Share

raya @ smsa

SMSA mewakili sheffield malaysian student association. kami merupakan persatuan malaysia terbesar di sini. lebih kurang 200++ ahli (yang tak renew, renew la!) setiap tahun akan diadakan acara tahunan iaitu RAYA @ SMSA


sebab tahun ni presidennya balik beraya ke malaysia(kekeke!) keadaan jadi kucar kacir sikit. maklumla, pihak yang menegur ni banyak. tak kurang juga yang menyindir. tapi takpe, teguran itu sememangnya perlu untuk perbaiki kami di masa hadapan.


raya kali ni juga adakan rimbunan kasih, program menyerahkan freshers kepada keluarga angkat. ooh, teringat lagi yang abang angkatku dah pulang. memang banyak kenangan bersama dengan keluarga angkat dulu antaranya mengangkat almari yang besar. haha, kejam kejam, tapi takpe, itulah bagaimana ukhwah kami keluarga angkat terbentuk ;-)


taknak cite banyak kot, layan je la gambar yang banyak ni.

kekeke!



buat kat church ok ;)



daftar daftar


ramai sehingga ada yang takley duduk


kami wondergirl


kami wonderboy





kami wonder pet..ehhh


yang baju hijau tengah skodeng tu nama dia pisang


sapa la tengah berucap masa ni ya




cakap sorang2 ok



antara brother2 post grade yang datang



makan makan!



cousemate ;-)


senior yg bakal meninggalkan sheffield tahun depan


'pekerja' belakang dan depan tabir


saja nak ambik gambar beramai-ramai


lagiiii ramaiiii


berjuta-juta lemon terima kasih kepada

~yang sudi bawa potluk
~yang penat2 susuh church ni
~yang bekerja di belakang tabir
~yang membuat persembahan
~abang2 n akak2 postgrade

DAN

kepada semua yang memeriahkan raya@smsa!!


nota kaki : esok nak pergi berkhemah!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

49 comments:

Jard The Great said...

mcm rupa perdana menteri la gmbr akhir tu.. ehehe

Lifesaver said...

tu ke gmbr presiden??ish3..hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hamboi2...
pic yg last sekali....
hencem...!

kekekkekkeke

chipsmore said...

napa gamba semua besar gilaaa sampai keluar skrin laptop??? :D

ZARA 札拉 said...

bestnya!!

=)

eh, nak gi berkhemah katne Joe?

et said...

hehehe..mr joe ek pengarah prog? ^^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

festime tgk joe snyum nampak gg bagai=)

qyla said...

joe.

berkhemah kat mana plak??

kat sana best ke berkelah.

joe..

ko cute pakai baju melayu..siap sampin lagi.


;D

Sitisifir10 said...

:) dah hujung sangat syawal pun nak wish kan... dok jauh2 kene la masak sendiri..nnt balik malaysia, sah2 buli mak masak ekkk

niesz said...

wah!meriah nyer..suke tgk..
mesti syok abis kan..

+akufobia+ said...

aa.bestnya.kenal iqbal+tawfiq?kawan ku tu.diorang ada datang tak?

Eazy Izzuddin said...

maaf lame tidak menyinggah...
hik3...
=D

wah!
meriah!
ops
cam same
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

maaf lame tidak menyinggah...
hik3...
=D

Eazy Izzuddin said...

maaf lame tidak menyinggah...
hik3...
=D

wah!
meriah!
bju hamper smae
hehe
xD

ChiLaBaey's said...

Ada gaya pemimping terbilang... hehehe....

ezzati said...

meriahnyee raye..jeles.. :p

Mohd Shahnom Ismail said...

tahniah tuan Pres, komitis, dan ahli smsa yg lain
teruskan usaha memasyarakatkan rakyat malaysia :)

selamat ber FC
jadikan FC satu tradisi..

IxoR@ said...

Raya kat saa pun best gak...meriah gak....

;D

*hensem berbaju melayu...auuww!!!

Manusia said...

asal kerusi depan takde orang..hehe

+akufobia+ said...

mu pengerusi majlis ke?

joegrimjow said...

@8031917035399370181.0
lalala~

joegrimjow said...

@1895210066190501866.0
x x x
taun lepas ye r
huhu

joegrimjow said...

@7831531877015451837.0
bese la
semua malu

joegrimjow said...

@3780741480505834415.0
mesti la meriah
huuhu

joegrimjow said...

@2737395617197389410.0
rindukan sha sha la
;(

sophie said...

presiden ke ny?? wow hebat!! gmbr last menarek cam guru besar lak..

Encik Azizan said...

bole thn kemeriahnnya..

nadia said...

meriah ;)

tp msia lg meriah ;D

Framestone said...

peh hensem gitew...
beraya katekan...

out of topic--> mmg susah pun... pe2 pun dorg berusaha...kite pula hanya mampu mendoakan je... ade teu ade la.. klu xde tue bukan rezeki dorg la kan

www.broframestone.com

cik intan (◡‿◡✿) said...

.eh, boleh ek wt dlm church?
.x dek hall laen ke kt sane?

~0~ said...

salam
hehehe,,meriah jugak..

miSs siv said...

best!!
nak ikut camping~
=P

Cik Akma said...

heuehue kem salam kat senior2 eh mwahahahha :D

geeds said...

ouh.
foods!
more foods!
potluck best!
da lme xbuat those potluck thing with the friends.
ble nk abis berye???
haha. ;p

BabyJane[The Juliet] said...

u nampak kurus
hahaha diet?
:)

Sharif John said...

Meriah jgk bro...

Da' daffodil D said...

1. wonderboys sume capang..comel2!!
2. presiden nye siapekah? kamukah joe?
3. next year nak amik masters kat sheffield lah gini..nyeh3

moment said...

pic senior tu.. lelaki, yg blah kiri sekali berjaya mencuri iris mata ku.. smpi aku cari dia kt pic2 yg seterusnya.. kikiki

Ivy Metaga said...

best juga yer buat aktviti macam ni, bole berkumpul bersama2..

satu soalan je:

kenapa enchek joe makin kurus?? lalalala..., posing dalam gambar terakhir tu cam calon menantu pilihan ibu2 di malaysia hehehehe....:p

+akufobia+ said...

salam mr president.keke.

ha chemo said...

c0meiiiii:p

||| PöJìé PööH ||| said...

amboii meriah!!
1st time tgok org beraya kat church!
hhohoooO!

SuFy said...

ada gambar hairul adhan jg?hurm...btw pic paling bawah sgt menggugat kalbu..kekekekekkk!!!

misz beauty said...

anak sape lah yg ensem tuh.....;-p

selamat berkhemah...=D

farhana said...

gmbr last tu comel ;)

CONNIE said...

gambr senior y bakal meninggalkn sheffield tu cm familiar la. the one with blue bju kurung tu kak zatil ke? ke slh org.lalala~

beside her y specky tu from kolej mara serembn ke?

piNky LuCiA said...

joe kenapa ko kurus kering sekrg? ko diet yang amat ke joe?

Hayatito said...

mata sebelah kiri mmg sepet ke bila tgkp gmbr?
ke anda yg kedip mata?
*wink2*

Hafiz said...

salam..saja melawat blog2 org len..
herm, cantik gambar2 kt yang penulis blog ni tgkap..guna kamera apa ni? ;-)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW