Share

tabahnya seorang lelaki

nak jugak post entry ni

haha
skarang da pukul 12.41 malam
baru pulang dari main futsal tadi
walaupun kalah
ku score 2 biji ok
hehe

ok ok
bukan pasal ni nak update
pasal lain

pasal abangku yang ke2
sekarang kakak iparku mengandung anak ke5
rezeki allah
banyak betul


ehh
bukan nak cakap pasal subur ke tak subur ni
nak cakap
abang dan kakak iparku keluar tadi
baru je keluar
tahu kemana?


ke kfc


buat apa?
tetibe akak ipar aku ngidam nak makan kfc
baiiiiiikkkkk punyaaaaaa


tabah ya suami
yang gatal nak kawen
pastikan benda2 camni ley handle
;-)




jangan cakap adik dia pengedar herbalife abang dia boleh kurus
semua tu terletak pada diri masing-masing
lepas raya ni dia cakap nak start program herbalife
suka-suka ;-)







nota kaki : sakit perut melanda. kali ke5 dah keluar masuk tandas....

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

19 comments:

et said...

semua llk? ley antar g bjihad nnt...gud2~ ^^
rezki mrk..

Akmar Anuar said...

haha.
fes time dengar orang mengidam nak makan kfc..
canggih btol akak ipar kau eh??
harap2 no. 5 tu anak ppuan..yang lain tu sume boy kan?

misz A.C.C.A said...

nak cari a daddy in a hubby lols...
lelaki kna tabah, perempuan kna 10 x tabahnye...
semua kna tabah n kuat!

acik ayu said...

tabah jugek wahai isteri bila kne pregnant byk2 kali. ahaha

ayin jemin said...

wa...suami idaman wanita..hehehe

Noor said...

itu la untungnyer pompuan ngandung...kalo tgh malam nak makan kfc pun, laki kena layan...
hahhaa...sik baik kfc skang 24 jam...

||alis|| said...

salam..

wa.. sume hero laa... doa2 kali nih biar gegurl plak eh.. umi ada laa kawan nnt, tolong umi masak kat dapur :)

Ivy Metaga said...

anak laki yg chomel2 semua nya...

yer dgr tu para2 lelaki yg bakal2 jadik bapa, sila bersedia mendgr permintaan ibu2 mengandung heheehe

{lumut} said...

lepas ni abg makan herbalife mesti lg tabah.hehe..

comel2 ank buah kau.rase nak picit2 je.geramnye.

joegrimjow said...

@2642313378316224141.0
jihad yg hebat

joegrimjow said...

@7554331069572147126.0
pernah denga org ngidam kat aussie kfc pon ada

joegrimjow said...

@7640260239856772597.0
picit la
dah puas da picit2 dieorg
hehe

joegrimjow said...

@8009541822280137.0
l;u bukan 24 jam
ley la bg alasan
heee

Framestone said...

apa bnde yg ko makan ek....
he..23x ke perut cepat memproses coz dah sebulan xberkerja he...23x

ok la tue nk kfc...klu nk makan bnde yang kedai tutup time bulan raya nie cam mne... semua tue dugaan...

so, kite as lelaki nie kne la sentiasa bersedia..if sayang bini la kan....

www.broframestone.com

farah said...

makan banyak sgt,
sbb tu sakit perut.

:D

sI tEDI said...

Suami mithali..

kalau suami lain yg tak penyabar.. lantak kaulah nak mengidam apa pun...

ardinihumaira said...

herbalife? wow! suker bangat sama herbalife. sedop!

Lifesaver said...

sakit perut..akibat makan kfc??

misz beauty said...

sedondon jerk kan... =)

ok gak tu ke 5... my untie ari tu jumpe kat ipoh tgh pregnant yg no 6... ihiks...=D

nota kaki* elok2 je kan.. kakak awk pregnant yg ke 5, awk pegi toilet 5 kali... ahahaaa

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW