Share

bercinta dengan blog



im BACK!!!!!!

hehe, setelah bercuti dari blog dengan begitu lama, hurmmm, 2 hari kot tak online, kini ku akan lepas gian dengan berblog. hoho. sangat best bila rindu kita ni di ubat dengan boleh jumpa dengan orang yang kita rindui ni. erkk, dalam kes ni, blog la 'orang' tu (senyum meleret)




boleh je tak online


memang mula mula rasa gian
sejam tak online
rasa tangan gatal semacam
rasa diri tak tenteram
rasa akal tidak digunakan


tapi pujuk diri
aaahh, nanti nanti kejap lagi boleh la online


tapi dah pergi jauh
line pula takde
waarghhhh
macam di bulan
tiada air makanan takpe lagi
ni tiada line internet!
-ok, hiperbola-



dah sehari

perasaan kembali pulih
ooh
banyak lagi boleh aku lakukan untuk ubati rindu dengan berblog ni
makan.... puas puas
minum.... puas puas
sembang... puas puas
jalan.... puas puas
dan banyak lagi benda yang boleh aku buat sampai puas puas
untuk ubati diri yang merindui blog


hari kedua

ini tak boleh jadi
memang hidup tak lengkap kalau tidak berblog!!
nasib baik hari ketiga dah balik rumah
boleh lah aku berblog sepuas puasnya!!!


kini aku sudah buat keputusan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


~~~~~~

kalau dalam poketku ada 1000 pound. tiba tiba duit dalam poket itu hilang, sudah pasti malamnya aku tak dapat tidur dengan nyenyak. mandi ku ingat duit yang hilang. makan ku ingat duit yang hilang, buat apa apa pasti teringat akan duit yang hilang!

tapi

jika aku tinggalkan solat berjemaah, tidak bersedekah kepada yang memerlukan, tidak menolong orang dalam kesusahan dalam satu hari, adakah ia akan 'effect' aku punya makan? aku punya minum? aku punya tidur?

adakah ibadah kepadaMU lebih penting dari duit 1000 pound itu?
sighh~~~


~~~~


aku sudah buat keputusan
bini aku pasti ada blog!!!!
kekeke ;-)


nota kaki : come on, one day? 3 days? or 40 days??

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 comments:

Anonymous said...

terbaeklah... =D (yonEE)

Anonymous said...

sedihnya sbb sy tiada blog...T_T

FaizalSulaiman said...

samala aku. hari2 nak post entry,hihi

Irine Nadia MaRceLLo said...

hahahaha..ayat last skali x leyh blah..bini aku pasti ada blog..hehehehehee..

aNoZ said...

bini mau kene comel. mlm2 wat entry same2 eh joe? haha

Mimpi said...

haha~
blog tahap 100 petala langit dh ni.

good luck dlm mendapatkan bini yg turut berblog.
:)

░♥si lampu neon♥░ said...

aku harap bini ko nnt tak abaikan ko hahaha..sibuk blog jer..eh 2 hari pun da gian ke? hahaha bloger2...

joegrimjow said...

yon, buat kla blog, twitter da ada da
;)

faizal, welcome2 ;)

irine, kekeke, ade blog, semua jalan

joegrimjow said...

anoz, ku xpaham~~~

mimpi, haha, ingat lagi ya kisah petala langit ni?

neon, mmg akan gian

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

aku bleh jadi bini ko la camtu kan?

ekeke~

«♪Ruff♪» said...

heheheh...nanti bercinta dgn bakal bini pun pakai blog gak lah...mesti best kan..hehehe

FarhanaDr said...

Kah kah kah.. Masih lagi mencari gadis blog ya joe.. Huhu.. Ku juge nak jejaka blog.. Hik hik.. ;p

Tapi pesananmu dalam kotak itu lagi bermakna.. Tengkiu2.. Ku pon mungkin nak rehat jap dari dunia blogging ni.. Heehee..

kojah said...

hahaha blog macam dadah dah..

chah~ said...

hakhakhak.. nmpak nye joe masih x berputus asa.. ngahahahhaa..


semoga jmpa apa yg kamu cari... amin...

(ni klo lebih 40 org doa, mau termakbul ni joe.. hahahha)

SuFy said...

blog..blog..blog..habis sy mcmn?

hahhaha..:P

Zahratulhayat said...

haha...

kalau da blog go on la.
kalau xda, say good-bye.

hahaha
:)

enyheartsdiamond said...

kawen la ngn zara :D

milimilo said...

siapekah blogger betuah yg bakal jd bini ko tu ey?kenduri mesti meriah sbb kene jemput semue blogger..hohohoho

miloicekaw1119 said...

alamak..
nak cri jodoh kat blog ker??

siape la blogger yg bertuah..
huuhuhuhuh

joegrimjow said...

hehe
xtau
kene usha2 dlu
usaha!!

'AQILAH said...

yela...aku ter sigh..hurm..duit boleh cari

Ain Jemin said...

nmpk sgt ko da ada gf tp saja xmau gtau kn...:P

مريم أبو أحمد said...

isk! ade pulak syarat bini mesti berblog jugak. ayoyo! haha

|arieza| said...

wah tahap kemaruk dgn blog dh ni :p g cuti kemaner aritu? hehe

hans said...

hehhe
bagus2

IxoR@ said...

jangan nanti kawen dengan blog sudah!

kawen dengan komputer dah ada...

hihihihihii.....

joegrimjow said...

erkk
kawen dengn komputer??
camne tu?
hehe

Arra JaSmY said...

jOe..ramai cewek2 yg adew belog nih..Apew lagi..Sila jalankan misi anda..Kuang3..ahaks

et said...

bukan mr joe ramai peminat dr kategori awek2 cun dengan blog yg chumel2 ke? sile la pilih sorang dr mereka2 tu.

shiedahkamil said...

knape nk bini ade blog?

Jard The Great said...

erk.. bukan da lama kamu putuskan ke neh? ehehe..

pssssssttttt...... pilihan mak kamu la terbaik... minta2 die ade blog.. ahakzz.. =p

Lifesaver said...

mesti on9!

~Dr.CiNta~ said...

isteri kene ade belog jugak? =) hehehehehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW