Share

entry contest 3 : gemuk buatku kaya

entry asal ada disini : http://www.joegrimjow.com/2009/04/gemuk-buat-aku-kaya.html
kumpul soalan ini bersama 4 soalan lain untuk memenangi hadiah TEPAT pengomen ke10 dengan jawapan tepat akan memenangi hadiah CEPAT komen je entry bawah ini dan berpeluang mendapat hadiah RAPAT semoga berjaya!!!



~~~~~~~




entry kali ini bentuknya serius


ramai yang tak tau pasal aku dulu, aku dulu orangnya gemuk. aku tidak suka dan tidak tahu mengapa badan aku cepat je naik. makan skit tapi naik banyak. susah bagiku untuk turunkan berat badan. tak percaya? ini gambar aku ambil di litar sepang bulan march 2008 (kira-kira staun yang lalu)


-chubby chubby, geram nak peluk-

gemuk kan? memang pun. itulah aku!!
muka bulat
perut saiz 35, mengandung 3 bulan
pipi tembam, setembam ahli sumo

oowwh
comelnye aku ketika itu
mesti ramai yang ingin memeluk

dengan macam ni mmg haram orang akan cakap aku hensem. yang nak jaga hati pun, "bukan gemuk, chubby je"
arghhhhhh
aku pasrah dengan aku yang dulu


faktor aku kurus bukan sebab nak hensem ke apa, tapi pasal kesihatan. arwah ayah aku meninggal disebabkan kencing manis, dan genetik itu aku ada. pentingnya kesihatan untuk dijaga. tambah2 viseral fat (nanti aku bagitau kemudian) aku 11 ketika itu.




classmate aku kenalkan aku dengan satu produk. aku try sebab ada 30 days money guarentee. tak jadi boleh makan free.



bulan pertama aku turun 6 kg
aku agak terkejut
bulan kedua lagi 3 kg
aku assume alat timbang yang rosak
bulan ketiga lagi 3 kg
total semua 12 kg dalam masa 3 bulan!!!



wow
amazing. tambah amazing lagi bila family aku turut beli. malam pertama aku dengan produk ni aku dapat untung rm 100 sebabnya 3 orang yang beli. dan yang beli aku punya family. aku pk ini produk boleh buat bisnes!!!


dipendekkan cerita, kini aku bergelar supervisor. wealthness coach. aku bukannya pakar, tapi kalau cerita pasal nak gemuk dan kesihatan, ada sedikit ilmu aku boleh kongsikan. ini bisnes mlm. tapi yang aku suka, tanpa orang bawahpun(sekarang pon still xde) before aku datang sini, aku punya income rm2000 sebulan. (tu pasal boleh buat contest) memang aku suka.



yang aku suka bukan duit
tapi bila orang cakap terima kasih tyme dieorg dah kurus




setakat ni memang lebih 20 orang custemer aku yang berjaya. dapat kawan, dapat keyakinan, dapat tambah income, dapat jalan2. yeeehaaaa. yang tak berjaya pun ada, tapi ada money back guarentee. tak berjaya sebab takde disiplin.



sekarang aku mencari untuk orang yang benar-benar nak jaga kesihatan (tambah atau naikkan berat badan). yang betul2! yang tidak serius aku tak mahu. bulan 6 aku balik malaysia, dan akan ku expand bisnes aku seluas2nya. ada custemer aku yang nak join bisnes, aku tahu mereka takkan rugi



kita ada teknologi, berminat dan tahu sapa2 nak turunkan berat badan, boleh ym aku di
mr_joe_smart
aku punya cuti panjang untuk berborak. tunggu apa lagi!

ini website aku
http://www.freewebs.com/fsgfe/
atau klik sini
-aku mahu sihat-

gambarku sekarang???


-rampingnya aku, auuwww-



~~~~~~~
soalan untuk entry 3 :
berapakah income penulis sebelum sambung belajar ke uk?
entry asal ada disini : http://www.joegrimjow.com/2009/04/gemuk-buat-aku-kaya.html
kumpul soalan ini bersama 4 soalan lain untuk memenangi hadiah TEPAT
pengomen ke10 dengan jawapan tepat akan memenangi hadiah CEPAT
komen je entry bawah ini dan berpeluang mendapat hadiah RAPAT semoga berjaya!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

36 comments:

neezareef said...

beza..mmg berbeza

rhapsody LiN said...

yup2!!
mmg kurus pown. adziim try pon berjaya.

smoga kaya cepatt. pastu boleh kawin. hehehe~
:p

jawapan : rm 2000
:)

Lifesaver said...

aku dulu pon gemuk joe...


income ko rm2000 sebulan

geeds said...

jwpn: RM2000

geeds said...

jwpn: RM2000

Hazzy Ishak said...

rm2000

geeds said...

haha.
ok i think i better stop all this spamming activities for now.
but it feels gud. wait, best is the right word i think.

geeds said...

anyway...how many people is entitled for a winning?
i mean, can one people win more than ones?

Jard The Great said...

eh.. skang ko jauh lagi kurus dari gmbr atas tuuu.... hoho

{lumut} said...

wwoohhh!!!
kagum gile weh...hensem2..=)
income penulis sebelum blajar kat uk??
mane nak tau??hehe
1100 kot..men tibai je.
susah2 la soalan..=p

iva saionji said...

wow income joe sebelum sambung study RM2000 sebuLan...

geeds said...

damn.
perbezaan ketara glew.
way different than u look before.

iva saionji said...

wow income joe sebelum sambung study RM2000 sebuLan...

iva saionji said...

wow income joe sebelum sambung study RM2000 sebuLan...

iva saionji said...

wow...incOme jOe before sambung stuDy RM2000...hebat jOe

iva saionji said...

wow...incOme jOe before sambung stuDy RM2000...hebat jOe

iva saionji said...

wow...incOme jOe before sambung stuDy RM2000...hebat jOe

Mr K said...

Hmm...
Seriously, aku pun 'chubby' cam kau gak.. Tapi kurang sket.

Tapi kalu boleh aku mmg nak kurangkan abis..

Agak2 kau, duit yang aku perlukan untuk beli and stick ngan produk ni.

stokis kat melaka or kuantan ada tak?

al-Wann said...

wah mmg beza giler ko bro dulu n skg..ko ade produk naikkan berat bdan x?he2..

misz beauty said...

Jawapan untuk entry kali nih = RM2000

hahah.... men jawab jerk... baca sampai abis tp agak keliru ckit so jawab pe yang ada depan mata... hokay kan??? =D

misz beauty said...

psssttt... pict mancing tu nampak macho gilak!! ahaks...;-)

~effa~ said...

cik effa nk jwb...
rm2000 sebulan kn?
hihihi...
yes...
tepat n padat...
hahaha...

wow...
income joe rm2000 sebulan sblom g uk...
skrg agak2 dh bpe income mr joe ek?
kalau cik effa nk income besa mcm mr joe bole?
hihihi....

atiQah adNan said...

rm100 je kot.. hehe

AyanaAsham said...

so kayakah kamu?

Hayatito said...

income=RM2000 sebulan..

thanks to herbalife..
dah turun 5 kg setakat ni..
dah sebulan amik..
berbaloi sangat2..
alhamdulillah
yg penting semangat kena kuat.
disiplin kena tinggi.
nak buat ape pn blh berjaya..

Ivy Metaga said...

huhu sy tak sempat tgk soalan yg lain2..hurmmm

Gadis.alaMaya said...

memang berkesan, wah wah. *post lame2 yg xsempat nk bace. heh. rm3000 ke.

Gadis.alaMaya said...

*rm2000

nurulbasyeerah said...

malaysia next top billionaire in da making..
besznyer dpt kurus..
huhu..

olin said...

rm2100.

sharamli said...

jauh beza tuuuuuuuuuu

iva saionji said...

tadi xsempat nak komen..hehehe..tapi memang joe..yg paling penting sekali bila nak kurus nie ialah DISIPLIN...xde DISIPLIN...hanchor ar..tul tak..??dulu iva pon gila ah gemuk....tapi berkat disiplin n tuk kesihatan diri iva dapat kurangkan berat badan sebanyak 20kg..hehehe...tapi masa tuh tak mampu herbalife..

dark sengal said...

lepas try benda ni, ape effect dye??
mcm slalu nk buang air besar ke?? ape ke..

joegrimjow said...

@1246237364346821522.0
jawapan salah
hehe

naa-chan said...

camne nak try nih.
Nak kurus gak arr...

Anonymous said...

anda tetap chomel!! haha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW