Share

Sempena ulang tahun ke7 sebagai pengguna Herbalife

Alhamdulillah, Mac 2015 genap 7 tahun (lamanya!) aku menjadi pengguna Herbalife. Start menjadi pengguna pada Mac 2008 memang rasa kejap je 7 tahun ni. Kalau orang kata makan Herbalife boleh sakit buah pinggang la, mati la, penyakit hatilah - alhamdulillah aku masih mampu menulis blog sekarang ni. hehe.


7 tahun, tak bosan ke?

Ini pun bermakna, selama 7 tahun ni jugaklah hari-hari aku duk shake-shake ataupun blend benda alah yang dipanggil formula 1 tu waktu pagi. Masa mula-mula dulu ikut program 2kali sehari shake, dah maintain memang sekali sehari, bila tengah work out untuk shapekan badan balik 3-4kali sehari, orang tanya - TAK BOSAN atau TAK MUAK ke? jawapan dia - TAK :)

kenangan masuk paper hanya dengan turun berat. hehe

Kena try lah sendirikan baru tahu. hehe. Rahsia tak muak atau tak bosan ni sebab hari-hari aku ubah resepi. errrr, takdelah hari-hari masa malas tu taruk 3 scoop, campo air terus minum. haha. Tapi masa rajin, memang macam-macam la aku letak, paling tak boleh dilupakan - campur durian! THORBAIKKK. hehe

Sekarang ni bila dah meniaga Herbalife bukan saja shake la consume kan, semua barang boleh dikatakan aku amek tambah-tambah lagi HERBALIFESKIN yang super amazing tu kenalah pakai.


RESULT ADALAH TIDAK TIPIKAL, HASIL ADALAH BERBEZA

Sempena ulang tahun ke7 ni

1) Untuk diri sendiri

Untuk diri sendiri ni. kenalah sentiasa ada progress ye tak. KEBETULAN berat badan aku pun ada naik sekarang (kebetulan tau, bukan saja-saja. haha) jadi eloklah menanam azam untuk perbaharui rekod sendiri. hehe. Sempena angka 7 ni, apa yang aku nak sepanjang bulan Mac ni adalah dapatkan

  • Berat badan 77kg
  • Fat 17 %
  • Viseral Fat 7
  • Jogging 77 km
  • Jumping Rope 7000 kali
nanti 1 April kita update balik. harap-harap tercapai semuanya. hehe


2) Untuk pelanggan setia

Kepada korang yang pernah/sedang menjadi customer joegrimjow, sila check email ataupun whatsapps sebab ada promosi terbaik untuk korang. hehe. tak bleh review sini bahayaaaa. kalau tak dapat email ataupun whatsapps, korang boleh tanya di 0169640972 nanti update. Dah 7 tahun ni, beratus customer kot-kot ada tertinggal :)



3) Untuk korang!

Saja nak meriahkan blog ni balik, nak adakan contest kecil-kecil la. hehe. Hadiah pun suka-suka je (kalau ada penaja kita upkan balik ya, wahaha!) Simple je, tulis pengalaman manis korang sebagai pengguna Herbalife. Boleh hantar penyertaan korang tu melalui

  • Emailkan kepada joegrimjow@gmail.com
  • Blog di blog sendiri dan hantarkan permalink kepada email diatas

Tarikh tutup? 31 Mac 2015. So ada sebulan boleh la nak mengarang kan. Kriteria pemenang pulak cerita best akan menang. Best macam mana, hurmmmm, best apabila baca boleh terbayang-bayang. haha. Ingat ni pengalaman manis, so yang manis-manis je lah ya. haha. contoh pengalaman manis
  • Dapat berat ideal!
  • bf yang mintak clash mintak sambung balik lepas tengok badan dah mantap. haha
  • Bertemu jodoh (waaha!)
  • dan lain-lain yang dirasakan 'manis'
alrght itu sahaja dulu setakat ni, nanti kita update kemudian. Hadiah? nanti kita update. tengah adjust sponsor. hehe


DISCLAIMER : ENTRY/CONTEST TAKDE KAITAN DENGAN PIHAK HERBALIFE, SAYA ADALAH PENGEDAR HERBALIFE BERDAFTAR



pss : Bulan March ni semoga jadi bulan terbaik sepanjang kita pernah hidup, aminnnn


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

0 comments:

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW