Share

ehem ehem.. FORM 5

setelah kisah form 4 dirungkai, kita pergi pula ke form 5. hehe. form 5 2005, memang menarik sangat-sangat. orang cakap form 5 sangat penting, sebab spm. yee, memang sangat penting, malahan kami nilah yang akan menduduki spm kali pertama di sekolah ni! yee haa


ok ok


ku nak fokus tentang mainan perasaan. aceeecee, umur 17 tahun mesti dah ada yang berminat kan? ye tak? jadi perkara biasa, aku [pon terjebat sama. tapi, sebab jadi kp, perasaan untuk bermain perasaan tu terpaksa dimatikan. agagaga


orang lain??


ooh, budak-budak ni nakal ok. main hp ke sekolah dan sebab hp ni benda haram, kenalah rampas. tapi rampas dengan cara elok. ye la kan, takdelah macam form 4, terus mereport, sekarang ni kp secara ilmiah. hehe. tegor baik baik, nasihat elok elok, lepas tu rampas. haha. tapi takpe, tiada perselisihan berlaku. itu yang best!


bila cinta mengaburi mata


pernah jumpa satu msg yang dieorang tulis. ya ampunnn, punya la jiwang-jiwang. berbunga-bunga betul! last last kantoi 2 2. haaa, laki budak form 3, pompuan pon form 3. hehe, mantap betol kanak-kanak riang skrg ni! takpe, yang penting mereka sekarang dah belajar di u dah. sebab apa? abang joe die bagi nasihat berguna ;-)



graduasi


semua sekolah sbp rasanya ada graduasi kot. cuma best, biasalah, anak sulong sekolah, mestilah di buat grand punya. jangan jeles ye adik-adik. abang akak nak bergraduasi ni, sudah pasti lah happy tersangat. dinner pon buat kat hotel ;-)



kami batch awal



miss them much!!!
5 ibnu sina



ehem ehem, kat atas tu ;-)



ok, yang ni ku dah cite dah kot yang dulu. cuma nak cite lagi sebab bila cite balik, pasti senyum sorang-sorang. masa majlis tu, setiap senior akan pakai baju yang kat atas la. megah la nampak. macam biasa, adalah yang bagi bunga bunga ni kat senior-senior. tak tersengaja, kumpul bunga ni dah jadi macam pertandingan plak. dapat bunga dari adik-adik, terus senyum sampai ke telinga.


kalaulah dapat bunga ni!



aku pon dapat la!!


walaupun skima, tetap ada adik yang bagi. ooh, adik tu dah form 5 kot sekrang. blaja leklok ye dek. spm straight a ok. jumpa abang kat cni (kekeke!) tapi kandungan surat tu buat aku senyum dan tengah menaip ni pon still teringat. budak form 1 ok, tu pasal nak gelak. i lap u




3 bunga dari 3 org berbeza, satu ada i lap u


ok lah, tu je kot. biar simple dan boleh dikenang. korang pasti ada kan pengalaman masa tingkatan 5. bestkan pengalaman tu. kalaulah aku berblog sejak form 5 lagi, pasti banyak pengalaman yang disimpan..uhhh best best!



nota kaki : type entry ni masa tengah meeting. haha

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

48 comments:

BuLaN iTu aKu said...

fisrt!!!!


puas ku cari.. dimana gambar ku dalam kelas 5 ibnu sina tu???
ke aku ponteng waktu ni..

aku juga turut mengenali cinta waktu form 5

Hazzy Ishak said...

ececeeeehhhhh ramai peminat nampak....

orang lain bercinta, hazz pun nak tumpang sekaki gak....haha

atiQah adNan said...

uuii akak dUlu takUt bermain cinta nanti kena rOtan sama ayah...

joegrimjow said...

ku tak main
cuma minat

itulah kanggaro

sharamli said...

mad giwa xde p0n hari graduasi...

xaci...ha3

green said...

ehem2..dah pandai 'ececece' laa die..

Lifesaver said...

dulu kurus...sejak bila gemuk??????????

nursarah87 said...

diminati adik form 1...mantop seh

joegrimjow said...

mtrx
huhu
tgok la pasni ;)

joegrimjow said...

nantikan cite camne jadi gmok
huhu
banyak alam lagi ni

NUai said...

^^
~jambunya patut budak form 1 pun bole sangkut. kekekeeee... ^^

neezareef said...

glamer nama ko joe tepampang ya kt skolah ...klu ade gambo skali tu lg bgs..kompom ramai junior2 tecarik2 abg senior dia yg sorang nih

chapter 14 said...

wow hebatnya diaaaaaa

mier@merr said...

terserlah muke seorang kp.....
skema...haha

aLeen aVriL said...

santet nyer...sekolah integrasi nih dekat jer gn uma aleen...tp aleen xde ler punya kepandaian smpai bole masok skolah nih...

ermm..huhuhuhuh..

Farhah Zaidah said...

amboii..adik form 1 lap2 dia lak... =)

Solehah said...

wah..bangga sekejap dgn joew..tahniah..
pasal love2 masa muda remaja, hmmm..no komen..haha

misz beauty said...

now nak kene g training... afta balik training nak sambung baca kat sini... daaaaaaaa;-)

bUdAk kEnTaNg said...

giler kentang la mu..
hahaha...form 1 pon ok watt..
jalanzzz..untung dpt ko weih..
dpt pi obersi.. ehe

afnan said...

aku dan joe seiring menjaga keharmonian dak2 sbpik.hahha

hasni said...

huhu
zaman sekolah adalah kenangan y terindah
btl x?
huhu

:: Bu Boyz :: said...

Speechless... Tibe2 yg lama2 datang menjelma di kotak fikiran... oh tidak...haha

HonEyBuNNy said...

hehhhe...form 5 mmg best..time tu la ila jmpa kngn ila..hahha

nabilla naha said...

haha muke skema, sangat muda... ;p

{lumut} said...

aku tgk ko mcm comel.

mcm je...=p

ezzati said...

kurus gila time ni...gamba tuuu

sophie said...

i lap u?? haahhaha..abg prefect ade pminat.. owh yea, sophie pon knal cinta time form 5..hehehhe

Privacy_Resident said...

lap je?
haha lap muke ke lap ape?
wahaha~
guna kain ke span?

Sha said...

salam:)
masa akk form 5, ramai yg bercintan tapi yg kekal tak ramai. 2,3 org aje.

Feeqa Ruslan said...

Haha ngaku pulak skema ;D

babymiLosh said...

inchik joe..

kamu sgt chumel okehh time muda remajaa.. ;)

chah~ said...

skema gile muka KP..
perghh.. markett tol KP ni. dpt bunga..
masa aku graduasi '05 dpt coklat barr ngan liquid pper ak yg ilang. byk kenangan arr liquid paper tu. haha. xde bunga.. (senyum sorang2)

misz beauty said...

hah, baru dapat baca entry nih dengan tenang dan sampa abis...=)

1st soalan nak tanye.... adik joe ni start kurus mase umo berape??

Form 5 memang best nak2 jadi orang glemer kan... Tapi bukan glemer krn kenakalan ye... beauty mase sekolah kat kampung jadi makwe top yg baik... top sebab sangat banyak terlibat aktiviti wakil sekolah.... huhuhuuu.... sampai adik2 form 3 pun nak jadikan awek... muahhaaa.... sunggoh banyak kenangan manis di waktu sekolah ku...=)

nota kaki * jangan marah beauty over kat cni...;-)

Afzainizam said...

Salam dari kami...
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

dulu dulu aku dok Asrama Sek.Men. Teknik. Tanjung Puteri ade banyak kenangan disana.... klu aku dapat kembali ke zaman persekolahan aku nak sangat belajo rajin-rajin nak masuk U... emmmm nasi dah jadi bubur usah aku kenang lagi.. yang pasti aku tak mau langkah kebelakang lagi... maju jangan undur...

joegrimjow said...

af, blaja2, jgn putus asa

joegrimjow said...

beauty, over xpe sebab kisah btol...??
huhu

joegrimjow said...

baby, skrg pon comel ape ;)

joegrimjow said...

nuai, jambu? haha, no no

Daffodil D said...

cis. kita sama umur rupanya..haha. ingatkan kau abang. sbb slalu tulis abg joe, abg joe kat entri kau. tualah sangat kannnn. haha.


ps : 'junior' ni pun nak cakap i lap u jugok! heheh

░♥si lampu neon♥░ said...

ko dedahkan scandal ko ke? hahaha dulu2 takde yang minat aku sebab aku ni pemalu dan rendah diri..lagipun sekolah perempuan lalalalaaa~

tak penat ke ade admirer?

joegrimjow said...

lampu, sorang 2, so xde la penat, ku kan skema

Nem0 o0h Nem0 said...

woww comelnya gmbr last ni.. =]

Farhana said...

Umo kamu bape ek??? Hahaha.. Tetiba lak tny.. Fofular sjak dari skolah dulu laa ni. Ptut laa.. Hehe.. ;p

~ sape yg bg bunge ade i lap u? ehem ehem.. ;)

i'm_siCK_n_tiReD said...

sesuci lebaran kan muka masa zaman sekolah...hehe..

rhapsody LiN said...

hahaha~
ingat lg.. dlu masa form 5 kne rampas pic dgn pakwe dlm bilik. kantoi kat warden.. nasib baik guy tu bkn sama skolah. selamat!!
:p

Fatt Chin Choy said...

ala blh simpan tu
keke

ciK LyndaWawa igUana said...

fewit.....sweet sungguh memori lalu..=)

cimut munniey :) said...

woahhhh!!!!!!!!!!!! dah pndi main lap lap u kecik kecik! HIHIHI

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW