Share

ke baverly hills pulak ke??

ooh, terlupa aku ingin khabarkan yang syarikat aku sekarang sudah berumur 29 tahun. dipanggil extravaganza, acara tahunan di seluruh dunia.
tahun lepas aku ke bangkok,
tahun ni ke korea pulak,
tahun depan sapa mahu joiinn???
ke baverly hills USA.


adakah jodohku dengan perempuan baverly hills?
opsss

banyak yang bertanya, aku kira korang serius bila dah ready untuk dengar suaraku yang sexy nanti. bagi no phone, aku call. boleh lah dengar suaraku yang sexy ini. dan terima pomosi ku dengan webcam ku
auwww


-hanya gambar ini yang sopan untuk ditonton-

walaupun sana ramai pompuan hot-hot, ku akan tutup mata untuk kesana. berjalan sambil menutup mata. oohhh.



~~~~



hari mereka indah. pak belalang dan mak belalang bahagia hidup bersama. anak kembar yang baru menambah lagi seri mereka. mereka berdua beradu kasih di kamar

"ayang, best kan kluarga kita ni"

"iye, tambah-tambah lagi ada baby baru"

"kita kene buat sumthing"

"buat apa sayang?"

"sayang takut sayang terlalu kasih kat baby baru. sampai lupakan halimah, hamdi dan hamdan"

"tu la peranan ayang. suami. kalau lihat isteri berubah kasih. ayang akan tegur ek. kita sama-sama tegur ek"

"bahagianya sayang dapat suami cam ayang ni"

"hehe. mekasih. biasanya keluarga yang dapat anak baru ni, anak lama dilupakankan. pelajaran anak diabaikan. sebab tu la jadi kes kes tak sepatutnya."

"ayang ni bersyarah plak"

"bukan bersyarah, bagi pendapat"

"tak habis-habis dengan pendapat"

"hehe. suami sayang jugak kan??"

"ye la. nanti habis pantang ni...."

"haaa, napa dengan habis pantang? sayang nak buat apa? nak pergi honeymoon lagi ke?"

"bukan la. ayang ni...."

"nasib baik bukan. ayang da abes banyak duit untuk beli stroller kembar ni. tapi xpe, tanggungjawab. miskin pun pantang ayang mintak duit dengan orang. paksa tulang buat kerje lebih. sayang nak apa?"

"nak tu.... tak kan tak paham"

"ape? lembap skit...."

tiba-tiba

hartini menangis. kemudian haiqal pula yang menyambung

"heee, kita bual lain kali la. baby kembo dah nanges"

"ala sayang ni...."

"buat susu ley tak?"

"ok, ayang buat susu, nanti ayang nak minum susu jugak, tapi susu yg specell"

"tau, neslo letak dalam botol susu. ngada betol suami sayang ni!"

"hehe"

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 comments:

paan said...

betul ke tutup mata ?? xterlanggar ke tiang beverly hills tue ??

tehais said...

Wow! Menarik.Tak dak keja nanti nak keja dgn joe la.Best gilerr..
Semoga bisnes btmbh2 maju ;)

Nak tu tu nak pa??
Teh ais TAK paham.heehe

rhapsody LiN said...

yo o je nak ttp mata..
entah2 jadi mcm nie
0_o
ngee~
:D

abg joe, how bout my friend??
ade respond x??

shinawawa eyenie said...

semoga perniagaan berjaya
unsur2 sx18 plak wak ni..

shinawawa eyenie said...

klu nk p korea..
nk ikut.+.-..

Mahirah Abd said...

x per sambil jalan sambil cuci mata...kikiki...naka-al nyer......
heee...... :)

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.err neslo? :P

~Cinta Cukulet~ said...

haha...pak belalang..pak belalang..macam2..



selamat ke beverly hills yek...leh caya ke nak tutup mata tu haha

ije said...

apa yang mak belalang nak tu? *nak tau!!

||alis|| said...

uhuks~
oo kat BH jer la ko pandai nak jalan sambil tutup mata eh? kemain lagi yer, hihihi..

Eazy Izzuddin said...

joms2
pi beverly hillss..
actually da pi..
dalam mimpi
ekeke
=P
xD

:: Cikgu Wiween :: said...

beverly hills. besh tu. hakhak. tiket kapal terbang tolong belikan yek. :p

KhairiL's said...

boleh x aku jd partner ko joe bt bisnes

lily aklili said...

jalan tutup mata ker atau bakal terjojol mata?...


hiks

*lalalala*

SuFy said...

alolo, manje lak pak belalang tu..huhu..moge bahagia la slalu..muahaha..

*urm, g beverly hills..best tuh..boley ar bawak girl cute2+seksi blik malaysia...gud luck jew

sharamli said...

pakbelalang nk minum susu jgk ke?teeettt

xuen adyla said...

joe mahu ikut mahu ikut

owh joe kol aq ya..

mau ko kasi aq ceramah

aq sedih

aNIe said...

Hehehe...sungguh romantis dialog suami isteri tersebut...heheheh

azuan said...

wah...bagusnya kamu..
berjalan sambil tutup mata..hik3

Dhada said...

Beshnya klu dpt pi sana ..

milimilo said...

sonoknye ade baby kembar..boleh kelirukan org :0

joegrimjow said...

tutup mata pon xkan dew org langgar

Anonymous said...

Terima kasih sudi ke blog kak dan hantar komen. InsyaAllah kak rajin ke sini walaupun tidak hantar komen :)

Kak suka berkawan dgn orang yag terbuka hati menerima teguran walaupun pedih :)

~zalisa maz~

Nadia Yuna said...

dah baca iklan.

tapi mcm mahal herbalife tu

mane ade duet skg

belom keje lagi

menunggu konvo

waaaaaaaaa

stress mahu kurus! heheh =p

joegrimjow said...

mahal kew?
ku yg student ley beli n ramai cstemer ku student ley beli
lalala~

teamdakwah said...

oohhh...td baru jer mama angkat ku perkenalkan herba life...ok kot...

tp tahap kesihatan ku yang di ceknya tadi seperti orang yang berusia 46 tahun...sedih2..
-----

btw, akak aq duk beverly hills gak...tp kat sarawak la...
ade gak wei kat malaysia...jgn jeles...

~cik manis~ said...

iyo3 je tutup mate tuu.
:P

bee said...

neslo pon best..
susu pon best...
nak tu pon best...
jawapannya semua seedap...
lalalla~

Monkey D Luffy said...

pak belalang minum dr botol susu ker? atau....

;p

one said...

nak ikut gak...nk tngok ngara owg..
nnty ble dh tngok negara owg, leh
ar
fkir nk netap luaq ngara lak..kalo
rase OK p ag..kalo rase a KO,leh
lupekn aje..tul x joe..hehe..(^_^)

bile da kwih akn ku sayangi ank2
ku same rate, xde plih2
kasih..kalo ank yg laki ku ajr
tnamkn sfat sbar, n kalo ank
pmpuan ku akn ajr jge tgkahlaku n
hrmt pda suami..bwu hdup akn
bhagia..selalu ambik moral yg bek
dry cter pk n mk blalang..

Syima Syaz said...

nak dengar cuara cexy.....!!

Nur Farhana Abdullah said...

Joe yg nakal.. Hak hak hak.. Aiya cik siti.. Pelempuan manyak muda.. Ana manyak susah.. Jalan tutup mata.. Haha.. Ttibe trigt lak cite P.Ramlee..

Joe, blh jek jalan tutup mata, tp kene ade cik sitinye.. Heehee.. =p

asis said...

beverly hillss
slalu tgk totally spies aje

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW