Share

hi hi NOVEMBER

INI ENTRY DI rePUBLISH


ini satu lagi nukilan mengenai kehidupan penulis pada hari ini. nak cari yang bermotivasi, bukan kat entry ni. pheiwww... penat!


pejam celik


dah novermber dah sekarang kan? hurmm, semalam baru rasa 1 oktober, dah masuk novermber dah sekarang. cepat betul masa berlalu. harap bulan oktober akan terus jadi memori untuk dikenang... ???



Malaysian Game


sebenarnya di UK ini begitu banyak malaysian game. malaysian game ini adalah anjuran persatuan malaysia dia sesebuah universiti untuk rakyat malaysia sahaja. (bapak nasionalism..haha)



biasanya nottingham akan mulakan dulu dan diikuti dengan universiti-universiti lain. contohnya malaysian game 2 minggu lagi adalah di liverpool. ooh, boleh la tengok anfield nanti ;-)
(kalah lagi semalam... aiyoyoyo)



masuk bertanding



nott game ada chess, so bolehla ku masuk. nak main bola, memang tak dapat la sebab bukan kaki bola sangat. bab mainan otak ni, boleh la layan sikit-sikit. so tahun ni masuk lagi chess. tahun lepas masuk semi je, tahun ni masuk final!! ooo yeaaahh. dapatlah hadiah saguhati je sebab tak menang masa final. tak pe, tahun depan ada lagi !


brother ni la menang no 1, student phd, patut la kan? (alasan..haha)




sheffield game


sheffield biasanya akan buat sebagai penutup malaysian game. kali ni pada 28 february 2010. yeahh, jemput-jemput la datang sheffield ramai-rami. kita ber weekend di sheffield, istimewanya sheffield game, kiteorang buat weekend at sheffield. sabtu buat sheffield game, keesokkannya buat nasyeed. tahun ni in team datang sebagai artis jemputan. jom datang sini!!



minggu yang pack



minggu ni memang pack. ni baru je balik dari notts, esok mungkin ke manchester ada program dengan menteri. ishh, sebut menteri ni takut plak. ni nak tido la ni harap-harap bangun esok english dah fluent untuk present kat dia. lalala. petang esok ada main ping pong, harap-harap sempat la balik untuk main ping pong plak. wahhh, pack pack. ok la, nak tido dulu. harap bangun esok dengan semangat waja yang tingggi!!!

















nota kaki : setiap kali weekend, pengunjung ke blog ni mesti turun. blog anda macam mana?bagus la tu, ambil peluang hujung minggu ni bersama keluarga tersayang ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

43 comments:

Hayatito said...

penat otak ye bang?
=))

mrnang?

vanillamilkshake said...

wuuu...
tahniah2. cayalah!

miSs siv said...

congrates dude!

mier@merr said...

okeh2...blk nnti hapdet yer.. :)

told la hejauw said...

hoh tahniah2.. smpi skang ak xpndi main chess :)

hasni said...

tahniah
all da best ya tuk next round:-)

lea said...

nice view

:)

fathiahRAIHANA said...

erk
da bkurun ta men chess

gudluck neway:):)

chipsmore said...

tahniah kerana masuk final ;)

Afzainizam said...

Salam dari kami
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

salam ziarah... jauh nya perjalanan luas pemandangan....

jauh di mata tapi di hati jangan...

jauh nun jauh di sana...

biarlah ingatan kamu masih di bumi Malaysia

miSs siv said...

joe.
aku call dila td. tetibe tercakap pasal ko.
hahah

miSs siv said...

ko kasi duit, nty aku pi sane ok?
hahaha

joegrimjow said...

da bes da gamenye ;)

joegrimjow said...

bagi duit?
ku tak sekaya itu ;)

farah said...

bestnyer padat dgn aktiviti.

Kujie said...

baca entri ni terus cari youtube November Rain – Guns N’ Roses Ft. Sir Elton John


mmg tgh hujan pun skrg :p

rhapsody LiN said...

bes je.. bgus2.. healthy body makes a healthy mind.
:)

catz_mafia said...

Joe,
Main chess.. dasat2.. game dam aji takde ke? hehehe..

ayin jemin said...

wisadunkie xpg.dia kata xbest.lalala

ezzati said...

samalaa..kalo wat n3 weken je ciput je yg mengunjung..siyes

Jard The Great said...

hehe.. weekend adalah tuk bersukaria atau utk berduka sbb tak wat keje.. =p

hasni said...

huhu
mls tol
time weekend la nak berblog
time tula xrmi y update:-(

Just_najmiE said...

wow, sgt pack.. nak jumpa menteri apa nih?..

tgk la, klau duit masyuk sket, nnt sy wat lawatan ke sana k, n joe jd pemandu pelancong.. leh?.. hehehe..

cinta dan lirik said...

same je dgn aku..weekend, mesti agak turun sket...

Da' daffodil D said...

uiks, masuk final tu..tahniah! wish u all the best. :)

Farhana said...

Hurrmm.. Oktober bnyk tragedi.. Mmg utk dikenang.. ;)

Menteri ape tu?? Perdana menteri? Hehehe.. Kat sane takde ke congkak ke, batu seremban ke??? Haiyooo.. Itu baru malaysian game.. Ngehehe.. ;p

kawie2020 said...

memang best ade aktiviti on weekend...

joegrimjow said...

batu seremban pon ada
hehe

joegrimjow said...

weekend mmg xde org
haha
nasib badan

Lucy Angel said...

kalah dan menang adat pertandingan kan.. takpe, thun depan ada lagi. bak kata org Iban: Agi Idup, Agi Ngelaban. Selagi nyawa dikandung badan, tak kenal erti mengalah.. yezzerr.. (^_^)V

Fatt Chin Choy said...

semua rakyat malaysia ker yg lepak kat dataran menghijau tu

sharamli said...

hujung minggu la rsnya ad ms nk bkk bl0g p0n..ari laen seb0k ngn klas..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

november yg menggerunkan coz exam.


dan


november yg mengesyokkkan. my bedday~

piNky LuCiA said...

aku tak pernah tahu pun macam mana nak main chess..hehehe

::cik kikiLaLa:: said...

sonok ea marantau~ teringin jugakla..

sarah-al-idrus said...

yep blog aku pon sama.hjg minggu saja blog rating turun gila.wei awat gambar kecik.guna hat baru pnya editor kat posting tu kan leh ubah saiz.

|arieza| said...

laa dak sheffield ke? i came to notts jugak yestrday. jz for d foods! hahahah too bad!!! hahaha...

shinawawa eyenie said...

november meninggalkan oktober yg pnuh kesdihan dlm dirini...mungkin setiap saat perlu dhrgai..

shinawawa eyenie said...

layout kosong jer..hehe..bl nk tukar yg elegan+cntik..
simple jer..

fndrocka said...

betul betul betul..pengunjung blog aku pun akan kurang 50 peratus time sabtu ahad..sebab tak pi ofis kut.kebnayakkan guua internet kat ofis

Lifesaver said...

tgk org main chess serius je..takde ke gelak2???tak fun la

eyena said...

tak berapa nak perasan sgt ramai ke tak pengunjung sbb memang tak ramai sejak dari mula pon..

paling banyak 30 org sehari. paling sikit 1 org.. aku laa tu melawat blog sendiri..hahahaha

aty said...

saw u at notts..
tp xingt ur name..
hoho..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW