry..
bgus la ko ni..
hahaha..

.::WaNiE::. said...

baguihhh hahahahha

senang keje

tapi xleh lawan encik labu

tak yah buat ape2
hahahahaha

cik EPAL said...

memang hebat betul beraksi :D

joegrimjow said...

Hehe, promosi terbaik itu mesti

joegrimjow said...

Hehe, promosi terbaik itu mesti

YobSumo said...

mmg true herbalife lah lu Joe!

joegrimjow said...

Layan je la. Hehe

Hayatito said...

sedapnyo cookies & creamm..
meliur tgk pg2 ni..haha

Tupai Karan said...

nice video.. cantek pekakas umah hang.. ehehe

joegrimjow said...

Umah bujang, bese la :)

nEo.. said...

blogger in draft memang best..nak tengok contohnya dijemput dtg ke blog aku :-)

mIsH IeRA cIK irAh said...

hari2 tgk code web programmingT_T .muak muntah dan nak baling code dlm kolam blakang belog T_T. malas nak amek peduli da..ade sape2 nk tlg buatkan x? >.<

joegrimjow said...

skrg da ada senang
so xyah coding2 lagi
;)

Anonymous said...

Visit www.theclothing.net to buy Tees, Mikael Aghal, Backpack, Boyfriend Jeans, Wallets, Other, Miscellaneous, Ema Savahl, Jewelry, Badgley Mischka, Dave and Johnny, Flare Jeans, Wedges, Designer Apparel, Panties, Stuart Weitzman, Totes on sale designed by Nissa Jewelry, Lauren Moshi, Helmut Lang, Catherine Malandrino, AG Adriano Goldschmied, Agent Provocateur, Citrine by the Stones - always on sale!

Shaiful said...

tumpang tanya,tumpang tanya..blog joegrimjow cari template kat mana?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW