Share

6.00-1.10 n 1.10-12.56

semalam pergi berjalan-jalan dengan teman secoursemate. plan asal untuk pergi ke york (lebih kurang 2 jam perjalanan) terbatal kerana uncle tak buat lagi lesen recovery. meadowhall je la. mungkin lain kali.

ke meadowhall dengan kereta memang sesuatu berlainan. macam 1st time naik kereta perasaan. macam budak2. seingat otak ini, dah hampir 6 bulan tak membawa kereta. entah ingat entah tidak cara pemanduan dengan betul.

sebelum balik singgah di kebabish dan menghabiskan duit sebanyak 13.80 pound (darab 5.2=duit malaysia) memang dengan jumlah itu memang banyak sekali hidangan yang boleh dapat. kenyang sekenyang kenyangnya.

balik sahaja kerumah, setelah solat maghrib , ambil masa untuk bermanja dengan housemate. plan untuk baring2 atas katil housemate sambil berbual2 kosong. mata terkulai layu. rasa berat sekali mata ini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jangan pk bukan2, tak ada benda terjadi antara housemate dengan ku. cume yang pelik, bangun2 sahaja sudah pukul 1.10 pagi. kesian kat housemate, tido beralaskan sleeping bed. nasib baik maghrib sudah...

sesudah solat isya, terasa ringan pula mata untuk sambung tidur. apa lagi, online time!! bukak fs, ms, fb, main chess, check yahoo, gmail n sebagainya. tetiba terlihat status ym kawan.

watching pride

buzz
buzz
buzz

pride?macam best je tajuk. bukak veoh, ada drama bersiri tajuk pride. haaa, boleh layan. tapi malangnya, subtitle bahasa spainyol. haram kejadah nak faham! nasib baik pak cik yt ade. try nasib kat pak cik yt, ADA!!!! apa lagi, layannn

episode 1
episode 2

mengambil doritos (snek)

episode 3

tersengeh sorang2

episode 3 part 3/5
episode 4

sembahyang subuh

episode 5

ambil epal,
kunyah2
makan2

episode 6

tersengeh sowang lagi

episode 6 part 2/5

perut berbunyi,
layan kerenah perut dlu

episode 7

dahaga,
layan tekak

episode 8
episode 9

warghhhhh
da pukul 11 lebih.
terpaksa stop.
nanti sambung lagi.
tapi cam tegantung je ni, layan satu lagi r

episode 10

STOP!!!

ada lagi 20 part ( lebeh kurang 4 episode kot) lagi. nanti la sambung.
best.
layan.

nasib baik ada perut, die berbunyi lagi. die la yang stopkan dariku menghabiskan cerita ini.

hurmm

mau mencari sesuap nasi. nanti tulis pasal cerita ni nanti.

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

8 comments:

muhammad aneff said...

wah..x agak2 nk abeskn tgk tang tu jugak...huhuhu

Kamsiah said...

mcm telenovela la pulak,ada episod2...kalau akak,kul 11 tu,dah 2,3 episod bermimpi hehe

one@az said...

memang budak ni suke tonton cter berjam2 ye...stdy cm ne, xamik endah ker..tapi kalo dak bjak biasanye mmg xamik ksah sngt stdy awai2, last2 mnit dah memadai untuk stdy..aku rase kmo pn tergolong cmtu gak erk..arap2 je lah cmtu..sal cter tu nmpaknye best kot, sbbtu kmo cm nk cpt2 je hbiskan..siap brulang alik p mkn ag..hoho..

faNna said...

say thanx to perut la kan?? hehe, buat anda stop dr terus n terus utk menonton..hehe,addict!

Ilidina.. said...

cite pride mmg best!!

minx said...

chop..cite pride tu yg ice hockey tu eh??kalo btl cite tu mmg best..hoho..

joegrimjow said...

. memamg da bes da pon semua.hehe

. cite jepun mmg camni. layan aje la

. mane de, kene study, kene seimbang

. bukan addict, da bes, layan aje laa

. da tgok ke?

. haah, layan la kan? bab last 2 best

Ilidina.. said...

dh tgk dh cite 2..best ah citenye..takuya kimura mmg ensem..hehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW