Share

hakim contest weekend @ sheffield

entry kesembilan : anoz

welcome to the blog world bro. hehe. anoz adalah jr aku kat sini. antara jr yang agak kamceng sebab dia ni jenis dengar kata. nak soh p mana-mana, mesti dia sanggup. mungkin sebab nak jadi exco dalam SMSA, bodek tu kena ada. hahaha. baru je buat blog, baguslah sebab akan memeriahkan industri blog di sheffield ni. hehe. erkk, macam review tuan empunya blog plak. hehe. ok, tajuk yang dipilih unity through sportmanship, dengan menulis entry mengenai dirinya yang berkecimpung dalam dunia rugbi, memang best untuk dibaca. lucu tapi ada makna. sangat bermakna apabila dia ceritakan kejahatan dia memijak tangan pesaing. haha, kejam ko noz. ok, boleh berkenalan dengan abang hensem kite ni, walaupun baru seminggu berblog, tapi follower dah ramai, rajin betol die blogwalking. tak dinafikan entry entry dia cukup kreatif. hehe. klik klik link kat atas ya ;-)



entry kesepuluh : cik uniqa

wahaa, entry pertama yang sekalikan video. memang terharu dengan kerajinan cik uniqa. hehe. part last tu yang paling best. kekeke! apa apa pun, satu lagi entry yang perlu dibaca dan perlu ditonton videonya. tema yang dipilih, true meaning of love sememangnya sesuai dengan poem yang ditulis. walaupun ada salah grammar sana sini, who cares??? huhu, yang penting maknanya sampai. hoho. okes cik uniqa, time kasih sebab join. dan time kasih for the video. jangan lupe tengok videonya disini



entry kesebelas : aduka

ni bukan aduka teruna ya, ni aduka lain. hehe. okess, entry yang ditulis mengenai tema true meaning of love. kagum jugak sebab walaupun sudah banyak entry berbentuk cinta yang ditulis, dia tulis jugak entry baru untuk contest ni. thank u bro. kisah yang ditulis mengenai macam mana perempuan yang dicintainya mampu mengubah hidupnya. ya ku setuju, bila kita dah suka pada seseorang tu, kita akan lakukan apa saja kan? contoh aduka ni adalah main gitar dan blajar BI. fuiyoo, menang augrah tuuu. good job bro! harap terus ada sinar dalam hidup. apa apa, thank u sebab join contest. untuk gadis gadis, kena baca entry ni! klikklik link kat atas ;-) ooh, dia juga buat contest dalam blog dia, menarik dan ku akan join klu free. klik sini untuk ke contest dia



~~~~

salam 1 blogger !


dia bukan hakim


nak memperkenalkan hakim untuk contestku ni. walaupun ku cakap dalam entry contest weekend@sheffield adalah pengundian dari blogger, macam tak adil pulak kan. ye lah, kalau blogger-blogger yang baru berjinak ni, sudah pasti akan kalah walaupun entry yang dihasilkan lebih bermutu



untuk promosi


nampaknya sedikit sebanyak contest ni dah jadi buah mulut orang sini. ada ku dapat msg dari kawan uk yang tanya adakah contest ini anjuran persatuan ke apa, mestilah tidak. sebab ni adalah inisiatif dariku. nak mempromosikan weekend@sheffield ini kepada umum. sebab itu kenalah faham kenapa ku mahu buat jenis pengundian lebih kepada blogger undi, kalau blogger undi, semakin ramailah yang tahu. kan kan?



berlaku adil



ku sudah membuat 'perjanjian' dengan hakim yang akan menghakimi. dia juga dah bersetuju. yang penting, kurasa dia sememangnya berkemampuan. siapa? haha. ku takkan bgitau lagi sebab gambar takde. sekarang online di library. balik rumah ku upload gambar dia. hehe. yang pasti, entry yang anda tulis akan di adili dengan sebaiknya. hadiah pun agak lumayan kan ? ;-) macam mana pengadilan, terserahlah kepadaku, dan jangan risau, ku akan adili dengan seadilnya



entry yang masuk setakat ini



dah 12, tapi ku sempat buat review sampai 11 je. cik arra, nanti ku buat lain ya, ada kelas kejap lagi. semua entry yang masuk, memang bertepatan dengan tema contest, yang penting, kita dapat berkenalan dengan lebih rapat lagi selepas ini. time kasih yang sudah masuk. yang belom?? masih ada 5 hari untuk tutup. apa lagi, masuk lah sekarang!!




kami adalah hakim contest ini!!! (ok, tipu ;-) )




nota kaki : idea jard untuk letak di sidebar tu betol jugak, nanti ku buat ya

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

aku kalau boleh tak suka kena undi2 ni~

sebab payah woo~

T____T

aku tak femes~

miloicekaw1119 said...

ank siape??\comel..

hans said...

haih
nak masuk ker tak nih

Farhah (applegreen) said...

singgah sni..klik maxis..xjumpe shoutbox~huhu

Mohd Nasri Md. Nasir said...

contest ni utk org2 sheffield je ke? hehe

Mimpi said...

macam nak masuk je contest ni.
Nge he he~

joegrimjow said...

masuk2
jgn xmasuk
hehe

FarhanaDr said...

Hehehehehe.. Rmai gak ye yg dah join.. Heehee..

joegrimjow said...

cik farhana bile lagi??

1tomyam said...

menarik tu

izzahfarhana said...

haha dulu terlintas di pikiran,anoz ni mesti knal joe ,sbb shefield.bukan takat knal skali bodek ;P

aduka said...

mekaseh bro sbb review..
awek ko ke tu?
hehe..

GhOsToNe said...

slmt semuanya!

joegrimjow said...

awek ape
kakak kot
hehe

uNIqIKA said...

inchik joe, mengapakah nama sy slalu di slh eja?

wahh.. comey2 knk2 riang itu. blehkah hmba menyunting mereka utk dijdkan menantu??? wakakaka...

kem salam kat hakim, assalamualaikum.

joegrimjow said...

ahaksss
panjuang sangat nama kamo ni
ok ok
ku tukar
heee

joegrimjow said...

ahaksss
panjuang sangat nama kamo ni
ok ok
ku tukar
heee

uNIqIKA said...

namamu lbh pnjg...
huhuhu...

et said...

xmahu masuk. nk jadik hakim. bleh? hehe.

aNoZ said...

joe, agak2 ade gadis comel, kenal2kan la kat aku eyh. x sabo ni. haha... anyway, aku mana ade bodek weh! x nak la aku berkecimpungan dlm dunia SMSA. haha

Lifesaver said...

hakim si comel

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW