Share

cinta pertama

hehe
sorry,
ni cerita lapuk sempena aidilfitri
nampaknya ku update raya seperti ini je la kan
layan je la
takde orang online sangat pun sekarang
sabarrr je la


yang ni kisah cinta pertama abang sulongku
dah cerita dah dulu
kot kot termiss
jadi ku cerita balik


abang sulongku amek medic
dia memang tak tahu menahu nak kapel2 ni
aku yang masih budak kecik ketika itu boleh nampak ok



entah macam mana
gadis dari uia ni ley terpikat dengan abangku
akak iparku ni kawan baik dengan akak ku yang juga uia masa tu
kire adik promote abang la ni kan?
haha


aku?
sapa nak promote?
nasib si adik bongsu...
takkan akakku pula
kawan dia mesti lebey tua dari ku..


ok
balik cite tadi
best kawen dengan cinta pertama ni
hanya orang yang alami nya sahaja tahu
ku tak tahu


sebab?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ku tak kawen lagi
mana lah tahu
lalala


apa-apa pun
semoga keluarga abang sulongku ni bahagia selalu
ooh
princess-princess aka anak sdareku ni
begitu pandai meng'kikis papa joe die


cha n yee bee nak apa papa joe belikan balik nanti?
2 2 jawab
alat make up


ooh
anak2 sekarang
;-)



abangku dulu hensem
sebab tu akak iparku tertarik kot
tapi seyes
gemok buat orang jadi tak hensem!!!

tengok taktik abangku tu
sediakan beg besar2 kat anak sdare
motif?
suruh kutip duit raya banyak2 ;-)



nota kaki : korang cepat2 lah update ooh!!




Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

Kejora Yg Malap said...

cinta?? susah nak tafsir..hmmmm

HEMY said...

hehehe..comey2 anak diaaaa

Nazra~ said...

taktik tu..kaler shining. nnti org trpandang beg pink yg dipakai ngn baju biru, mesti org automatic tringat duet raya tak kasi lg ^__^

aRaBeLLa said...

ahaks nak tgk laki da kawen ke belom check kat perutnye..ekekekk

Ivy Metaga said...

hahaha..adeh mau ketawa jak part motif beg besar, bole simpan duit2 raya tu, dan anak2 dia mmg chomel...moga bahagia selalu...=)

sy suka tgk budak2 kecik memakai baju melayu dan berbaju kurung, geram tgk, sgt2 chomel, yg bersamping tu lagi chomel hehhe..sb kecik je baju2 mereka haha...

Akmar Anuar said...

beruntung ada orang nak jodohkan kita ni...
ape lagi joe, ko leh minta tolong klasmate ppuan yg tolong ko...blind date ke..group date ke...hahaha..JOE GI BLIND DATE???????????

nurain said...

haha..ko nampak sangat bosan.same ngan aku.penat efresh tunggu blogger lain hapdate..


*sigh*

p/s: aku pun teringin nak kawin dengan cinta pertama, tapi banyak kali bercinta pun tak lekat.

ayin jemin said...

bestnya cerita abg kmu ni joe..:)

LotsOfLove-Pearls said...

Hye Joe..
Mm..
samalah kita, menanti kwn2 update blog..
mood xder jer semuanya xder update.
sabar jek ar..

Mm..
Kakak ipar u memang chanteQ..
anak2 cute jer..

Selamat menanti kwn2 update blog dorang.
Penantian ni kena sabar jak..

atty's said...

salam joe..selamat hari raya..
lom ade mood nak update blog..kepenatan...

teamdakwah said...

well..cinta pertama bersama suami tu lebih indah wei..jgn cinta bagai nak rak dengan 1st love..last2 xjadi suami..mau setahun menangis..huhu..arios

Mr PenyuBiru said...

joe, Slmt Hr Ry Mf Zhr Btn ya... :)

joegrimjow said...

@3469328693160842540.0
senang je klu paham
;-)

joegrimjow said...

@4095898254296661808.0
kaler shining ek?
haha
btol3

joegrimjow said...

@7259345058029583721.0
eh eh
p je klu org ajak
hehe

joegrimjow said...

@96672444941491907.0
anak sdare memang comey2
hehe

joegrimjow said...

@5664015012832992801.0
harap2 xjadi la camtu
huhu

Framestone said...

out of topic--> he..23x bukan pasl hp la.. tgh ramai user complain pasl celcom nie..kat facebook kau… tgh hot pasl celcom la nie….

fq said...

cinta?
cinta itu bes...
hehehehe...

et said...

ahahaa..bijak idea gne beg besar tuh..nnt2 da dewase n ade anak, nk praktikkn plak..hoho~

'AQILAH said...

gemuk hensem. aku suka laki gemuk..:)

dah update pasal nenek jah.

cinte pertama, macam mane agaknye...nak rase juge..hee

joegrimjow said...

@7482243957324348329.0
yg berguna kita praktikkan

░♥si lampu neon♥░ said...

ko da gatal nak kawen ni joe. hehehe. kawan2 aku banyak cikgu. mau? =P

Lifesaver said...

comel anak yg dia dukung tu!

misz beauty said...

ihiks... siot jerk kutuk abg sendirik... baur mintak maaf je kan??? ;-p

siyes anak dier yg tgh tdo tu shomel... tibe2 cam nak anak cepat lak...;-p bagus idea dier sediakan beg utk anak2 dier....=)

nota kaki* cinta pertama chenta monkey.. huhuhuuu;-p

piNky LuCiA said...

aku suka org tembam..chubby.. comel je.. hehehe.. may be sbb aku kurus kot.. =P

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW