Share

Selamat Hari Merdeka ke 57 Malaysia

Hari ni merupakan Hari Kemerdekaan Malaysia kali ke 57. bagi akulah, tiada yang special sangat selain hari ni bank tutup! Haaa, entah kenapa feel merdeka tu takde sangat. Mungkin tengah berduka lagi dengan kehilangan pesawat MH 370 dan tragedi MH 17 yang ditembak orang. Tapi aku perasan yang best Merdeka kali ni, tiada bunga api! Elak pembaziran gitu

Jadi sempena Merdeka ni, untuk menaikkan SEMANGAT AKU sendiri, maka dikarang komik sempena Merdeka. hehe. rajin bebeno buat komik ye tak? Ni gambar dulu-dulu, jadi kita repost balik. Semoga terhibur dan....


Selamat Hari Merdeka!!!!













pss : gigih betul zaman dulu berblog. haha. bulan 9 azam mahu berblog kembali. doakan istiqamah :)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

0 comments:

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW