Share

mencari sifu yang macho@comel

semalam ada terfikir nak ubah rumah. bukan apa, terinstall satu application yang tak boleh nak di delete, menyemak di blog jadi terpaksa ubah layout baru.


tuu laaa


jangan duk mandai-mandai nak ubah, nanti jadi macam ni. banyak masa diambil sebab nak cari rumah yang baru ni, hasilnya rumah hijau inilah yang dapat. lalala~


kejap je


aku bercadang nak ambik satu lay out yang memang dah takkan ubah-ubah dah. da sampai masanya untuk ada satu rumah tetap. asyik pindah randah je, tak profesional langsung. dan lay out macam ni walaupun sejuk mata memandang, takkan jadi rumah stabilku. huhu


mencari dan meraba-raba


disini nak cari, sesiapa yang PRO dan HEBAT dalam membuat website, untuk menjadi cikgu padaku. hehe, zaman maju dah ni, murid plak yang cari cikgu. sesiapa yang memenuhi kriteria-kriteria di bawah, boleh la offerkan diri ok


kriteria-kriteria

1) rasanya diri professional dalam berblog@website
2) mahir dalam html html ni. xtml ke apa bendanya. dan sebarang tml tml lagi
3) pro dalam hosting hosting (nak beli hosting sebab orang duk sibuk pakai hosting, tapi tak tahu ape pekdah dia)
4) peramah dan tak mudah melenting bila ditanya
5) memang hobi ajar orang pasal internet ni
6) pernah ajar orang, kire bonus
7) kalau anda perempuan dan rasa comel, juga bonus (lalala~)


sebab aku pun sebuk dan tak banyak nak luangkan masa (kalau banyak masa dah lama dah beli ebook belajar sendiri) jadi proses belajarnya macam ni


belajar di ym atau skype atau msn
3 - 5 jam sepanjang tempoh seminggu
rm10 sejam
masa boleh dirunding


ok la kan, nak bagi banyak-banyak tak mampu oden. kalau kerja kat pizza pun yang lepas spm, dapat 6 ringgit je sejam, ku offer rm 10 sejam ni, ok la kot. yang berminat, boleh emailkan kepadaku, joegrimjow@gmail.com. detail kita boleh bincang kat email ek. huhu


aku seorang anak murid yang bagus. jadi jangan risau sapa-sapa nak jadi sifuku, ku takkan cepat merajuk. cuma nanti janganlah marah-marah, nanti ku menangis takde sapa nak pujuk (gila gedik!)


nota kaki : 350 350 350

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hijau...

sedap mata memandang

tak mo lagi berada dalam kegelapan

hehhehe

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

{lumut} said...

smart jugak ni joe.
simple. n x serabut.
bagus ramai yang makin maju..
joe lepas kau dah jmpe sifu tuh..
kau pas kat aku plak..
aku pon nak tusyen.
cuti balik mesia nak renovate umah.
kehkehkeh

miss lolly said...

joe. template yg dulu lagi nice oh!~


tangkap nuff joe~

Tirana said...

Wallaaa..rumah baru ni pun cantik gak..hijau..sejuk mata memandang

Solehah said...

eh..dah belajar nanti ajar akak pulak ya..akak bayar kamu rm5 sejam..hehe..

NUai said...

huhuu..
~patutlah lain mcm je aku tengok blog ko ni. hahhaaa.. baru rupanya..

~sorri joe tak dapat nak tolong aku pun cm ko juga asyik berpindah randah.. huhuhuu.. ^^

misz beauty said...

hohoh.... saya taw bab html2 nih pun basic jerk carik dalam tenet.... nak mengajor memang semput lah jawabnye... tapi nak tanye sikit2 bley lah dan mampu menjawab sekadar yang tahu.... ihiks....=D

gud luck joe...

nota kaki*da biase nengok u unye blog kaler itam rase laen mcm lak bile tukor kaler nih... heheheee ;-p

aLeen aVriL said...

salam joe...
waaa..da tuka layout..
cntet ler jugak...
xserabut cm yg previous tuh...
(aiseh)...

huhuhu..
hi joew Selamat pagik n salam...(mengikut waktu mesia okei)

atle ♥ waT¡e said...

ati pun ingat nk tukar umah...cari² x jumpe lg yg berkenan...dh busan dgn yg sedia ada..hehe

mamai said...

hijau ini memdamaikan nice boleh copy nie

Hayatito said...

gila comel layout

nursarah87 said...

aku lagi suka rumah lama ko...

ZARA 札拉 said...

mak aii!!

RM 10 sekali ajar~

syiok sungguh~

malangnya aku kurang memenuhi sebab sudah ketandusan waktu~aku kurang nombor 3 dan 7~

=[

atiQah adNan said...

aip... mane joegrimjow?
huh kan best letak name penUh..
hee~

Ivy Metaga said...

wah rumah baru...

DilOt said...

aku pun tukar layout...hehe...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

woah!! rm10 sejam tu byk tu!! untung la pakar2 web designer ni. kalo ct? xdapek nk nolong. hehe

saypOOL rafhtello said...

mendamaikan color hijau..
nice.. ;p

kasmin said...

fuhh.. abe joe ruponyos.. saing lamo.. hahaha... ada perkembangan neh... ne kmu pkai blogspot platform neh... bek kmu tuko platform wordpress.. sbb aku rase wordpress platform lg ok ma... cam aku punya la.. haha.. ok roger..

Hazzy Ishak said...

tak cukup lah kriteria tu...huhu

Lun said...

layout ni nmpak tenang, x mcm layout lama

ezhan_artwork said...

nak contact bleh email je sy.
ezhan_09@yahoo.com
tak pon add je kat facebook gune email ni... boleh tinggalkan msej kat fb.



owner
ezhan-artwork

Encik Azizan said...

syg x berkebolehan...

farah said...

warna hijau nie comel

nampak sejuk je mata memandang.

:)

green said...

my lecturer..
www.cyza.us

cadangan je..

et said...

uuu..nk komen skrg pop-up je ek..xyah tgg loading tuka page cam dlu..maju2..oke..abaikn..

kalu la hebat dan pandai nnt..mr joe ley la share ngn ktorg lak..kan2?? keh3~

Lifesaver said...

aku nak!aku nak!perlu bayaran?

sharamli said...

ajin jugak erk tukar2 ni....hu3

mireya said...

nanti carik rumah yang lovely lovely okeeyyyy,
and and comel and and elegant.

sbb yang ni pun dah best da just simple je.

heh sorry la i x reti bab2 techies ni kalau xmesti da bole ajar daa. HAHA LOL ;P

Firol said...

Masuk je..wah baru aaaaa

piNky LuCiA said...

waa... offer yg lumayan.. tapi aku tak pro.. ruginya aku.. huhu

chipsmore said...

gedik betollllllllllllll....haha :D

Ftyyhahh said...

salam, haha. ape la. kalau comel tu bonus eeh. aku leh. haha.

cantik lyt br nih.

nobuta said...

tak dapat den nak tolong..
gua pon masih meraba lagi huhu

miSs siv said...

wah!
nasib baik aku tak pandai mende alah nih.
hahaha

aku punye layout pun cik intan yg tolong..
=p

kalo nangis, aku tlg pujukkan.
mau?
=D

green said...

leh try rohaizad.com
hr tu br je die dtg utm..
ckp pasal blog
die pernah tawar service personal coaching..
something cm tu aa..

better tanya..


p/s: ini sekadar cadangan juge

Fatt Chin Choy said...

aku x pandai
melepas!

sophie said...

hijau ny cantekkkkk!!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW