Share

gay atau lembut atau shemale

sepanjang aku hidup, pernah beberapa kali aku diganggu lelaki gay dan juga lembut dan juga shemale. mereka sebenarnya memerlukan kasih sayang yang lebih. yang pelik, dari jentina yang sama. aku yang memahami hati mereka memang layan kerenah mereka yang kadang-kadang cute itu.



gay
gay biasanya aku tidak layan sangat. sebab last-last mesti nak puaskan nafsu mereka. aku bab-bab nafsu ni memang tidak suka. kalau lain jentina, mungkin dengan bini adalah terbaik. tapi dengan sama jentina

eeuuuuuwwwwww

no!!! aku lelaki normal. ym aku ada yang gay. melayu ada, orang putih pun ada. macam-macam koleksi. aku pernah tengok satu website khas untuk orang-orang gay. waaahhh, mungkin itu mereka assume aku gay. eiiiwwww.


lembut.
aku paling suka lelaki lembut. abang aku dulu ada kawan yang lembut. memang sangat-sangat lembut. semua kerja perempuan die buat. basuh baju, masak-masak, kemas bilik. aku rasa beruntung kalau dapat housemate macam ni. tapi apakan daya, tidak kesampaian. lelaki lembut ini aku tidak sempat menyelami naluri sex mereka.
ada yang lembut tapi awek cun. aku pernah ada kawan macam ini. tapi ada jugak yang lembut sampai sekrang tidak ada awek. pasal ni, no komen



shemale.
waaaah, ni kira dah paling teruk. nyah! memang tukar jentina terus. buat pembedahan. yang tidak hardcore, suke main-main dengan laki. owwhh. cerita abang aku masa di kuantan, pernah di ketuk pintu cermin kereta.

"bang, 50 semalam"

owwhh, body memang matap. bukit bukau memang tersergam indah. pungggung persis seorang perempuan. tapi suara, memang sah lelaki




ada satu story yang tidak kene mengena dengan gay, lembut atau nyah. sama-sama nikmati

a : rindu kat dia lah
b : hurmmm, sapa sapa?
a : yang aku selalu bgtau tu. ntah dia suka ke x
b : ala kau, nama je romeo. jumpe awek cun. kecut
a : aku lelaki pemalu
b : jom buat adegan bahaya nak?
a : adegan apa?
b : ko buat je aku suruh, nanti soh c amek gambo. ko post kat blog, nanti die jeles la
a : ok ok, aku ikut je tau


..........

maka lahirlah gambar ini

ooh gadis blog,
ku harap mu cemburu melihat gambar ini
oohh



Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

64 comments:

shinawawa eyenie said...

walaupun dorng gay k lesbian...
kta sbgai org yg pnddikan...hruslah bg nashat k...pa2 yg ptt...
huh!spa laki 2?hehe...
gmbr sensor ni..hehe...

~Cinta Cukulet~ said...

aiyarkkk,..gambar apa yang last sekali tu..penuh kontrobesi hahahaa

shinawawa eyenie said...

rupanya wak ni romeo yg pmalu..hehe...
somga berjaya ng girl blog 2...
usaha tngga kjayaan...
hnya masa dan kesabaran membuahkan kejayaan........

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

wah!!!

aku jeles woo!!


aku sgt jeles!!

Cik Wanie said...

hurm,
bila kluar isu pasal gay,lesbian atau apa saja,
kadang2 sensetiff oooo,
hik hik hik..

what ever it is,
mereka tetap manusia yg perlu kasih sayang,
cuma kita lah yg kena pandai jaga diri kita,
tue saja,
ye ker apa yg aku ckp nie,
hik hik hik

Boo™ said...

sush kalo rmi laki maw jdk pompuan..
nnt kami pompuan2 maw kawen ngn sape..
ngeh3~

gamba tuh cm nk wt yg lam cite Eiffel I'm in luv jek..
hehe~
tp x jdik pulek lah..
keh3~

sharamli said...

kal0 kiss bru la gadis tu jeles..hu3

MuhD NoR AzyM said...

Laki ke pompuan tuh?

Siti Di Alam Fantasi said...

Np cam pelik je pic tu???
Ermmm...x cam real pun? Pe pun nk cter td ternmpk pheobe@shemale kat 7-eleven cheras nih...Dgn bf dia kot..Dasat!!

joegrimjow said...

gambo hiasan

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.sweeeetnyeeeeeeee pic yg last tuhh
.tp mcm photoshop je :-"

KhairiL's said...

romantik siot
berlatak belakang mcm tu...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

nak buat sapa jeles?
aku jeles. adoi!!!
wlaupun lakonan ttp romantik.


re:
agen apa??

Babyjane[The Juliet] said...

hahaha
u nak jeles kan siapa ni
heheh
:D

Ivy Metaga said...

joe sy macam tau lah sapa gadis misteri tu, kalo tekaan sy betul, kasi hadiah yer muahahaha, adakah nama si gadis bertuah itu bermula dari huruf "N" dan blog add nya bermula dari huruf "a"...
wish u all the best bro..
cayok2!!!!!...

xuen adyla said...

aq saspek photoshop
tul x joe?

Mamamanja said...

kompius... yg bertutup paler tu lelaki ke pompuan??

joegrimjow said...

. ivy cam salah je. cube lagi.hehe

. mmg bukan photoshop, teknik dslr.huhu

biru 2 laki, bukan pompuan

faNna said...

Hanya memerhati :P hehe

azuan said...

aku ade member lelaki lembut...
mmg semua keje umah dia buat...
bilik dia mmg teratur abis...
suka lepak bilik dia sbb bilik aku cam tongkang pecah...hik3

nurain said...

pergh. cam aida aris tu. aku pun suka lelaki lembut, tapi sebagai kawan la. kalo sebagai teman hidup xla kot. sbb lembut tu asalnya pada pempuan..kan?lemah lembut xpe, jngan lembut sotong udah

maaf. gambar hiasan tu x menggugat

~cik manis~ said...

dlu manis pn penah kne kacau dgn lesbo.
sbr je la smpai kne tuka no :'(

wah, hrap2 gadis blog itu jeles!
sape2 yg lihat pun bleh jles dgn kmsraan itu
;)

~cik manis~ said...

dlu manis pn penah kne kacau dgn lesbo.
sbr je la smpai kne tuka no :'(

wah, hrap2 gadis blog itu jeles!
sape2 yg lihat pun bleh jles dgn kmsraan itu
;)

joegrimjow said...

ku harap die pon jeles

Eazy Izzuddin said...

euwww.....
x sangup nyah....
ohoho
=P

huhu
aduhai pe nk jd skang nih
xD

Eazy Izzuddin said...

wah....
dah psg widget top komentar ea....
hiks...
eh name sape paling top 2....
=P
xD

pink_butterfly said...

tekak ku tetiba rasa loya melihat pmandangan itu.



*muntah*

SuFy said...

joe, sape gadis blog yg mbuatkn sy cmburu tu???ngeeee....

jealoussshh gak ngan pix di atas xD.....hahaha

*sy pon de tulis entry sal lelaki yg tukar jantina...cun lg..huhu

SuFy said...

joe, cptnyerr follower up...jelessssssssssss!!!!hurmmm...nak jd top commenter la plak..haha

nadxoxo said...

a'a la...laki rmi nk jadi pompuan..
pompuan dah la dah ramai. lagi la tak cukup lelaki kat muka bumi ni hehe..

*blogger2 pompuan yg single dh berdebar2 siapalah gerangan org yg kamu minat tuh kekekeke :P

straw bengkok said...

@#$^%$* tul la ko..

nazz said...

walawe.. foto 18sx yg pastekannya.. sekarangnya memang diorang ni banyak menonjol dan sembunyi2 mcm dulu.. dunia dh maju beb...

#hai gambar nampak telur tuh...

aianna said...

wah3..gadis blog itu sudah jeles ke belom?hikhik... ;D

neem said...

geli laa..

huhuh

ayien.. said...

sensitive issue...
ha ha ha ha
keras tak semesti keras
lembut tak semesti lembut...
saya pernah diseduce oleh lelaki
sudah beristeri dan ada anak satu!!
can u imagine that!!
terok kan??

dalam hal ini hanya iman yang menjadi benteng pertahanan!

peace ;]

lily aklili said...

hahahha..lucu pic tu..cute la idea tu..

farhana said...

pepatah melayu ada mengatakan jgn tunggu lama2 nnt lama2 dia diambil org..cpt2 gitaw kat gadis blog itu abg joe, nnt terlepas plak..wahaha
x)

mmg tak dpt disangkal lagi..gay da bertambah di zaman sekarng..
mujur ada selebihnya lelaki2 baik yg tak jadi gay
huhu

^_^

shinawawa eyenie said...

gay k lesbian 2 diri dorng...
kta sbgai muslim..
kta jauhi sume 2...
bersyukur dlhrkan seorng yg smpurna..da keupayaan tuk berfikir...
berfikir dgn akal yg Allah kurniakan

shinawawa eyenie said...

nmpknya byk yg berteka-teki ng gds blog 2 ek...hehe
...mulakan lngkah pertama dlm percintaan...hehe...
berjaya atau tidak dlm perhubungan bermula dr perknlan..
perknlan yg pnuh ilmuwan..

lieya shayunk said...

nmpk sgt gmbar edit...muahaha...;p

naddysh said...

wah
gamba nk sensored jek!

heheheh

syah shah said...

mungkin ko patut buat lebih dekat lagi supaya lebih terkesan... kikikikik :P :P

lea said...

ko ngan sapa tue
owh jelesnya..
hahaha

p/s: ko edit gune magic tool photo editor ek..
hik3

Eazy Izzuddin said...

gmbr yg dilahirkan nk bagi da gurl jealous geetu~
=P
xD

farah liyana said...

harus gadis itu cemburu melihat gambar tersebut.

haha.

xD

Nur Mariaminul Amalina said...

lesbian cmner lak?
hahaha

redbirdfe said...

joe !!!!!!!!!!!!!!


red menjerit lepas tgk pic tu.

wahaha.

erhm. teka ape yg red rasa ? huk2

n a r d indie winkie said...

iyew... tak suka hubungan sejenis. baik lelaki, mahupon pompuan. mntk2 dijauhkan.

qishie said...

pengkid dgn lesbo ko layan tak joe?
miahahaha

Ilidina.. said...

salam...sape la agaknye gadis blog nie?hehe...psl gay n nyah nie mmg menggelikn..huhu..tp tk bole ah dibiarkan aje..

joegrimjow said...

biarlah rahsia

rhapsody LiN said...

mama lin penah tunjuk pic pondan yg terkeluar at bawah tu.
ahahahaha~
:D

rhapsody LiN said...

mama lin penah tunjuk pic pondan yg terkeluar at bawah tu.
ahahahaha~
:D

mo0ney said...

hahaha..siap ada eiffel tuh..xthn..hoho

HuRuL_Aini said...

gambar tu lelaki ke perempuan...kalau perempuan aku jeles...hahaha

tapi tu mcm superimpose je...edit ekk?

Anis Mohd said...

urm ..
kalo nk tengok shemale cun ..
cr yg thailand nya ..
mmg cun abes woo ..
kalah pmpn sejati .

milimilo said...

sapela yg kne pakse brgambar dgn ko dpn Eiffel tuh..sure ko upah die 1pound demi menjeleskan gadis belog :)

Lily.Lulu said...

tak pernah sampai ke paris lagi
teringin sangat sangat
hopefully one day

:)

~ujicham~ said...

nak kasi jeles senang jek;

mula2 kasi dia syok kat ko dulu,
pastu otomatik.. dia jeles punya.

kalo dia takde perasaan kat ko.. nk jeles apeke bendanya.

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ramai manusia yang tak pandai
bersyUkur...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

epalgreen said...

paris..
bestnye..
sapekah dia si gadis blog itu?
;p

Marcella Raymond said...

cute lah last pix!! XD

Nazra~ said...

wah terbukti kamu seorg yg sgt romantik. "brcinta" di paris ^_^

Sidratul Muntaha said...

cencor itu gmabo!!!
wakakaka...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW