Share

ayam panggang untuk 53 penyertaan


semua tahu akan jarangnya ku online sekarang. bukan tak mahu, tapi terpaksa. musim exam sepatutnya ku tinggalkan terus aan dunia blog, tapi hatiku kuat memberontak untuk update apa yang patut. kalau tidak, tidak tenteram hatiku ini.


berkenaan dengan contest, ku amat-amat berterima kasih kepada lima puluh tiga blogger yang mengambil bahagaia. wahhh, unexpected!! ku sangka adalah 20 ke 30 orang yang akan masuk, ni dah melebihi 50. terharu tak terkata.

terima kasih

terima kasih

terima kasih


tiada ungkapan dapat ku bagi, hanya ini sahaja yang mampu ku ucapkan!


bercakap dengan bab pemarkahan, ku akan tanda selepas ku habis exam.... jangan marah. memang keadaan ku terdesak. ku terpaksa mungkir janji dengan mengatakan untuk result tahu sebelum 28hb... wah, ku memang tak sempat. minta maaf banyak-banyak!


lepas sahaja habis exam nanti, ku akan tanda cepat-cepat. jangan runsing, memang sempat ku bagitau sebelum habis exam result siapakah pemenang! ku punyai banyak masa nanti.


ku telah baca beberapa entry, memang ada yang menarik. niat asal untuk contest ini adalah mengenal kamu dengan lebih rapat ku rasa tercapai objektifnya. ada kisah sedih, gembira dan macam-macam lagi. yang penting


kita semua pemenang, tiada pengalah


hadiah seperti dulu, takkan berubah. kalau berubah pun, mungkin akan lebih specel. baju man u memang ada banyak ni. 20 lebih! mungkin ku bagi saguhati sampai 20?? tunggu dan lihat.


ku tahu ramai yang tak puas hati. untuk mengubat hati yang resah. ku bagi ayam ni untuk kamu yang menjayakan contestku!!


jangan terkejut melihat gambar
hanya gambar seekor ayam
yang sudah selamat di grill

siapa yang masak?
agak-agaknya lah sape??

ni lah dia 53 penyertaan yang masuk dan sah!
ayam ni kita kerat 53
lalala~

1-http://sweetdarling79.com/2009/05/08/kisah-memori-kamu-yang-kamu-ingat-contest/

2-http://nahartini.blogspot.com/2009/05/re-new-entry-untuk-contest-joe.html

3-http://theroozu.blogspot.com/2009/04/contest-diumumkan-macam-mana-pertama.html

4-http://noridayumz.blogspot.com/2009/05/contest-kucing-itu-memilukan-hati-saya.html


5-http://nurfarhanaabdullah.blogspot.com/2009/05/mamat-gula-gula-mentransformasi-diriku.html

6-http://jockojourney.blogspot.com/2009/05/entry-for-contest-kenangan-aku.html

7-http://izzi-income.blogspot.com/2009/04/suatu-amanah.html

8-http://musicgraphy.blogspot.com/2009/05/based-on-true-story.html

9-http://lili-precious.blogspot.com/2009/05/dalam-lipatan-memori.html


10-http://tuntungkita.blogspot.com/2009/05/skuba.html

11-http://seindah-pelangi-pagi.blogspot.com/2009/04/universitisek-rendah.html

12-http://dilahdilot.blogspot.com/2009/05/hati-hati-nanti-terlepas-lg.html

13-http://gadismawarhitam.blogspot.com/2009/05/contest.html

14-http://merepeksematamata.blogspot.com/2009/05/aku-jadi-sedih.html

15-http://hanyauntukcontest.blogspot.com/2009/05/syarat-untuk-contest-ni-kata-encik-joe.html

16-http://capiqalicious.blogspot.com/2009/05/cinta-untuk-joe.html

17-http://gigagurlz.blogspot.com/2009/05/kerna-20-mei-begitu-bermakna-sticky.html

18-http://zacksygfaiz.blogspot.com/2009/04/moga-tenang-di-sana.html

19-http://mummyaeesh.blogspot.com/2009/05/makhappy-mothers-day.html

20-http://mohdnasri.blogspot.com/2008/10/about-me.html

21-http://halizazulkefly.blogspot.com/2009/05/contest-by-joegrimjow.html

22-http://www.khairilafzalrozali.com/2009/05/model-iklan.html

23-http://hurulaini.net/power-rangers-reunion/

24-http://milimilo.blogspot.com/2009/05/its-all-about-journey-of-my-life.html

25-http://duniamu-duniaku.blogspot.com/2009/05/kerana-terlalu-mengada2.html

26-http://cranberrylust.blogspot.com/2009/05/mother-and-recipe-for-love-daddy-and.html

27-http://eazy-izzuddin.blogspot.com/2009/05/terlalu-istimewa-contest.html

28-http://ignorantbrat.blogspot.com/2009/05/missing-7-years-part-1.html

29-http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2009/05/ciuman-yang-terakhir-joegrimjows.html

30-http://turunaik.blogspot.com/2008/12/kisah-benar-episodxxl.html

31-http://fralyana.blogspot.com/2009/05/kenangan-cinta-pertama.html

32-http://hasnulefendi.blogspot.com/2009/05/entri-contest-utk-joegrimjow-aku-mangsa.html

33-http://nurilahi.blogspot.com/2009/05/kisah-dahulu.html

34-http://katahatidarty.blogspot.com/2009/04/anak-dara-dan-teruna-ditangkap-membuat.html


35-http://heartofblackness.blogspot.com/2009/05/aku-berterima-kasih-special-entry-for.html

36-http://bard87.blogspot.com/2009/05/saat-terakhir-bersama-mu.html


37-http://rhapsodyae.blogspot.com/2009/04/cerita-lagi.html


38-http://alismysara.blogspot.com/2009/05/eiffel-tower-itu-takkan-pernah-berubah.html

39-http://doushite-akutieka.blogspot.com/2009/05/dedicated-to-grim.html

40-http://jangan-bukak.blogspot.com/2009/05/kisah-aku-dan-ayahku.html

41-http://pinkinpink18.blogspot.com/2009/05/kali-pertama.html

42-http://jlaakimster.blogspot.com/2009/05/contest-for-joegrimjow.html

43-http://afifzainuddin.blogspot.com/2009/05/joegrimjow-contest-t-shirt-mu-untuk.html

44-http://myasefia.blogspot.com/2009/05/kenangan-semasa-form-1.html

45-http://yanadzul.blogspot.com/2009/05/sayang-mama-danish.html

46-http://emylizasharida.blogspot.com/2009/05/contest-from-joe.html


47-http://www.masviona.com/2009/05/warkah-untuk-anakanda.html


48-http://halizazulkefly.blogspot.com/2009/05/cikgu-ain.html

49-http://pimplestory.blogspot.com/2009/05/saya-bukan-peminat-man-u-tapi-saya.html


50-http://inquell.blogspot.com/2009/05/1-may-2003.html

51-http://shweetpwincess89.blogspot.com/2009/05/pom-nak-joint-contest-joegrimjow.html

52-http://aizatbest.blogspot.com/2009/05/entri-contest-blog-joegrimjow.html

53-http://miszbeauty.blogspot.com/2009/05/1st-time-contest-contest-from.html



nota kaki : masih lagi menyiapkan diri untuk 4 hari mendatang sebelum exam bermula. yang mana tak sempat ku jenguk, bukan sombong, tapi masa tidak mengizinkan







Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

60 comments:

sharamli said...

study2..

farhana said...

tape..blog ni pon memang ditulis untuk nak luahkan perasaan yg terpendam dlm hati kite..
untuk releasekan tension

x salah klo updated byk2..
hehe
rajin2 la abg joe updated blog k :)

wah exam eh, blaja btol2 k

lya said...

walaupun x masuk pertandingan
tp teringin gk na ase ayam tuh !
kerat 54 x leh ke?

Nur Farhana said...

Takpe3.. Ku tak kesah.. Exammu itu lbih pnting.. Ececeh.. Bodek plak.. Wow.. Semua pmenang, tiada pengalah.. Ku tak tahu plak wujud prkataan pngalah tu.. Hik hik hik..

Kerat 53? 54 laaa.. Untuk Mr. Faridzul satu.. Heehee.. Kalo 53 pn xpe, kita dua share laa.. Sahring is caring.. Wahhh.. Brtambah-tambah bodek ni.. Huuhuu..

Gud luck buddy for your exam.. Wish u all the best.. =)

cik erin said...

isk.
tak sempat masuk.
huwaaaa.....! T_T

miss GAZA said...

agak2nya mmg bkan joe yg masak ayam tu..
mlainkan ayam tu tak masak baru joe yg buat.
kehkehkehkeh

xpa joe,
pas exam pon xpa.
kawe x kesah..
kawe bkan masuk pongg!
ngehngehngeh

utk joe jugak,
best of luck tuk examm!
yg terbaek kudoakan utkmu..
chaiyok!
:]

Fatul Akrul Ramli said...

good luck exam bro.

sepet a.k.a zack_u said...

ya allah..ayam tu sedap...
nak nak nakkkkkkkkkk!!

Precious said...

Burp! Alhamdulillah! Tima kasih!

joegrimjow said...

ok study

Lili Puteh said...

baca saje kemudian.
itu tidak masuk exam.

study untuk exam dlu.
skola lili juga akan mula exam esok.
cikgu yg berdebar.

lili doa buat semua anak murid,
termasuk dirimu.

Lili Puteh said...

mekacih untuk ayam panggang ini.
nyummie!!

KhairiL's said...

aku berharap peserta yg no. 22 tu dpt salah satu dr hadiah yg ko tawarkan

wakaka (perasan)

DilOt said...

incik JOE...gud luck exam..
study10x..kejar cita2mu dulu...=)

Dhada said...

Bak sini ayam tuu . Kamu pegi study .

amirul said...

Salam joe,
Selamat berexam... Semoga berjaya...

Terliuq nengok ayam grill itu..:)

atty's said...

kty doakan..semoga joe..brjaya dlm exam tu..nanti lepas2 exam baru jalan2 blog tau..skrg baca buku dulu..

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

wa....ayam
sedap nyer...terliur dah nie...
heeeeee..

Lifesaver said...

study!jgn gatai2 blog..hehe

IxoR@ said...

org tak masuk contest...hanya dapat tengok je la...huhuhuhuuu...
ambik bau pun jadi la...

||alis|| said...

salam joe: alemak, ku punya lemon rosemary chicken auto publish 2-3 hari lagi :)

selamat menanda kertas yer...

jgn lupe beli pen merah bebanyak :)

Syima Syaz said...

joe..
saya takde cerita nak masuk contest tapi saya nak gak ayam tuh...

bee said...

kesian ayam tu x ada kepala...huhuh..kalo tunjuk kat aiman musty sedey ni...

bEEdLE d' bARd said...

patut la lama jek rasanya nak tunggu result contest kuar..mcm nak tunggu result exam plak..hehe

secretname said...

joe..aku mau..huhu

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

ni la penangan blog...
fuissyyy...final xm...
harap mmg betul2 final :)
best of luck..
chaiyok2!!!!

~miszirdawaty~ said...

sila study.
n jgn tensen.
haha~

norlina mohd rasid said...

hihi...
x aci..
kate kerat 53..
tp seekor semua en joe yg mkan..
kami...
dpt kerat gmbr je..hihi..

Dj Epoi said...

Sapalah yang jadik pemenang nih heheheheeheheh

Tak Sabaw nak tau!!!

Gua plak yang terlebeeeeeeey!!

Babyjane[The Juliet] said...

study
jgn on9
hahaha
:D

naqiubex said...

tahniah...

Dj Epoi said...

Ayam kat sana besar2 arrrrrrr....!!

Tak Mcam AYAM kat Malaysia...Gulp!!

aya harith said...

selamat stadi..

da bosan agknye encik joe bace owg asik soh stadi..

huhu~

xuen adyla said...

dapat ayam joe masak
terharu giler giler
joe joe ko best

ayin jemin a.k.a ain said...

musim exam kenala kurgkan online.jenguk2 kejap jak.

erm...sedap jgk aym tu. kmu masak?

:P

joegrimjow said...

akn ku fulluw nasihat ituu

mummYaeesh said...

eleh, nak citer dia masak ayam la tu pastu corner2 citer pasal contest ek?!woohoo..lalalala!

Monkey D Luffy said...

memang lumayan

shinawawa eyenie said...

stdy..~.~
cuti 3 bulan nti wak ddk jer 24 jam dpn laptop ni...hehe...
good luck...28 mei...
usaha+doa+twkal...

pink_butterfly said...

burrppppp!!!!!!!!


herkk, knyangnya....

sodapnya ayam tu joe.


msti bkn kmu yg msk kan.

CaPiQa said...

joe.. kerat 53 + 1 la..

baru best. baru mesra. ekeke..

^_^

joegrimjow said...

53 khas yg masuk jew
lalala~

hurulaini said...

lama dh x makan ayam panggang...
rasa mcm nak g kenny rogers eat ayam...haha
neway, just focus with what you should...i'm also forced to the buzy mode soon...haha

p/s: 23 is a nice no ho...haha

John Iverson said...

Salam...

Sori bro x masuk contest bro... xde masa silam yg best la... suma xbest... apapn well done utk yg mengambil bahagian

pwincess AJA said...

fuhhh.naseb xlapo.
kalo x,kesilapan tol msk blog neh.
=PPP

nt blk mesia,
siler la msk kan yg btol2 pnye eak.
xmo tgk pic.nak real.=PPP

study2.gd luck~
chaiyok3.
jgn lupa lepas dah berusaha,tawakal pada-NYA...=)))

farah said...

ayam panggang!

beshnya.

stkt tgk gambar je.

tp takleh makan.

:)

good luck joe!

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

gluck exam!

LiLacFlA said...

kalu kontez tu adiah beg ke apa ka,mesti aku join.

ala t man u tu kan, seumpama jauhari kenal manikam, aku bukan jauhari... haha

sedap ayam. post recipe cpat

babymiLosh said...

ayam itu sepertinya lazat skali!

LotsOfLove-Pearls said...

..sedap benar kulihat ayam itu..

nak sikit..

huhu..

kueh bakar said...

selamat studi

al-ikhsan said...

tatkala exam, ku tinggalkan saja blog ku berhabuk bersawang. agak pentingkan diri di situ, tapi apakan daya~

huu~

piNky LuCiA said...

waaaa.. ramainya orang masuk contest..hehe.. hadiahnya apa tu?

momentinlife said...

uhuhu 53 je? tuk kamu xde? =p

Eazy Izzuddin said...

weehehehe..
dapat mkn ayam panggang
yam2....
sodap2....
xD

Eazy Izzuddin said...

err....
cukupkah utk bhagika 53 tuh?
hiks3
dah2 exam nk dekat
study2
=P
xD

Shafie said...

tgk aym je la nmpk nye..haha

Jard The Great said...

sodapnyaaa ayam itu....

A.I.Z.A.T said...

wah, nati email ar ayan tu bro.hehe..
thanks ek bg saya msk contest ni;)

milimilo said...

tambah la hadiah saguhati sampai 20 joe..tringin betul aku baju man u made in uk tu..huhu...ayam tu nmpknye aku terlambat nak ambik..dh tgl tulang..haha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW