Share

Harga baru bas ekspress bermula 15 May 2015

Harga minyak turun.... tapi harga naik bas naik pulak


hehe pelik!


Tengah dapatkan info dari wakil SPAD nanti aku post sini ya KENAPA boleh naik. Tapi rasanya korang boleh teka kot sendiri kan? hehe

pss : Hehe jelah kita rakyat mampu

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

3 comments:

Hanis Amanina said...
This comment has been removed by the author.
Hanis Amanina said...

sungguh la saya kena baca banyak lagi pasal GST ni. setiap kali nak fahamkan, memang saya tak faham2.

ingatkan groceries makanan semua tu tak naik, tapi duk tengok list yg share kat FB, banyak je makanan mentah naik harga.

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

barang yang tak kena GST pun akan naik sbb yg menjual barang tu rakyt juga, dia pun nak duit utk cover cost2 dia jugak. mcm tu la lebih kurang

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW